MEHMET AYDINLI

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Prş Şub 07, 2008 4:38 pm

Mehmet Aydınlı Kardeşim Merhabalar;
Birşey dikkatimi çekmiş,bir sayfa dolusu mesaj yazmışın,benim sağımdakine,solumdakine,yukardakine,aşağıdakine,hepsini aramışın beni es gecmişin,bende yeşillik olsun,güzel bir latife olsun ve halını,hatırını sormak ilk amaç olsun diye bu satırları yazma ihtiyacını hissettim,bu vesile ile sana sağlikli,sıhatlı nice yıllara diyorum,Allaha emanet olun............
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Sal Şub 12, 2008 11:14 am

Merhaba Mehmet iyi olman dileklerimle..
Babannenin olumu hepimizi uzmus allah rahmet eylesin yeri mekani cennet olsun, senin ve ailenin basisagolsun allah sabirlar versin...
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Sal Şub 12, 2008 11:17 am

Mehmet Kardeşim Merhabalar:
Bugün siteye girer girmez acı haberle karşılaşdım,üzülerek şu satırlarımı yazmaya calışıyorum,Anneannenizin ölümü nedeniyle başta sana ve seninle tüm ölü yakınlarına başsağlığı diliyorum.Anneannenize Allahtan rahmet diliyorum mekani cennet olsun,acınızı bir kez daha paylaşıyorum.....
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Sal Şub 12, 2008 11:35 am

Sevgili Mehmet,
Babaannenizin ölüm haberini büyük üzüntü ile öğrenmiş bulunuyorum.. Ninemize Allahtan rahmet,geride kalan siz yakınlarına da başsağlığı ve sabırlar dilerim..

Selam ve sevgilerimle...
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Kamil Şahin » Sal Şub 12, 2008 1:28 pm

Mehmetciğim,
Babaannenin(Anaganın) vefatını öğrenmiş bulunuyorum.Şahsında tüm aile efradına yakınlarınıza başsağlığı diliyorum.ALLAH yerini cennet etsin.ALLAH utandırmasın...!
Kullanıcı avatarı
Kamil Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Osman Ayan » Sal Şub 12, 2008 7:46 pm

ninenizin vefaatını öğrenmiş bulunuyorum şahsınızda tüm aile fertlerinize taziyelerimi bildiriyorum allah rahmet eylesin sizlerede sabırlar versin mekanı cennet olsun
Kullanıcı avatarı
Osman Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Sinan Sever » Çrş Şub 13, 2008 8:26 am

BABAANNENİN ÖLÜM HABERİNİ DUYDUK ÖLÜYE ALLAH TAN RAHMET,İLESİNE SABIRLAR DİLERİZ.HALAN HANİFE KAMA,NIN KIZI AYŞE VE DAMADI SİNAN SEVER
Kullanıcı avatarı
Sinan Sever
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muhammet Kama » Pzr Şub 17, 2008 2:49 pm

sevgilli kardeşim mehmet baba annenin vefatini duymış bulunmaktatim merhume ALLAHDAN RAHMET SİZLERETE AİLECE BAŞ SAĞLİĞİ DİLERİM ALLAHRAHMET EYLESİN
Kullanıcı avatarı
Muhammet Kama
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen hasan özdil » Pzt Şub 18, 2008 7:52 am

merhaba mehmet uzun zamandır yazışmadık gecen akrabandı ölen herhalde başın sağolsun anneme söyledım annemın komşusuymuşsunuz merak edip annen kim dersen muhammet kahvecının büyük kızı yanı dayım rahmetlı hasan kahvecı annemı annenler bilir neyse inşallah tanışırız sevgilerle
hasan özdil

Mesajgönderen Kamil Şahin » Prş Şub 21, 2008 4:48 pm

Mehmetciğim....!
Öncelikle selam ve sevgilerimi yolluyorum.
Gerek geçen parakafta ve gerekse özel mesaj sayfamda taziyelerim için teşekkür inceliğinde bulundun.Bende bu hassasiyetin için çok teşekkür ediyorum.Tabiki yapacağız.Ben şahsen daha fazlasını yapmamız gerektiği düşüncesindeyim.Amcalarından ancak Nazım amcanı şahsen telefonla arayabildim.Diğer cenaze yakınlarını arayamadım.Kusura bakmayın.Ben yine şahsında tümdiğer aile efradlarına başsağlığı diliyorum.ALLAH gani gani rahmet eylesin.Mekani cennet olsun...!
Seni muhabbatle kucaklıyorum.
ALLAHA emanet olun...!
Kullanıcı avatarı
Kamil Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Osman Ayan » Cum Şub 22, 2008 8:47 am

merhabalar mehmet bey
biliyorsunuz acılar paylaşıldıkca azalır,hemşerilerde bu acıları paylaşmalı,yoksa ne anlamı kalır,bu vesile ile tüm ölenlerimize bir kez daha rahmet olsun,selamlar sevgiler
Kullanıcı avatarı
Osman Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Kamil Şahin » Çrş Mar 05, 2008 8:06 am

Mehmetciğim...!
'KARADENİZ LEHÇESİ' Sayfasına acızane yaptığım katkılara destek mesajına çok teşekkür ediyorum. Gelecek kuşaklara bu kültürün aktarılması için önemli gördüm teklif ettim vede site yöneticileri dikkate aldılar...!İnşallah benim unuttuğum veya hatırlayamadığım diğer kelimeleri siz ve sizingibi değerli arkadaşlar tamamlar...!
Selam ve sevgilerimi yolluyorum...!
Kullanıcı avatarı
Kamil Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatih Sever » Cum Nis 18, 2008 6:47 pm

sağol mehmet allah razı olsun. insanlar bir sebep ile tanışır. inşallah birgün memlekette denk gelir görüşürüz. kendine iyi bak selamlar.
Kullanıcı avatarı
Fatih Sever
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatih Sever » Cum Nis 18, 2008 6:50 pm

kardeşim babaannen vefat etmiş sanırım yazıları okuyunca öğrendim. siteyi takip edemediğim için bilemedim. allah rahmet etsin başınız sağolsun.
Kullanıcı avatarı
Fatih Sever
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Saygilar..

Mesajgönderen Ahmet Kerahmet Özbilgi » Cmt Nis 19, 2008 3:33 pm

Tesekkurler;sayin Aydinli.Kesisen Ozlemler basligindaki yazima yaptiginiz nazik yorumunuz icin.Biraz gec yanit yazdigim icin de ozur.Son zamanlarda fazlaca firsat bulup siteye giremedim ama cok kaliteli ve duygu yuklu bir sitemiz oldugu da su goturmez..Bu arada basiniz sogolsun. Saygilar,selamlar..
Kullanıcı avatarı
Ahmet Kerahmet Özbilgi
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 14 misafir