YILMAZ DEMIR

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

YILMAZ DEMIR

Mesajgönderen Yılmaz Demir » Prş Ara 29, 2005 8:38 am

Merhaba, hiç görmediğim ama yüreğimin derinliklerinde taşıdığım Anavatanım Şur ve kiymetli Şur'lular; Ben 1958 Maçka/Hamsiköy doğumlu olup, sırasıyla Rize, Kocaeli, Artvin ve Sakarya'da toplam 30 yıl görev yaptıktan sonra 20.11.2008 tarihinde "2 Yıllık Zorunlu Doğu Görevini" ifa etmek üzere kendi talebimle Bayburt'a atandım. Halen Bayburt PTT Başmüdürü olarak görevimi sürdürmekteyim.

Dedem, Babamlar henüz 2 yaşında iken 1929 Yılında Şur'dan Hamsiköy'e göç etmişler. Dedem Dursun DEMİR, Nenem ise Halime DEMİR. Finavaslardan olduğumuz söylenir, bir kısmımız Uysal, bir kısmımız ise Demir soyismiyle kaldı. Şur'un havasından olacak ki, Rahmetli büyüklerim Melek gibi insanlardı. Şur'da tanıdığım büyüklerim olarak, rahmetli Fandula Halam, Veysel Daygam, Recep ve Hamit emicelerimi sayabilirim (Yukarı Şur'dan). 2. ve 3. kuşaktan akrabalarım kimlerdir bilemiyorum ama, Şur Kökenli olmaktan da gurur duyduğumu ifade ediyorum. Bana "nerelesin" sorulduğunda mutlak suretle "Şur kökenli Maçka'lıyım" diye cevap veriyorum. Derler ya kan çekiyor. Bayburt'tan Cennet Vatan Şur'a ve Şur'lulara sevgi ve saygılar gönderiyorum.

Yılmaz DEMİR - BAYBURT
En son Yılmaz Demir tarafından Çrş Oca 07, 2009 11:28 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
Yılmaz Demir
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mehmet Ağaoğlu » Prş Ara 29, 2005 8:51 am

O zaman size köyünüzün sitesine hoş geldin diyelim bari.Şahinkayalıları
burada yakından tanıma fırsatı yakalyacaksın.Büyüklerin bizim köyden
Bağdaşoğulları olması gerekir.İnsan bir ziyaret etmesi lazım.İnşallah burada tanışır sonrada yüz yüze görüşme olur.Kolay gelsin.
Kullanıcı avatarı
Mehmet Ağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mehmet Kırmaz » Prş Ara 29, 2005 10:50 am

Yılmaz bey,

Köyünüzün sitesine hoş geldin ve sizi tanımakla adapazırında olan şurlularada bir vesile ile ulaşmış olacağımızı düşünmekteyim.Umarım bu konuda o bölgede bizlere öncülük edip hemşerilerimizi buraya toplayabiliriz.Saygılarımla
Kullanıcı avatarı
Mehmet Kırmaz
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mehmet Kırmaz » Prş Ara 29, 2005 10:51 am

Yılmaz Demir;DER Kİ!

Tarih: Per Arl 29, 2005 7:49 am Mesaj konusu: Site Yönetimine Mesaj

--------------------------------------------------------------------------------

Bu sitenin kurulmasına emeği geçen sevgili hemşehrilerime şükranlarımı sunuyor, bir eleştiri yapmak istiyorum. Bu sitenin değişik forumlarında, Şur'luların yaşadığı Gökçeada ve Kırıkhan dikkate alınmasına rağmen, birkaç Şur'lu sülalenin yaşadığı Hamsiköy hiç dikkate alınmamıştır. Örnekmi; Demir, Tiryaki, Uysal, Aydın hatırladığın 4 sülale Hamsiköy'de yaşamaktadır. Sevgili Site yöneticilerinden bu husus dikkate almalarını öneriyor, İstanbul'da faaliyet gösteren Hamsiköy'lüler Derneği'ne ait Web Sitesini de komşu link olarak almanızı öneriyorum. Bizi garip bırakmayın.

Site Yönetimine sevgi ve saygı ile duyurulur. Selam ve dua ile.

Hamsiköy'lüler Derneği
Kullanıcı avatarı
Mehmet Kırmaz
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Yılmaz Demir » Prş Ara 29, 2005 12:02 pm

Mehmet KIRMAZ yazdı:Yılmaz bey,

Köyünüzün sitesine hoş geldin ve sizi tanımakla adapazırında olan şurlularada bir vesile ile ulaşmış olacağımızı düşünmekteyim.Umarım bu konuda o bölgede bizlere öncülük edip hemşerilerimizi buraya toplayabiliriz.Saygılarımla

--------------------------------------
Teşekkür ediyorum, elimden geleni yapacağım. Bu arada Şur'daki akrabalarımı tanıma fırsatını bulurum inşallah. Sevgili Mehmet Kırmaz ve tüm Şur'lular sevgi ve saygılarımla.

