Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)
1980 yılında HATAY'da doğdum. İlk,orta ve liseyi HATAY'da tamamladım. Üniversiteyi TOKAT'da SYO EBELİK Bölümünü bitirdim.Babam İ.Nuri Şahin(Mustafa Şahin'in oğlu) annem Şerife Şahin(Muharrem Bayraktar'ın kızı)Ben ve kardeşim Bünyamin olmak üzere 2 kardeşiz. Şuanda İstanbul'da hemşire olarak çalışmaktayım.Bu bizim sitede emeği geçen herkese teşekkür edrim.
Sana gelen misafir mesajındaki misafir varya ayşe işte o benim oturum açmayı unutmuşum. Tabi seni görünce sitede heyecanlandım. Ondan oldu galiba. Neyse tekrar hoşgeldin:p
Haşim abi aslında bayağı açık yazdım.Dedem mustafa şahin (lakabı tufan) hatta hafız ali'nin mustafa amca benim babamla teyze çocukları ayrıca babalarda amca çocuklarıdır.İş temenileriniz için teşekkürler.
Çoşkun abi ben 3 aydır bizim siteye giriyorum takip ediyorum ama kısmet olupta kaynaşma faslına birşey yazamadım.Kısmet şimdiymiş.Temennilerin için teşekkür ederim.Sanada iyi çalışmalar.
AYŞEGUL HANIM SİZİ ŞUANDA TANIDIM. ASLINDA BU TANITIMLARDA LAKAP KULLANIRSAK DAHA İYİ OLUR ÇÜNKÜ KOY CEMAATİNDE GENELDE HERKES BIRBIRINI LAKAPLA TANIR.BENDE LAKABIMI YAZMADIM BEN HACAL OĞLLARINDANIM YANI AKRABAYIZ. SAMSUNDAN SELAMLAR EMMI KIZI SİZE BAŞARILAR DİLERİM.
Ayşegül mesajını aldım. Mesajını e-mail ile gönderirsen daha iyi olur. Birde daha açık yaz ki anlaşılır olsun. Ben hepsini derleyip yazacağım.
Saygılarımla...