Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)
MRB DOSTUM
Alamanyaya gideli unuttun bizi be kardeşim gerçi aynı zamanlarda olamadık köyde hatırlıyorsan en son trabzon otogarında görüşmüştük ee başka nasılsın çoluk çocuk ve aile genişlemesinde bir değişiklik var mı kardeşim allah a emanet olunuz
MERHABALAR
SİTE İÇİN BAŞLATTIĞIM BİR SEFERBERLİK İLANIDIR BU.İÇİNİZDE ŞURLUYUM DİYEBİLECEĞİNİZ UFAK BİR KIRINTI KALMIŞSA EĞER AKTİF OLARAK GÖRMEK İSTERİZ SİZİ DE.HADİ TOPLAYIN ESKİ PARAGAF ANILARINIZI YARIN AKŞAM VE DİĞER CUMA AKŞAMLARI PARAGAFA BEKLENİYORSUNUZ.YANINIZDA UCU DÜĞÜMLENMİŞ BİR HAVLU VE HAFIZANIZDA BİR KAÇ ATMA TÜRKÜ BULUNDURUN LÜTFEN.YOKSA KÖY MUHTARINA İSMİNİZ VERİLECEK HEM ŞURA HEMDE KUŞMERE AYAK BASMANIZ ÖNLENECEKTİR.SELAM VE SEVGİLERİMİZLE...
Paşa Merhabalar,aktif durumda gördüm seni bir selam vereyim dedim inşallah iyisin Allah sağlik sıhhat versin ,bizler Allaha şükürler olsun iyiyiz,hoşta kal.....
SELAM ayan oglu nasilsin insallah iyisindir ben bürdayim her zaman görüsmeye hazirim olsamda köydeki isleri ben yabsam ma ustalarin sanlari buraya kadar geldi burdanda ihale verecegim onlaraesgi usdalar rahmetli oldu sagolsun yenileri geliyi kurur duymak lazim her kese selam
Paşa Merhabalar:
Nasılsın bakalım son zamanlar da fazla göremiyorum seni işler mi yoğun durumun nasıl uzak diyarlada olmak zor o nedenle sizlerden haber almak güzel oluyor sana o gurbet elde sağlık sıhhat diliyorum,konuya hızlı girdim selamlarımı yolluyorum sona kaldılar,hayırlı günler sizlerin olsun hoşta kalın.....
Merhaba paşa nasılsın ne haber sesin çıkmıyor senda ben kibi çokmu yoğunsun çocuklar nasıl eşine sevgiler selamlar sulonunda selamı var hoşça kal....................
Sevgili Paşa, Cuma akşamları siteye ne zaman gelirsen gel,zamanın az da olsa bir uğra selam ver yeter..Bilmem anlatabildim mi ? Haftaya inşallah bekliyoruz... Bu hafta paragafı kapattık..
Sevgili Paşa:
Nasılsın bakalım gurbet elde durumlar iyimi,son zamanlarda fazla yoksun buralarda bazen görüyorum seni aktifsin ama yazmadan gidiyorsun ara sıra birşeyler yaz ki haber alalım senden,selam eder sağlıklı sıhhatlı güzel günler diliyorum sana,hoşta kal.......
Sevgili Paşa, Sanırım yaz sezonu memlekete geçmişsin...Değilse siteye bu kadar ara vermek niye... Neyse yaz sezonu bitti,artık buluşma zamanı gelmiştir... Bundan sonra görüşelim inşallah...