KAMİL ŞAHİN

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Cmt Mar 29, 2008 11:30 am

Sevgili Kamil,
Sanal alemde sizlerle bir arada olmak bana mutlulukların en büyüğünü veriyor.. Tam istediğim gibi olmasa bile şu anda eskiye göre çok iyi gidiyor... İnşallah mevcut dostlar yorulmadan sitede kalırlar ve bu güzel birliktelik devam eder gider..

Şu unutulmasın ki elim ayağım tuttuğu müddetçe tek kişi kalsa bile ben inşallah hep burada olacağım....Senin de aynen duygularımı paylaşacağından eminim..

Ergin Ayandan bir ses çıkmadı.Görüşemediniz mi ?

Selam ve sevgilerimle....
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Sibel Şahin » Pzr Mar 30, 2008 12:06 am

Amcacığım çok geçmiş olsun.Hasta olmuşsun yeni öğrendim ama şimdi iyisin inşallah.Grip salgın halinde dolaşıyor burdada herkes hasta.Allah herkese acil şifalar versin.Öpüyorum amcacığım ellerinden Cemile yengemede çok selam.Allaha emanetsiniz.
Kullanıcı avatarı
Sibel Şahin
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Muhammet Şahin » Pzt Mar 31, 2008 6:06 am

Emmioğlu kim demiş görüşemeyiruk. Aha burdayum. Grip olmuşsun geçmiş olsun. Üzülma delikanlılar grip olur.
Kırıkhan da çok şükür yaramazlık yok. Her şey bildiğin gibi
Bir hafta kadar Antalya ya tatile (seminer dolayisi ile derler) gittum düştüm dillere. Muzaffer de ''Muhammet Şahin Saatçı Balayide'' başlığı ile bir kaç resim yayınladi, İhsan da buni bekleyudi . Ama olsun, Arabamla gittik üç kişi idik gezilmesi gereken her yeri gezdim.
Görüşmek üzere yengeme ve çocuklara selamlar.
Kullanıcı avatarı
Muhammet Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ahmet Kerahmet Özbilgi » Çrş Nis 02, 2008 4:05 pm

Sevgilli Kamil Abi:Biraz gec te olsa o cok nazik ve icten yorumunuza yanit vermeden gecemedim cok tesekkurler.Bazi duygular,sevgiler vardir,icten cikmasi, kopartip atilmasi cok zor olan ,iste oyle bir sey Sahinkya ,tutkusu ve aski benim icin.Dogup buyumek le yasamakla,benim yonumden cok buyuk baglantisi olmasa da sanirim sevmekle,ozumsemekle ilgili bir kavram bu.
Ne mutlu ki bana sizler gibi o yorenin bagrindan kopmus, abilerimden boylesi
guzel geri donumler alabiliyorum.Sanirim bundan sonraki asama da isim daha da zor.Bu tenkitlerin benim icin daha da iyi ve cok dikkatli yazmak demek oldugunu da biliyorum.Tabiki bu site ye yazmak bir ayricalik.Gunluk yazilarimdan bir kat daha fazla ozen gostererek kaleme aldigim yazilarin butununde ortak degerler ve sevgiler soz konusu.SARMAC'ta cok guzel anilarim oldu sonraki donemlerde onlari da kisa da olsa gundeme getirmek isterim ama son gidisimdeki manzara gercekten icimi acitti.Boyle mekanlar tarihler nerde olursa olsun cok degerli ve onemli.Ne yazik ki sizinde degindiginiz gibi gerekli hasassiyet gosterilmedikce,bazi onelemler alinmadikca
bu degerler olmeye yok olmaya mahkum.Bir daha olmayacaklar ancak hikayelerde yasayacak,sohbetlerde dile getirilecekler.Genelde insanimiz tarihine deger vermiyor,yikmayi,yoketmeyi,talan etmeyi mallesef cok iyi biliyor!!
Sunu da samimiyetle ifade etmeliyim ki Kamil Abi;ben o eski zamanin tadlarini ne Sur'da ne de Kusmer'de bulabildim.Yasadigim ulke Australya 200 senelik bir gecmisi olmasina karsilik,tarihlerini ilk gun gibi yasatan,ayakta tutan ve onlarla her daim ovunen insanlarin ulkesi.Neden benim ulkemde bu cok uzun tarih ve kultur ehemniyetsizdir,o kadar da buyuk onem tasimaz dogrusu hic anliyamam.Yeniye,medeniyete karsimiyim? asla degil ama gecmisini korumayanlarin, geleceklerini de hic onemsemedikleri ortada.
Ne kadar da o eski gunlere buyuk bir ozlem duyarak,Sarmac'ta yasananlar
dan ornek vermissiniz cok anlamliydi.Dernege yazip gonderdiginiz yazi da halla sizin gibi dusunen,durumdan uzuntu duyan,hasasiyet gosteren insanlarin
var olmasiydi.Umarim Yaziniza gerekli ve olumlu yaniti alirsiniz.Tekrar saygilar ve sevgiler Kamil Abi...
Kullanıcı avatarı
Ahmet Kerahmet Özbilgi
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Lokman Kazancı » Çrş Nis 02, 2008 7:03 pm

