MEHMET ZEKI SARI

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

MEHMET ZEKI SARI

Mesajgönderen Mehmet Zeki Sarı » Pzr Eki 23, 2005 10:38 pm

merhaba site sakinleri mehmet zeki sarı 1977 sahinkaya doğumluyum aşagaki şur sakinlerinden emekli öğretmen ismail sarı nın en küçük oğluyum ilkokulu çaykarada ortaokul ve liseyi kıbrısta tamamladım ktü truzim otelcilik ve anadolu üniversitesi işletme fakültesi mezunuyum.birsen sarı ile evliyim ve eylül asya adında bir kızım var.şanlıurfa'da coca-cola içecekte çalışıyorum. yolu peygamberler şehrine düşen tüm hemşerilerimi beklerim.
En son Mehmet Zeki Sarı tarafından Pzr Ara 02, 2012 12:52 am tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
Mehmet Zeki Sarı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Murat Koskor Uygun » Pzt Eki 24, 2005 9:16 am

aslında Hoşgeldin'i evsahibi söyler ama burda evsahibi kim belli değil, herkes kendi evinde gibi.Hoşgeldin aramıza.Niye aramıza, benden sonra kaydoldun onun için :D başarı dileklerimle zekiciğim. Sağlıcakla kal
Kullanıcı avatarı
Murat Koskor Uygun
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Alptekin Ağaoğlu » Pzt Eki 24, 2005 9:34 am

Ola Koskor'un Murat:) Sen bırak millete hoş geldun demeyida Kendunu tantsana! Evsahiplerinden biri sensunda :)

Zeki niye bu kadar geç kaldun.

Hoş geldun emiceoğli.

Ama çok az uğrayisun.
Kullanıcı avatarı
Alptekin Ağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Pzt Eki 24, 2005 9:49 am

Sayin Mehmet Zeki aramiza hosgeldin, tanisdigimiza menun olduk diyeyim :)
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Sami Ayan » Sal Eki 25, 2005 8:59 pm

Evet Zekiciğim geç katıldın. Hoşgeldin sevgili kardeşim. Ha bu arada Şahinkayaspor bu yıl seni çok aradı haberin olsun.
Kullanıcı avatarı
Sami Ayan
Site Yönetim
Site Yönetim

mrb ben faruk bılmem danırmısın

Mesajgönderen Faruk Işın » Çrş Kas 30, 2005 10:15 pm

İSTAMBUL KUŞU KOLA SATIŞLARI NASIL GITIYOR.SEN İYİMİSİN :roll: İSDESEK BİR LITRE VERMEZSİN
Faruk Işın
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mehmet Ağaoğlu » Çrş Ara 21, 2005 10:11 am

Kuşmersporun değişmez müdafası ne haber.Kuşmerin tüm topcuları ağır ağır geliyor siteye.Cuma akşamı yandan bir ikitane okkalı salladun ama Osmanı yetişmen içun biraz Edebiyat okuman lazım.Senin espirilerin çok güzel.Samimiyetiniz herşeye değer

herşey gönlünüze göre olsun

Zeki bey sitemizin en aktif üyelerinden birisin maşallah.Gerek paragaf akşamları vaybenideki güzel dörtlüklerin gerek tanışma formundaki mesaj
larınla gözümüzden kaçmıyorsun.Muhammet ali'ninde vaybenide söylediği türkilerin maşallahı var.Bu serahmetlerde irsidir herhalde.Bu sene Şahinkayasporu sırtlanacaksınız.Görüşmet üzere.İşlerinde başarılar
Kullanıcı avatarı
Mehmet Ağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Re: Mehmet Zeki Sarı

Mesajgönderen Ahmet Ayal » Cmt Ara 24, 2005 8:53 am

tertip merhaba nevar neyok istanbullarda ben Tabzonda özel karadeniz hastanesindeyim. Memlekette zaman geciriyoruz en kısa zamanda görüşmek dileğiyle hoşçakal
Ahmet Ayal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Güven Sever » Cmt Ara 24, 2005 3:50 pm

TEŞEKKÜR EDERİM MEHMET KARDEŞ.HOŞBULDUK.BİLGİSAYAR ÇAĞINDA YAŞADIĞIMIZ İÇİN ARTIK SANAL ALEMDE GÖRÜŞEBİLİYORUZ.İNŞALLAH GÖRÜŞMEK NASİP OLURDA BİRBİRİMİZİ DAHA İYİ TANIRIZ.SELAMLAR
Kullanıcı avatarı
Güven Sever
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Tanışma

