GUNLUK SOHBETLERIMIZ BU BASLIKTA OLSUN..

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Emel Ayal » Cmt Ara 08, 2007 8:51 am

GÜNAYDIN HERKESE :D
Kullanıcı avatarı
Emel Ayal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Cmt Ara 08, 2007 10:01 am

:arrow: Merhaba Sevgili Dostlar,
Bugün Gölcükte güllük gülistanlık....Yine Kış bugünlük yerini bahara brakmıştır,şükür....

Akşam merak ettiğim şey bir tane kız-bayan paragafa uğramadı...

Neden acaba yazmaz İstanbuldan bu Temel,
Bu akşam gelmediler Sibel, Fatma ve Emel,
Sitenin kaderi bu sakat kurulmuş temel,
Daim dua ederim sitede birlik olsun…

Selam ve sevgilerimle....
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Emel Ayal » Cmt Ara 08, 2007 10:32 am

MUZAFFER AMCA EVDE İNTERNET YOK BENDE ARTIK O YÜZDEN AKŞAMLARI GİREMİYORUM SİTEYE

AMA GÖNLÜMÜZ SİZLERLE
Kullanıcı avatarı
Emel Ayal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mehmet Aydinli » Cmt Ara 08, 2007 11:40 am

Günaydın güzel köyümün gzel insanları.İnşallah güzel bir haftasonu geçiririz.
Memlekette hava bozuk.Yağmurlu bir haftasonu gecireçeğimize benziyor.
Şimdilik herkese iyi günler.
Kullanıcı avatarı
Mehmet Aydinli
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Cmt Ara 08, 2007 12:09 pm

GUNAYDIN DUNYANIN EN GUZEL INSALARI... DILERIM HERKES GUZEL BIR HAFTA SONU GECIRIR..

BU ARADA MUZAFFER AMCA AKSAM PARAGAFA KATILAMAMIN SEBEPI AKSAM EVDE YOKTUM GEC SAATE GELDIM SITEYE GIRDIM PARAGAFI BASDAN SOUNUNA KADAR OKUDUM HOS OLMAYAN YAZILAR YAZILMIS VE UZULDUM INSALLAH OLUMSUZ OLAN SEYLER BIR AN ONCE DUZELIR..

BU ARADA SEVGILI SAMI AYANIN ACMIS OLDUGU..

İKİNCİ BAYRAMLAŞMA BULUŞMASINI YAPALIM MI? BASLIGINI BIR KAC BASLIKTA DAHA ACTIM INSALLAH HERKES OKUR VE GIDIP GITMEYECEGINI VE DUSUNCELERINI YAZAR...

gorusleriniz bu basligin alttinda lutfen..

http://www.sahinkayalilar.com/viewtopic.php?t=5132
En son Fatma Ozbilgi tarafından Cmt Ara 08, 2007 5:07 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Kamil Şahin » Cmt Ara 08, 2007 1:23 pm

EVET DEĞERLİ HEMŞERİLERİM...!HERKESE HAYIRLI GÜNLER DİLİYORUM.AKŞAMKİ PARAKAFI BÜYÜK HEYECANLA BEKLEDİM VE GECİKMEDEN GİRDİM . DİLİMİN DÖNDÜĞÜ KADAR KATILIMCI OLMAYA ÇALIŞTI.AMA MALESEF İKİ OLUMSUZ DURUM BENİ BİRAZ ÜZDÜ. HELE BİRİ ÇOK ÇOK ÜZDÜ.BİRİNCİSİ ÇOKDA ÖNEMLİ DEĞİL.ŞUYDU .BUSİTENİN BAŞ VE SDOSYAL AKTÖRÜ FATMA ÖZBİLGİ KARDEŞİMİZ YOKTU.BUGÜN OKUDUM MAZERETİ VARMIŞ.SEVGİLİ MUZAFFER GİBİ BENDE DÜŞÜNDÜM.NİYE YOKLAR?SAĞOLSUN FEMONOSTAN BİR YAZİLE HANIM KISADA OLSA MESAJ ATTI.PARAKAF KAFİLESİ OLARAK MUTLU OLDUK.NEYSE BU BİRİNCİ OLUMSUZLUĞUN GELECEK HAFTAYA TELAFİSİ MÜMKÜN. AMAAAA İKİNCİ OLUMSUZLUK BENİ ÇOK ÇOK ÜZDÜ HALADA ÜZÜYOR...!BU KIRICI ATIŞMALAR BİZ SUR AHALİSINA VE BUSİTEYE HİÇ YAKIŞMIYOR.GERCEKTEN HALA ÇOK ÜZGÜNÜM.YAAD ELLERDE HASRETLİK ÇEKEN AYNI KÖYÜN İNSANLARI HATTA DOLAYLIDA OLSA AKRABALIĞI OLAN İNSANLAR BÖYLE ÜZÜCÜ KİFADELERİ İÇEREN ATIŞMALAR YAPMAMASI GEREK DİYE DÜŞÜNÜYORUM.HELE HELE BİZİMGİBİ ÇİÇEĞİ BURNUNDA YENİ HEVES PARAKAFCILARI HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRATIR .DÜŞÜNÜYORUMDA NEDEN???NEDEN??? DİYORUM.BEN İLK GEÇEN HAFTA VE BUHAFTA PARAKAFA KATILMA ŞANSINI YAKALADIM.ÇOK HEYECANLIYDIM VE ÇOK MUTLULUK SAÇIYORDUM ORTALIĞA.GEÇEN HAFTA VE BUHAFTA BANA GÖRE BAŞTA HAVAYI GERECEK BİR DURUM YOKTU.BU DURUM BENİ ÇOK ÜZDÜĞÜ GİBİ BİRÇOK HEMŞERİMİDE ÜZMÜŞTÜR.TEMENNİM BUNDAN SONRA OLMAMASI YOKSA BENİM GİBİ YENİ HEVES BİRİ PARAKAFA GİR MEMEYİ DÜŞÜNÜYORUM....!HErkese ORDU ilinden iyi günler diliyorum.Y ANI ŞUNUDA SÖYLEMEDEN GEÇEMİYECEĞİM.BENİM GİBİ BİRÇOK İNSAN BUSİTEDE HASRETLİK VEÖZLEM STRESİNİ ATMAK İÇİN GİRİYOR VE YAZIYOR.AKSİNE BEN STRES YÜKLENDİM.BEN HEMAMCAMIN OĞLU İHSANI VEDE MUZAFFER HIOCAMI ÇOK SEVİYORUM .ONLARA SEVGİLERİMİ VE SAYGILARIMI YOLLUYORUM...!
Kullanıcı avatarı
Kamil Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mehmet Aydinli » Cmt Ara 08, 2007 3:56 pm

Akşamki paragafta aslında birşey yoktu sadece bazılarının aile içi veya akraba içindeki sorunlarını buraya kısa atışma halinde taşımaları idi.Bu durum elbetteki bizi de üzmüştür.Uzun aradan sora paragafa katılmalar bir sorun teşkil etmez,bizleri memnun eder.Kim ne zaman canı istediği zaman katılabilir.Biz dilerizki herkes bu sıcak muhabbet ortamına,paragaflara her zaman katılsın.
Site oarak bizim buna yapacağımız bir şey yok sanırım.Bu gibi konuları bireysel sorunları bu gibi kamuya açık alanlara taşındığı zaman diğer kişilerinde morallerini bozar.Elbetteki bizimde bir insan olarak,komşu olarak böyle şeyleri duyduğumuzda morallerimiz bozulur.Sorun sadece bundan ibarettir.Başka bir sorun yaşanmamıştır.Sonuçta ta bu olay tatlıya bağlanmış ve sorun hallolmuştur.
İlerleyen haftalardaki paragaflarda herkesi ,bütün "Şahinkayalı" hemşehrilerimizi bu güzel muhabbet ortamlarına ,paragaflara davet ediyoruz.
Herkese iyi bir haftasonu geçirmeniz dileğimle.İyi akşamlar.
Kullanıcı avatarı
Mehmet Aydinli
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Kamil Şahin » Cmt Ara 08, 2007 10:00 pm

Mehmet kardeşim.siz ozaman parakaftaki bütün mesajları dikkatli okumadın.Ben sabah birdaha okudum.Can sıkıcı sözler var.Ben busayfalarda mevlana felsefesiyle hoşgörünün hakim olmasını diliyorum. Şu üçgünlük dünyada kırıcı olmaya değmez diyorum.!Zaten gurbet ellerdeyiz Duygu yüklü değilmiyiz? Yazık oluyor .Değmez diyorum .Tabi bu benim şahsı görüşüm.
Kullanıcı avatarı
Kamil Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Cmt Ara 08, 2007 10:09 pm

Okusun bütün dostlar,
Sevgili Kamil Şahin, kafanı fazla yormanı istemiyorum..Aile arasında böyle şeyler her zaman olur...Düşünki iki öz kardeş bile zaman zaman kavga ediyor..Böylesi olaylar elbette insanı üzüyor...Ama söyleye söyleye, anlata anlata,çağıra çağıra başaramadım..Sağlık olsun...

Bu site köy ve köylümüze mal olmuştur..Hala bir sene önceki durumlara göre düşünmek ve hareket etmek elbette beni de çok üzüyor...Ama artık kafamı yormuyorum,,,,Çünkü bende tek amaç var o da köylüm ile buluşmak ve kaynaşmak...Ötesi kıvır zıvır.....

Herkese selam ve sevgiler sunuyorum...
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Mehmet Aydinli » Cmt Ara 08, 2007 10:54 pm

Kamil abi yanlış anlaşıldım herhalde.Böyle atışmalardan bizde rahatsız oluyoruz demek istedim.Fakat ne olduğunuda tam anlayamadık.Anlayabildiğim kadariyle yazdım .Yanlış bir anlamadan dolayı yanlış bir şey yazdımsa özür dilerim.
Sanal ortamlarda samimi insanların yazı ve atışmaları yüz mimikleri görünmediği için samimiyetten kaynaklandığını sandığımız bazı atışmaları biz site yöneticisi olarak silmiyoruz ve müdahale etmiyoruz.Akşamki atışmalarda da bu düşünce ile bir harekette bulnumadık bulunmayızda.
Biz burada sizin gibi gurbetteki abilerimiz ile görüşmek,muhabbet etmek,eski günleri yad etmek,sanal ortamda samimi ortam yaratmak vs.....tanışmadığımız köylülerimiz ile tanışmak için bu ortamda buluşuyoruz ve de geceli gündüzlü herkesi memnun etmek için uğraşıyoruz.
Elimizden geldiği kadar herkesi memnun etmeye çalışıyoruz.Fakat buda mümkün değildir.
Çoğu köylülerimizle bu ortamda tanıştık.Onun için çoğu kişilerin yapısını bilemiyoruz.Sözlerin hepsini dediğiniz gibi mevlana hoşgörüsü ile karşılıyoruz.Kimseyi kırmamaya çalışıyoruz.Çok şükür kimseyide kırmadık.Bizde sizin gibi biribirini kıranları görünce moralimiz bozuluyor.
Böyle şeylerde zaman zaman olabiliyor demek .Bunu burada bir kaç kez yaşadık fakat hepsi düzeldi bitti.
Meselede sonuçta tatlıya bağlandı rahat olun :D :D
Herkese iyi geceler ,saygı ve sevgiler.
Kullanıcı avatarı
Mehmet Aydinli
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Kamil Şahin » Pzr Ara 09, 2007 9:05 am

Herkese buradan iyipazarlar diliyorm. Bugün 9 ARALIK Pazar. Günlük sohbete ilk yazmanın mutluluğunu yaşıyoru.Bugün benim kuymak günüm.Pzar günleri mümkün olduğuca kuşmer peyniri ile kuymak yapıyorum.Herkese iyi kahvaltılar afiyet olsun....
Kullanıcı avatarı
Kamil Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Kamil Şahin » Pzr Ara 09, 2007 9:14 am

SEVGİLİ MUZAFFER HOCAM.Mesajını anladım.Bu tür olumsuzluklarıda önemsememek höşgörünün diğer bir yonü olsa gerek.Ben hep güzellik iyilik ve birlik olsun diyorum.Eşine ,eli öpülesi annelerimiz olan annene ve orada bilemediğim aile efradına hayırlı günler diliyoru . ALLAHA emanet olun....!
Kullanıcı avatarı
Kamil Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Kamil Şahin » Pzr Ara 09, 2007 9:30 am

Mehmet KARDEŞİM...!Önemseyip hassasiyeti için çok teşekkür ederim.Ben galiba fazla duyarlıyım vede çok duygusal biriyim.Hele gurbette olunca dahada bir hassas oluyorum.Doru ben biraz fazla abartmış ola bilirim .Ben busitenin bu yönlerini keşfettim vede çok ideal ve saf temiz duygularla donatılmış biri olarak böyle beklemediğim olumsuzluklardan çok etkileniyorum.Nedeni bu .Başta seni ve seningibi değerli site sakinlerini bu hassasiyetimle üzdüysem kusura bakmayın...!Size ve ailenize hayırlı pazarlar diliyorum...
Kullanıcı avatarı
Kamil Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Pzr Ara 09, 2007 11:05 am

:arrow: Merhaba Sevgili Dostlar,

Bahar havası yaşadığımız Gölcükten bütün dünyaya yayılan sevgili köylülerime selam ve sevgilerimi gönderiyorum...
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Pzr Ara 09, 2007 11:06 am

--Bugün Pazar, herkesin birkaç defa yazma zamanı var sanırım,,,, Ben de bugün bu sayfaya çok yazayIM dedim..İnşallah bu çok yazmalar birilerini buraya çeker....Hele hele siteye her zaman girenleri...Bir türlü bu sayfaya herkesi alıştıramadık..

Acaba bu sayfadan haberleri yok mu ?

NE DERSİNİZ !!!!!!!!!
En son Muzaffer Mustafa Altuncu tarafından Pzr Ara 09, 2007 1:46 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Bing [Bot] ve 7 misafir