KAMİL DAYICIM YİĞENİNİ SEVGİ İLE KARŞILAMAN BENİ ÇOK MUTLU ETDİ .
İNŞALLAH BUNDAN SONRA Uygunsuz Kelime Uygunsuz Kelime GÖRÜŞMEK DİLEĞİYLE.
ALLAHA EMANET OLUN
Lokman Kazancı

Mesajgönderen Köksal Ağaoğlu » Prş Nis 03, 2008 8:06 am

Sevgili Kamil abi, daha önce aradım ama buradaki kişişel sayfanızı bulamamıştım. Epeyidir görüşmeyeli, umarım sağlık, afiyettesiniz. Sitedeki yöremize ait güzel yazılarınız derlemeleriniz ve bizlere dair iltifat dolu yorumlarınız için çok teşekkür ediyor içten sevgi ve saygılarımı sunuyorum.
Kullanıcı avatarı
Köksal Ağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Prş Nis 03, 2008 8:34 am

KAMİL ŞAHİN yazdı:Fatma hanım...!!!
İyi geceler diliyorum...!!!
Malesef 3 saate yakın verdiğim bir emeğin boşa gittiğini üzülerek sana anlatmak istedim bu saatte.Çaykaramız,Şahinkaya köyümüzve kuşmer yaylası bölümüne acizane epey zaman harcayarak yazdığım:KUŞMER YAYLAMIZ VE GELENEKLERİMİZ adlı yazımı ya becerip yollayamadım o sayfaya yada çok korktuğum diğer bir durum silinmesidir.İnşallah ikincisi olmamıştır...!!!Belki bir yere gitmiştit bulursun diye sana yazdım...Eğer gitmeden silinmişse çok yazık .Tam 3 saat emek verdim...Aynı başlıltan var ama onu önceki yazı gitmeyince deneme amacıyla yazdım o gitti...Onun bir anlamı yok.Eğer ilk yazdığım yazıyı bulusan onun yerine onu koy..Yok eğer silindiyse yani yoksa oyazı yapacak birşey yok..Obaşlığıda sil.Ozaman yeniden yazmam gerekecek.İnşallah aynı duygularla aynı performansı yakalarım...
SELAMLAR....!!!!

Kamil amca merhaba nasiliniz???
YAZINIZA GEC CEVAP VERDIGIM ICIN OZUR DILERIM..BU ARALAR COK YOGUNUM SITEYE SADECE ONEMLI ISLEMLER ICIN GIRIYORUM..
Nasil hayal kirikligi yasadiginizi tahmin ediyorum 3 saatlik emek havaya gitmis maalesef yaziniz sitenin her hangi bir bolumune gitme gibi secenegi yok, yani emeginiz ucmus gitmis, insallah ikinci sefer yazmaya usenmezsin..

Size kucuk tuyolar vereyim, uzun zaman icinde yazi yadiginizda siteden arada bir de olsa dusmus gorunuyorsunuz ve yaziniz bittiginde gondere tikladiginizda bakiyorsunuzki gittmedi ve yazi yok oldu, bunun olmamasi icin, yaziyi gondermeden once farenin sagina tiklayarak yazinizi kopmle secerek kopyalaya tiklayin sayet yasadiginiz yasiyorsaniz yeniden yazinizi farenin sag tusuna tiklayarak yapisdir yaptiginizda yazinizi tekrardan piyasaya cikarmis oluyorusunuz ve gondere tikladiginizda bu sefer foruma eklenmis oluyor..