Yılmaz DEMİR
Kullanıcı avatarı
Yılmaz Demir
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Sami Ayan » Prş Ara 29, 2005 12:06 pm

Yılmaz bey hoş geldiniz.
Hamsiköy göçü ile ilgili haklısınız. Ama sitemizde daha çok eksikler var. O konuda araştırma yapıp eklemeyi düşünüyorduk zaten. Ama sizde Şahinkayadan Hamsiköy'e olan göçlerle ilgili bilgi varsa gönderin yayınlayalım. Bu arada Hamsiköy sitesinin linkini kardeş siteler bölümüne ekledik. Selamlar.
Kullanıcı avatarı
Sami Ayan
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Güven Sever » Prş Ara 29, 2005 12:46 pm

HOŞGELDİN :wink:
Kullanıcı avatarı
Güven Sever
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Yılmaz Demir » Prş Ara 29, 2005 12:51 pm

Güven Sever yazdı:HOŞGELDİN :wink:

----------------

Hoşbulduk Güven'cim. Sevgi ve saygılar gönderiyorum.
Kullanıcı avatarı
Yılmaz Demir
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Hicran Toplaoğlu » Prş Ara 29, 2005 1:45 pm

Yılmaz bey
Aramıza hoş geldiniz.. Keyifli vakit geçirmeniz dileği ile..

Saygılar.. :D
Kullanıcı avatarı
Fatma Hicran Toplaoğlu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Murat Koskor Uygun » Prş Ara 29, 2005 1:57 pm

Şur'dan Maçka'ya ordan da Adapazarına sürüklenip gitmiş olmana rağmen geri dönmeyi de ihmal etmedin. Hem de en başa. Hoşgeldin Abi, seni görmekten mutluyuz. Sıcaklığı hissedebiliyorsan ne mutlu bize. Umarım yüz yüze de görüşmek nasip olur. Saygılarımla
Kullanıcı avatarı
Murat Koskor Uygun
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Tanışma

Mesajgönderen Yılmaz Demir » Prş Ara 29, 2005 2:29 pm

Fatma Hicran Topaloğlu Kasrdeşime; Çok teşekkür ediyor, bilmukabil mutlu günler diliyorum. Selam ve dua ile.. Yılmaz DEMİR
Kullanıcı avatarı
Yılmaz Demir
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Tanışma

Mesajgönderen Yılmaz Demir » Prş Ara 29, 2005 2:36 pm

Sevgili Mehmet Ağaoğlu, Mehmet Kırmaz, Sami Ayan, Güven Sever, Koskor Murat Kardeşlerime; Hepnizin ilgisine teşekkür ediyorum. Hepinizin mesajlarına tek tek cevap verdim fakat bazı mesajlarda hata yaptığımı zannediyorum. Deneme yanılma yoluyla bu siteyi kavramaya çalışıyorum. Bana mesaj yollayan hemşehrilerime nasıl cevap verebileceğimi henüz kavrayamadım. Sevgi ve saygılarımla.
Kullanıcı avatarı
Yılmaz Demir
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mehmet Ağaoğlu » Prş Ara 29, 2005 4:19 pm

Kardeşim Yılmaz siteye herhangi bir arkadaşa yazı yazmak istediğin zaman tanışma hatında o arkadaşın ismini bularak onun sayfasının sonuna
gidiyorsun oradan kendisine yazıyorsun.Aksi halde arap saçına döneriz
Kullanıcı avatarı
Mehmet Ağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mehmet Zeki Sarı » Prş Ara 29, 2005 4:57 pm

köyüne hoşgeldin yılmaz abi

katılımını daim olması en büyük arzumuz çalışmalarında başarılar kolay gelsin
Kullanıcı avatarı
Mehmet Zeki Sarı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İlkay Güvercin » Cum Ara 30, 2005 9:42 pm

Yılmaz bey siteye hoş geldin.Seni tanımıyorum ama benimde hamsiköyde akrabalarım var.Seyfullah ağabiyi tanıyormusun?Hamsiköyde rahmetli şükrü GÜVERCİN dedemin ağabisiydi.Tanıştığımıza memnun oldum selamlar.
Kullanıcı avatarı
İlkay Güvercin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Sonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 5 misafir