GUNLUK SOHBETLERIMIZ BU BASLIKTA OLSUN..

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Prş Ara 06, 2007 1:18 pm

Merhaba ahali,

Muzaffer amca arasira isyanin ise yariyor, bak mustafa abide aramiza katilmis, hosgeldin abi ne var ner yok isntabulda bulunan ahalimizden, herkese selamlarimi soylersiniz memnun kalirim..

Fransada yagmurdan ruzgardan disarlara cikmaya korkuyoruz yakinda ucarak kendimizi Turkiyede bulacagiz gibi geliyor :)
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Mustafa Ayaloğlu » Prş Ara 06, 2007 1:21 pm

söylemezmiyim selamını fatma kardeşim sizler bizim tacımız sınız söyledikleriniz emirdir egi :lol:
Mustafa Ayaloğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mustafa Ayaloğlu » Prş Ara 06, 2007 1:22 pm

hoşbulduk egi habu muzaffer ağabi dldı yine gölün dibine :lol:
Mustafa Ayaloğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Kamil Şahin » Prş Ara 06, 2007 3:25 pm

Değerli dostlar...! Bugün 6 ARALIK 2oo7.günllük sohbetlere baktım yalnız üç kişi. Çok az.günlük sohbetlerimiz 10 kişiden aşağa düşmemesi lazım değilmi?Benim de işim biraz yoğundu busaate kadar yazamadım Ama şimdi yazıyorum dahada yazarım sanıyorum.Ben herkese sağlık ve mutluluk dolu günler diliyorum.İlla sohbet sayısının artması için cuma akşamlarını beklemeye gerek varmı? kalın sağlıcakla
Kullanıcı avatarı
Kamil Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mehmet Aydinli » Prş Ara 06, 2007 10:03 pm

Herkese tatlı ,sıcak muhabbetler dilerim.
Herkesin kyfi yerinde sanırım,fakat bende buraya az sayıda kişinin yazdığından ,günlük muhabbete az kişinin katıldığından şikayetim var.
Hergün olmasa bile benim gibi bir kaç günde bir buraya herkesin bişeler yazması .muhabbete katılması güzel bir şey diye düşünüyorum.
Bol muhabbetler dileğiyle.
Kullanıcı avatarı
Mehmet Aydinli
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Prş Ara 06, 2007 10:26 pm

Herkese hayırlı akşamlar,sabahları sırayı kaçırıyorum hep akşamları fırsat buluyorum.Bu arada ne kadar mesaj geldi bakıyorum katılım az oluyor,inşallah yükselişe geceriz,ümitiyle herkese sağlıklı,sıhhatlı günler dilerim
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mahmut Köseoğlu » Cum Ara 07, 2007 8:02 am

Günaydın şur ahalisi hayirli cumalar. Bugün haberler tüm yurtta yağış var diyorda yağmur memleketinde şuan yağmur yok. Gerci hava kapalı (bulutlu) öğleden sonra belli olmaz yağabilir. Akşam paragafta buluşmak üzere; selamlar
Kullanıcı avatarı
Mahmut Köseoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Kamil Şahin » Cum Ara 07, 2007 9:17 am

Değerli hemşerilerim! Bugün 7 ARALIK CUMA Hayırlısiyle ömrümüzden bir günedaha kavuştuk.Şükürlerolsun yüce mevlaya.Hepinize hayırlı cumalar.Ama busate kadar yalnız mehmet kardeşimden mesaj geldi .Yoksa herkes uyuyormu?Ben bumesajlarıakvaryumun suyu gibi kabulediyorum.Sitedeki bizleride balık kabul ediyorum.Lütfen bizleri susuz bırakmayın...!Herkesi çok seviyorum.hepinize iyi hafta ssonlarıdiliyorum.Akşam 8'de parakafta susz bırakmayın...(!) HOŞÇA KALIN...!
Kullanıcı avatarı
Kamil Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Cum Ara 07, 2007 12:49 pm

Merhaba bu sayfaya yazan butun herkese dilerim iyisiniz, herkese hayirli cumalar dilerim..

Zorla guzellik olmuyor malasef istedigim seviyede bu sayfaya surlilari cekmedik hayirlisi ne ise oyle olsun diyelim...

Mahmut bey bu gidisle hediyenin sahibi olacak gibi :)
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Dilek Aydınlı » Cum Ara 07, 2007 2:42 pm

Yeniden burda olmak çok güzel.İnternetsiz olmuyor valla.Hele de siteye girmeden gün geçince insanda bir boşluk bir eksiklik oluyor.Herkese hayırlı günler.Bol muhabbetler.
Kullanıcı avatarı
Dilek Aydınlı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mustafa Ayaloğlu » Cum Ara 07, 2007 3:03 pm

s.a değerli dostlar evet gec geldim bügün bayramdı ben her bayram babamı ziyarete giderim o ziyaretlerden dolayı gec yazdım kusurabakmayın gebzede hava yağmurlu buarda hekesin bayramını kutlarım selam ve duaile
Mustafa Ayaloğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Cum Ara 07, 2007 3:29 pm

Sevgili şur Ailesi,herkese hayırlı cumalar.Günler hızlı bir şekilde tükeniyor,yine bir hafta sonu gelmiş,inanın bu zamanla yarişmak zor.Allah,İmanli,Sağlıklı,Mutlu günler herkese nasıp etsin,iyi hafta sonları diliyorum herkese, kalın sağliçakla
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Kamil Şahin » Cum Ara 07, 2007 3:37 pm

Bugün haftanın son günü. Saat 16.35. ÇOK ŞÜKÜR BİRKAÇ KİŞİDAHA SİTEYE MESAJ ATTI. ALLAH devamını getirir inşallah .herkese iyi hafta sonları. KALIN SAĞLICAKLA ALLAHA EMANET OLUN!!!
Kullanıcı avatarı
Kamil Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Cum Ara 07, 2007 4:38 pm

:arrow: Herkese Hayırlı Cumalar,

Yağışlı ve soğuk bir gün...İzmit'e gittim...Orada Kırıkhandan gelen öğretmen arkadaşım ile buluştum ve güzel bir gün geçirdim..

Şimdi de sizlerle beraberim...İnşallah bu akşam da "Paragaf" ta birçok dostumla buluşacağız....

Selam ve sevgilerimle...
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Mahmut Köseoğlu » Cmt Ara 08, 2007 8:38 am

Günaydın Şur ahalisi Trabzon dan herkese hayırlı hafta sonları. Akşamki paragaf iyiydi. Muzaffer abi haftalardır ateşledi ateşledi akşam Şahinoğluları süperdiler. Güzel bir yetenek gidişata göre dörtlük kurmak tam bir şair işi helal olsun hepsine. Bir ara baktım 21 kullanıcı gördüm katılımta iyi sayılır. Tabiki bizim köye göre az olmalıdır. Koca şur ülgenin ve dünyanın dört bir tarafında katılımcı var iken 21 değilde 210 olmalıydı.
Selam ve sevgilerimle.
Kullanıcı avatarı
Mahmut Köseoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Bing [Bot] ve 7 misafir