Yazinizi cok merak ettim eminim muhtesem yorumlarinizla cok guzel bir yazi yazdiniz artik o yazinizi tekrardan bekliyoruz, saygi ve sevgilerimle...
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Muhammet Şahin » Prş Nis 03, 2008 11:48 am

Emmioğli salamlarımı sunar, gayet resmi olarak muhabbetlerimi iletirim.Ayrıca yanaklarundan öperum.

Ola bu senun yazı Ofli hocanun okuyup ufleyup uçurduği mevtaya benzedi. Yazun Zarkidi de veya Hart ta bulunur. Dereden ayrılma bekle oni.
Yada yankılıç a tembih et elle avlarken, H. Rıfkı Kama ya ve ağabeyun H.Resul' e da tembih eyle torla avlarken o yazıyi da arasunler. !!!!!!!!!!!!!!!!!

Hayde iyi aramalar.
Kullanıcı avatarı
Muhammet Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Alptekin Gökhan Şahin » Cmt Nis 05, 2008 9:11 pm

Kamil amca merhaba,
uzun bir aradan sonra bu sayfalarda tekrar buluşmak çok güzel. tüm güzel temenni ve yürekten sevginize sonsuz teşekkürlerimi bir borç bilirim. inşaallah en kısa zamanda görüşürüz.
benden sorarsanız düzcede hayat mücadelesi vermeye devam ediyorum. etmek zorunda olduğumuz kadarıyla...
amcacığım maalesef uzak diyarlarda olduğumuz için aile bağları biraz kopuk oluyor, hoş akrabalık bağlarımızın ne denli kuvvetli olduğundan hiç şuphem yoko. lakin görüşememek içimde kalan büyük bir yaradır...
inşaallah en kısa zamanda sizinle yüz yüze sohbet eder, hasretimizi dindiririz
ellerinizden öper saygılarımı sunarım...
Alptekin Gökhan Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Kamil Şahin » Sal Nis 08, 2008 10:24 am

Gökhanciğim....!!!!
Uzakdada olsak kalplerimiz bir olduğundan hiç şüphem yoktur...!!!Gönül herzaman görüşmeyi ve hasbihal etmeyi ister...Ama hayat mücadelesi malwesef buna engel...!!!Bizler elli yaşını aşmış biri olarak bu mücadeleyi veriyorsak siz haydi haydi vermek zorundasınız...Bunedenle bu durumu karşılıklı kabullenmek gerekir...!!!Ama senede bir sılai-rahım yapmak gerekir...İnşallah bunu eksik etmezsiniz...!!!Babanda malesef bunu yapamıyor...!Tabii şartlarını tam bilemiyorum...!!!Haklı gerekçelerivardır...!!!İnşallah bu özlemler birgün biter diyorum...!!!
Sana çoluk çocuğun ile sağlık ve başarılar diliyorum...ALLAHA EMANET OLASIN...!!!!
Kullanıcı avatarı
Kamil Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muhammet Şahin » Sal Nis 08, 2008 11:17 am

OLA KAMİL KİME YAZACAK İSEN ONUN SAYFASINA YAZ. KENDİ SAYFANA YAZDUĞUNİ KARŞU TARAF SENUN SAYFANİ, OKURSE GÖRÜR. BU KAYBANAYI BEN DA BİLMEYİDUM BENİ DA TEYZEMUN KIZI FATMA İKAZ ETTİ.DEMEKKİ GÖKHAN A YAZACAĞUN YAZIYI ONUN SAYFASINA YAZMAN LAZIM. ŞİMDİ BEN BU YAZIYI SANA HİTABEN BENUM SAYFAMA YAZSAM SENUN HABERUN OLUR Mİ İDİ. !!!!!!!!!!
HER NEYSE ANKARA YA GİDİŞ SEBEBİNİ BİLUYİDUM AMA BİRAZ TAKILAYIM DEDUM. SELAMLAR.
Kullanıcı avatarı
Muhammet Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İsmail Bayraktar » Sal Nis 08, 2008 2:19 pm

Merhaba Sayın Müdürüm
Bu aralar siteye uzak kaldın her halde iş yoğunluğu olacak galiba ne var ne yok işler iyidir inşaallah çoluk çocuklar nasıllar ALLAH nasıp ederse bi durumda olmasa yaylada görüşmek üzere allah emanet olun
Saygı ve sevgilerimle [/img]
Kullanıcı avatarı
İsmail Bayraktar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mahmut Köseoğlu » Sal Nis 08, 2008 4:34 pm

Abı yakın ilginden dolayı sonsun teşekkürlerimi sunarım.
Gecen yaz bel fıtığı rahatsızlığı yaşadım. Temmuz dan kasım ayına kadar 4 ayı aşkın zaman rahatsızdım. Yatağa girip yatamadım. Halının üzerine çekyatın üzerine sabahlardım. İki seçimde vardı o tarihlerde görev icabı çalışma zorun dayıydım. Üstünü üstlük nişanlı kızımın düğün tarihi bu hasta dönemime rastladı. Ondanda bayağı üzüntü duydum. Neyse başını ağrıtmayayım Hastanelerde kesin ameliyat fakat kesin çözüm değil denildi. Bende duymuştum. Bir rus asıllı doktor var Trabzon da ona gittim. bel çekme filam yapmıyor adam hastanede çekilen emarı görmeden tedaviye başlamıyor. 15 seans gittim. masaj, akıbuntur. Bitkisel ilaç ve değişik ineler ile tedavi etti. Allah şükür fayda gördüm.
Abı benim kayınbeter yaylada senin evi yapmıştı. Kaynım Aydın Deliömeroğlu ile yakınen tanışırsınız. Trabzon Havaalanında kayın beterimin evinde oturuyorum.
Abı siz inşallah iyisinizdir. Trabzon’a geldiğinde görüşelim. İnşallah yazın çok sevdiğin Kuşmerde görüşürüz.
Selam ve saygılarımla.
Kullanıcı avatarı
Mahmut Köseoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Saygilar...

Mesajgönderen Ahmet Kerahmet Özbilgi » Sal Nis 08, 2008 5:43 pm

Sevgilli Abicigim: Cok nazik davetiniz icin tesekkurler.Cok isterim sizler gibi buram,buram memleket kokan,bir buyugumle yuz,yuze gorusebilmeyi.Artik unutulmaya yuz tutmus,cogu kimsenin pek de umrunda olmayan,degerleri nasil sahiplendiginizi de biliyorum.Umarim bu amac icin yaptiklariniz bir gun ses getirir.Siz bana bu sayfalardan yureginizi acip,sevginizi cok samimi bir bicimde dile getirdiniz.Ustelik bir gun yolum duserse beni misafir etmekten
mutlu olacaginizi soyleyip evinizi de actiniz.Bu sozler ve ifadeler benim icin cok kiymetli.Elbette cok mutlu olurum Kamil Abi, Umarim bir gun yolum oralara duser ve site de basliyan tanismamiz, bire bir de gerceklesir.Kim bilir,
bu gorusmeden de anlamli ve duygu dolu bir yazi ortaya cikar...
Tekrar tesekkurler,saygilar,sevgiler Kamil Abi...
Kullanıcı avatarı
Ahmet Kerahmet Özbilgi
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İsmail Bayraktar » Prş Nis 10, 2008 7:10 am

Kamil Abiciğim öncelikle Halanızın oğlu Köyümüzün ender yetişdirdiği büyüklerimizden Emekli Müftümüz olan Ömer Amcamıza ALLAHTAN rahmet diler aile dostlarına başsağlığı dilerim sizlerede allah sabırlar versin..
Bildiğimiz gibi cenaze kırıkhana gelmiş ama ben cenazeye gelemedim Çocukların ikisinide ameliyat ettirmiştim onların başında bekçi kaldık Galiba kırıkhana geldiğinizi duydum görüşmek nasıp olmadı allah sağlık ve sıhhat versin neyse kafanı fazla yormiyayım tekrar başınız sağolsun allah sabırlar versin.
Kullanıcı avatarı
İsmail Bayraktar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir