AYŞE(SEVGİ) SELÇUK UZUN

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Sal Nis 22, 2008 9:52 am

Merhaba Ayşe,
Yine kayıplardasın...Gözler dostlarını arıyor...Zaman zaman aramızda olursanız iyi olacak..Bir bakarsınız bir gün beni de buralarda göremezsiniz.Kim bilir !

Bekliyoruz ,,

Selam ve sevgilerimle !!!!!!!!!
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Yeşim Kama » Cum Nis 25, 2008 9:29 pm

merhaba sevgi abla nasılsın umarım iyisindir ne güzel buralarda selamlaşmak bende iskenderunda ablamdayım yazıyı birlikte okuduk selamı var onunda kendine iyi bak yine görüşürüz inşallah
Kullanıcı avatarı
Yeşim Kama
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Alptekin Gökhan Şahin » Cmt Nis 26, 2008 7:20 am

AYŞE ABLA NE VAR NE YOK KAÇ GÜNDÜR GÖRÜŞEMİYORUZ. NASIL GİDİYOR İŞLER. GENE YOĞUNSUNDUR HERHALDE
Alptekin Gökhan Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Yeşim Kama » Pzr Nis 27, 2008 7:06 pm

merhaba sevgi abla nasılsın iskenderun ve kırıkhan gezimi bugün bitirdim. oraları ve ablamları çok özledim açıkcası biraz daha uzun olsa yok demezdim.ablama selamlarını iletirim Allaha emanet olun tekrar görüşürüz inşallah
Kullanıcı avatarı
Yeşim Kama
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Nurhayat Ayaloğlu » Sal May 06, 2008 5:39 pm

ne haber sevgi nasılsınız sesin çıkmıyor selam gönder ara sıra.tamammmııııııı.
Nurhayat Ayaloğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Cum May 16, 2008 3:35 pm

sevgi merhaba nasilsin? EKI COK YOGUNSUN SENDE BENIM GIBI GALIBA SITEDE BIR TURLU KARSILASAMADIK? YOKLUGUMDA YAZDIGIN O GUZEL SOZLER ICIN TESEKKURLER BURALAR NE BENSIZ NEDE SIZSIZ OLMAZ DIMI..BU ARADA MANZARALARDAKI RESIM OLAYINI COZUMLEDIM HABERIN OLSUN :) KENDINE VE SEVIMLI YAVRULARINA IYI BAK OPTUM KOCAMAN..
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Nurhayat Ayaloğlu » Pzt Haz 02, 2008 4:27 pm

EKİZ ben sana yazmadan bana yazmıyorsun hayırsız arkadaş nasılsınız sevgi annen nasıl sen çokmu yoğunsun nekadar çok yoğun olsan benim kadar deyilsin köye gidiyormusun ha bu arada sorayım eşin nereli selam söyle öptüm seni.
Nurhayat Ayaloğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Bülent Altuncu » Çrş Haz 04, 2008 8:21 pm

bu kadar olur .. bende sen bana mesaj yazdığın sıralar senin başka bir mesajını görerek nerelerde bu kız diye düşünmüştüm ki bana mesaj bırakmışsın. teşekkür ederim. seni tekrar sitede görmek güzel Sevgi. umarım siteden uzak kalmana sebeb olacak yaramaz bir durum olmamıştır. Evet bende evi taşıdım , tabi ev düzeninin olması çok iyi oldu benim için. herkese selam, tekrar görüşmek dileğiyle
Kullanıcı avatarı
Bülent Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Bülent Altuncu » Çrş Haz 04, 2008 9:37 pm

öncelikle geçmiş olsun Sevgi, sünnet işini de atlatır ve rahat bir tatil geçirmeni dilerim. Görüşmek üzere
Kullanıcı avatarı
Bülent Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Nurhayat Ayaloğlu » Prş Haz 05, 2008 12:02 pm

Canım benim önçelikle kızına gecmiş olsun allah şifasını versin .herhalde senin kuşmerde kemerde olacağını düşünmezdim deli kız sen benden daha yoğunsun anladımda ben evde 5 aylık bebekle habs oldum bana sorsan senden çok yoğunum ama yok şaka bir yana çalışan insan için dahada zordur anlıyorum seni kızım sen hem kariyer yapıyorsun hem çocukla uğraşıyorsun vallagi helal olsun çünkü çok zor bakıcın varmı çocuklara kim bakıyor sulonunda slamı öptüm seni görüşmek dileğiyle.hoşça kal.
Nurhayat Ayaloğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Alptekin Gökhan Şahin » Pzr Haz 08, 2008 1:44 pm

en son telefon ile görüştükten sonra üzerinden bayağı zaman geçtiğini ama geçen zamanda unutulmadığını bildirmek isterim. keşke, hayat mücadelesinin en çetin yollarında bu kadar uzak duraklarda kalmadan insanlar özledikleriyle hep beraber olsa.
görüşmek umuduyla esen kalın
Alptekin Gökhan Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ülkü Altuncu Kızılkuş » Pzr Haz 15, 2008 9:24 am

hoşgeldin mesajın için teşekkürler evet alt
uncular yogunlukta sitede gerçi her yerde varlar allah eksikliklerini vermesin cümlemizinde nasılsınız iyisinizdir inşallah bu site cok güzel oldu sizin gibi dostlarla tanışma imkanı bulduk ne mutlu bize inşallah daimi oluruz cocuklarla zor gibi 1,5 yaşında bi kızım var çok hareketli bütün günümü alıyor sürekli yazmaya uyraşıyorum sevgiler size sizinle tanışmak güzel allaha emanet olun
Ülkü Altuncu Kızılkuş
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Nurhayat Ayaloğlu » Sal Haz 17, 2008 7:45 am

Sevgi oğluna gecmiş olsun erkekliğe ilk adımı attı ALLAHhayırlı etsin evet hayatım o5 aylık bebek benim oğlum 10 yıl sonra çok zor şimdi benimde nekadar zor işim olduğunu anladınmı süleymanında selamı var benim tarafımdan öpüldünüz.mesafeyi uzatma .........
Nurhayat Ayaloğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Sal Haz 24, 2008 8:11 pm

Ayşe Merhabalar:

Bayağı bir zaman sizlerle haberleşemedik bu nedenle bir halını hatırını sorayım dedim inşallah iyisiniz inan iyi haberleriniz beni fazlasıyla mutlu kılacak.

Bizler Ailece hepimiz hepinize selamlarımızı yolluyoruz sizlere sağlikli sıhhatlı uzun ömürler diliyoruz ve sizleri yüce Allaha emanet ediyoruz kalı sağlıçakla........
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Prş Tem 03, 2008 5:51 pm

Ben de sizin Kandilinizi kutlar sağlıklı günler dilerim....Dualar müşterektir...
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir