İRFAN ALTUNCU

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Fatma İbrahimağaoğlu » Cum Şub 22, 2008 2:45 pm

teşekkür ederim evet malesef irfan amca ben pek kimseyi tanımıyorum haklı olarak onlar da beni tanımıyorlar ben antakya da okuduğum için burda pek bulunamıyorum ama bu siteye üye olmam iyi oldu hayırlı günler dilerim
Fatma İbrahimağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Çiğdem Şahin Kama » Cum Şub 22, 2008 2:50 pm

mrb irfan amca nasılsın evt ya fatma arkadaşımızı bende tanıyamadım ama inşllh en kısa zaman da daha iyi tanışma imkanımız olur fatma arkadaşımla neyse irfan amca kendine iyi bak ellerinden öpüyorum babbamın çok çok slmları var
Kullanıcı avatarı
Çiğdem Şahin Kama
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ahmet İbrahimağaoğlu » Cum Şub 22, 2008 8:27 pm

Değerli abiciğim malumunuz uzun zamandan beri sizlerle görüşemiyoruz.Bizleri hatırlamanız bile çok güzel dilerim bu vesileyle sık sık görüşmek nasip olur.26 seneden beri Kırıkhan'a gelmediniz. Sizi burdan uzaklaştıran herhalde çok önemli bir sebebiniz vardır bu kadar küslük olur mu?ama inşallah bu gavur icadı ve de bu sitede emeği geçenler sayesinde bundan sonra buluşuruz. Şimdilik herkese saygılar..hoşçakalın.
Kullanıcı avatarı
Ahmet İbrahimağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Bülent Altuncu » Pzr Şub 24, 2008 12:10 pm

"Torul'da bir yayla" başlığını bulup çıkarman ve yorumda bulunmandan memnun oldum, ayrıca Van 'dan fotoğraflar ve yorumlarda elbette yapacağım ama henüz evi taşımadım bi taşınıp düzenimizi kuralım ondan sonra, saygılaırmla
Kullanıcı avatarı
Bülent Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Hakim Ayal » Pzr Şub 24, 2008 4:24 pm

Selamlar veHürmetler İrfan
İlk karşılama mesajı senden geldi. Öncelikle teşekkür ediyorum. Daha çok şeyler yazabilirim aslında.. Heybemde çok hasretler hatıralar var ama yeri geldikce, kaşındıkca,karıştırdıkca anlatırım herhalde. İlgünden fazla boşboğazlık yapmayayım istedim..
Sevgiler Selamlar, tabi herkese de.
Hakim Ayal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mahmut Köseoğlu » Pzr Şub 24, 2008 7:14 pm

İrfan abı siteye verdiğim resimlere yaptığın yorumları okuyorum. Bütün dediklerinde haklısın fakat yapacak bir şey yok o zamanlar siteye bek takılan olmuyordu. Olsun önemli değil aylar sonra siz gördünüz yorumladınız memnun oldum. Bir gün bu yaptığımız işin değerini daha fazla kişiler anlayacaktır. Biz resimleri çekip bu site deresine atalım. Bir gün birilerinin karşısına çıkar, o zaman değeri verilir.
İrfan abı bu iş karşılıksız köyü ve köylüyü sevme uğruna yapılmalıdır. Öyle sizlerin dediği gibi devamlı oraya takdir beklersek hüsrana uğrarız. İlk başlarda bir kaç kişiyken şimdi beş on kişiye çıktı fakat öyle siz iki kardeş Altunçu gibi kimse kolay kolay burayı takip edemez. Herkesin işi gücü var sizler emekli ve memleketten uzaksınız zamanınız bol köyde olsanız köy işlerinden sizler bile buraya zaman ayıramazdınız. Kişileri de suçlamaya gerek yok hayat şartları bu şekilde gelişiyor. Zaman gittikçe kişiler bu neti öğrendikçe katılım artacaktır. Günlük sayfaya ilk zamanlar bek yazan yoktu Şimdi günde 5-6 kışı oluyoruz bazı günler bayağı çoğalıyor.
Bizler karşılıksız burada Muzaffer abı sizler gibi bir şeyler verirsek toparlayıcı oluruz. Bu böyle gelişir. İlginize teşekkür eder sağlıklı ve huzurlu günler dilerim. Her şey gönlünce olsun saygılar.
Not o eski resim değiştirmişsiniz. Biraz daha yakın profilden çekilmiş olsa daha iyi olurdu bence.
Kullanıcı avatarı
Mahmut Köseoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Recai Ayan » Pzt Şub 25, 2008 7:40 am

İRFAN ABİ TEŞEKKÜR EDİYORUM İNŞALLAH ZAMAN MÜSAADE EDER BOLBOL GÖRÜŞÜRÜZ SAYGILARIMLA
Kullanıcı avatarı
Recai Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen ibrahim ataman » Pzt Şub 25, 2008 11:26 am

ilkinize teşekkür ederim abi heb beraber daim olur
Kullanıcı avatarı
ibrahim ataman

Mesajgönderen Çiğdem Şahin Kama » Çrş Şub 27, 2008 5:20 pm

tşkr edrim irfan amcacım bizler çok iyiyiz sizler nasılsınız daha fatma ablayla tanışma imkanımız olmadı ama inşllh ilk fırsatta tanışma imkanımız olur babamın ev halkının size çok çok slmı var bizlerdende size ve ev halkınıza çok çok slmlar kendinize iyi bakın ellerinizden öpüyorum hoşçakalın...
Kullanıcı avatarı
Çiğdem Şahin Kama
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ali Kemal Şahin » Prş Şub 28, 2008 5:24 pm

İçten hoşgeldin mesajınıza en içten duygularımla hoşbulduk.Burda olmak güzel..
Saygılar.
Kullanıcı avatarı
Ali Kemal Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Hilal Yeni Vergili » Cmt Mar 01, 2008 10:02 pm

Merhabalar İrfan Amca ,
Öncelikle davetin için çok teşekkür ederim. Bende Kocaeliye gelirseniz mutlaka beklerim. Sizi misafir etmekten mutluluk duyarım. Annem ve babam şu an bizdeler. Pazartesi köye dönecekler. Bahsettiğin resmi bulamadım. Annemde seni hatırlayamadı. Hep hafızasıyla övünürdü , ilk kez birini hatırlayamadı şok olmuş durumda. Şahinkaya Köyü ilkokulundan mezun olup olmadığını soruyor.
Süleyman Selçuk benim dayım. Trabzon da ilkokul öğretmeni fakat bahsettiğin Süleyman selçuk değil sanırım.Annem ve babamın selamları var .Görüşmek üzere....
Hilal Yeni Vergili
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Hilal Yeni Vergili » Cmt Mar 01, 2008 10:05 pm

tekrar merhaba irfan amca , annem hala hafızasını zorluyor. Eşinin ismini merak etti. Yazabilirsen sevinirim.
Hilal Yeni Vergili
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Bülent Altuncu » Cmt Mar 01, 2008 11:14 pm

irfan amca yorumların için teşekkürler. Ev sorunu halen devam ediyor, bulunamadı yani, bende Trabzonda yım şu an. Saygılarımla
Kullanıcı avatarı
Bülent Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ayhan Altuncu » Sal Mar 04, 2008 7:14 pm

Teşekkür ederim amca,
Nasılsınız,ne yaparsınız.Yangem,Ülkü,Şevki,Fuat ve çocukar nasıl ?
Hepinize selam ederim.
Görüşürüz
Kullanıcı avatarı
Ayhan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Eylem Altuncu » Sal Mar 04, 2008 11:47 pm

İrfan amca msj nı aldım ve çok mutlu oldum.Temenlileriniz için teşekür ediyorum.Umarım daha sık görüşürüz.Şevkiye ve ülküye selamlar.
Kullanıcı avatarı
Eylem Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 8 misafir