Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)
Merhaba Sevgili Dostlar,
Bugünün açılışını Osman Ayan kardeşimiz yapmıştır…Ve devamla sayfada bir canlılık olsun diye gayret sarfediyoruz…Aslında siteye giren herkesin ilk uğrayacağı yer bu sayfa olmalıdır…Herkes bu çağrıya uysa,her gün siteye kaç kişinin girdiği belli olur ve herkes durumunu diğerlerine bildirmiş olurdu..
Nedense bazı şeyler istediğin gibi olmuyor…Sağlık olsun,bu duruma da şükür…Öyle köy siteleri var ki bir ayda yazdıkları bizde öğleye kadar yazılıyor.. Şükrümüzü bilmezsek o köy siteleri durumuna düşebiliriz..Çok şükür….
Merhaba sevgili dostlar,
Sitede ilk uğradığım yer burası olduğu için bugün de öyle oldu. Fakat moralım bozuldu..Sitedeki hareketlilik sanki gün geçtikçe azalıyor gibi,,,,
Yeni üye olanlar dışında eski dostlar yok gibi..Burada olanlara teşekkürler ..
Bu millitakıma Fatih Terimden dolayı ,Trabzonspora da Kulüp başkanı Nuri Albayrakdan dolayı sevinemiyorum.
Yinede ufak bir sevinç yaşadım işte o kadar.Millitakımdır diye işte.
Hayırlı Cumalar Şahinkaya ahalısı....
15 günlük aradan sonra buraya yazmaya başladım. Bir hastalık dolayısı ile İstanbul'daydım artık geri döndüm Pazarteside göreve başlayacağım. Bundan sonra buralarda oluruz inşallah. Amşamki paragafta görüşmek dileğiyle.