Mesajgönderen Yılmaz Demir » Cum Ara 30, 2005 9:23 am

Merhaba Mehmet'çiğim; İlgine teşekkür eder gözlerinden öperim. Senin gibi gençlere herzaman ihtiyacımızın olduğunu belirttir, mutlu günler dilerim. Selam ve dua ile..
Kullanıcı avatarı
Yılmaz Demir
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Erhan Uysal » Cmt Oca 07, 2006 9:39 pm

Vayyyyy Zeki abim seni burda tekrar görebilmek ne büyük bir şeref benim için cok memnun oldum delikanlı abim:) beni belki tanırsın bir kaç kere oturmuşluğumuz muhabbetimiz var tekrardan görüşmek dileğiyle selametle abisi
Kullanıcı avatarı
Erhan Uysal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Canan Uysal » Prş Oca 19, 2006 5:00 pm

uyyyyyyyy mehmet abi bakayirum sennn cokkkkk hiper aktifsun habu sitede uyyyyyyy masallahhhhhhhhhhhh allahhh nazarlardan korusun nazar degmez insallahhhhhhhhh bayramda yazdigin yazilar icin bu arada cokkkkkk tesekkur ederimmm

ya halamdan baska burda kim admin bi duzenleme yapilmasi lazim onu demem lazim sen eminim biliyosundur nede olsa aktifsun daaaaaaaaaa
Kullanıcı avatarı
Canan Uysal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muhammet Ali Sarı » Pzt Oca 23, 2006 8:47 pm

amca slm.nası gidiyo hayat.güya istanbula geldin.sen trabzondayken daha sık görüşüyoduk walla:))) "angel" hazır.gözlerinden öper.bi gün bekliyorum.hadi görüşürüz.

amca sana çok iyi oldu.yiyenin gibi bi futbolcuyu yukarki şurluların takımına verirsen böyle olur işte.farkı yersiniz.kaç kere dedim sana aynı takımda olalım diye ama hep karsı tarafa veriyosun hepte yeniliyosunuz.macların dewamı gelir inşallah.hadi görüşürüz.

nası futbolu bıraktın amca ya
senin gibi futbol üstadı bu kadar erken futbolu bırakır mı ya.en yakın zamanda aynı mekanda bi maç daha ayarlayalım.bırakmak yok.hadi görüşürüz.

amca nbr? "ANGEL" tamam sayılır. haftasonu alırsın.karsılığında ne istediğimi biliyosun.ParkOrman da pikniğe gitcez ona göre

ayıp amca bu yaptığınız ama ya as oyuncuyu tatile gönderip hazırlık macı yapıyosunuz.kac kere dedim sana bensiz olunca kazanamazsın sen diye hala yok hala yok. haftaya aynı takımı istiyorum.görelim boylarının ölçüsünü.yedek takıma karsı oynayıp kazanmak yok.köyümüzünde istanbulda bi namı var dimi.hadi görüşürüz.baba dostuyla konusurum mac işini.slmlar bağcılara
Kullanıcı avatarı
Muhammet Ali Sarı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Serkan Birinci » Çrş Şub 01, 2006 8:11 am

selam Zeki, kardan buzdan Ankara'nın taşı görünmüyor ki taşına bakalım. - 15 lerde eskimolara döndük. dön bir de bize bak dedin bakıyor izliyoruz, keşke her üye senin kadar katılımcı ve "türkici" olabilse....

bu arada bu soğuk havalarda istanbul eşrafı coca kola içiyormu. kış şartları primden tasarruf olacak biraz tabii.

sevgi ve selamlar....

selam zeki

istanbula geldik 1-2 sefer, ağırlayamadılar bizi
gerçi sana uğrayamadık, istanbul büyük şehir, birini bulmak 1 gün sürüyor.Ama sen şimdi oraların kurdu olmuşsundur (Kurdoğlu mahmuttan sonra ikinci kurt), hava durumu düzelsin, misafir edersen bizi geliriz inşallah.....

selam ve sevgiler
Serkan Birinci
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

SELAM

Mesajgönderen Ömer Kıran » Cum Şub 10, 2006 4:10 pm

SAYIN MEHMET ZEKİ KARDEŞİM SİZLERLE TANIŞMAK BENİ MUTLU ETTİ .YANILMIYORSAN SİZDE BENİM GİBİ COCACOLA SATIYORSN,ŞAHSEN TANIŞMIYORUZ BUNUN ÖNEMİ YOK YETERKİ ŞURLİ OLSUN.İNŞANLAH BUNDAN SONRA GÖRÜŞÜRÜZ.KENDİNE İYİ BAK SELAMLAR
Kullanıcı avatarı
Ömer Kıran
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Sonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir