SİBEL ŞAHİN

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Bülent Aydınlı » Pzt Ara 11, 2006 2:38 pm

slm canım :) eki bi balayımız var yani rahat yok senden hemi :) canım alemsin ne balayını :lol: çok fazla fırsatım olmuyor internete girebilmek için. şimdi sana hikaye geliyor tabi. evlen de görürüm ben seni :!: :)
kızım başbakanı çağırsaydım çoktan gelmişti,haniya nereyesun :) dibimde oturuyorsun daha teşrif etmediniz. sizden komşuluk olmaz :evil:
selam verdim borçlu çıktım,hay nerden seslendim diyorsun şimdi tahmin edebiliyorum :) şaka bi tarafa canım benim özledim ben de sizi. bekliyorum bir gün. haberleşelim. bu arada ben de işe başlıyorum bir iki güne kadar. alışık değilim evde otur otur patlıcam sıkılıyorum. kış çıksın diyordum ama bekleyemicem. çalışmaya başlıcam İnşallah.
hadi canım çok öptüm. görüşürüz.kendine iyi bak. merve :wink:
Kullanıcı avatarı
Bülent Aydınlı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Faruk Faysal Uygun » Çrş Ara 13, 2006 7:31 am

selamlar internet bölümünde bir başlık var sizin için ekledik bi bakarsanız belki msn konusunda işinize yarar
Kullanıcı avatarı
Faruk Faysal Uygun
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Çrş Ara 13, 2006 1:14 pm

eee Kavazina nerelerdesin sen? eskisi gibi yoksun buralarda, eki ozelden mesaj yazdim sana msnin hakkinda bilgi verdim sana simdiden kolay gelsin eki :) hackerler guzel savas yap ha ve sen kazan temam mi :lol: :lol: :lol: sana guveniyorum sifreyi surekli gireceksin bos buldugun zaman msnin yeninde senin olacak..optum kocaman..
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Cüneyt İbrahimağaoğlu » Prş Ara 14, 2006 7:36 pm

canım kuzenim nereelerdesin ne zamandır hiç görüşemiyoruz özledim seni ya zaten msnde çalındı ama kısa zamanda bakıcam çaresine şimdi uğraşamıyorum bitanem sen merak etme neyse dayımlara selam söyle öptüm seni...
Kullanıcı avatarı
Cüneyt İbrahimağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

tugba ibrahımagaoglu

Mesajgönderen Tuğba İbrahimağaoğlu » Prş Oca 04, 2007 2:49 pm

tesekkr edrımm.........:D
Kullanıcı avatarı
Tuğba İbrahimağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Dilek Aydınlı » Çrş Oca 10, 2007 6:53 pm

merhaba .öncelikle kusura bakmayın. çoook geç bir teşekkür oldu.ama istanbulda değildim ve birkaç aydır siteye giremiyordum.mesajın için teşekkür ederim.
Kullanıcı avatarı
Dilek Aydınlı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

selam

Mesajgönderen Nilüfer İşçi Şahin » Prş Oca 11, 2007 8:33 pm

Kız nerelerdesin,ne var neyok?iyisindir inşallah...bizde meyveleri yedik,oturuyorduk,birden aklıma düştün..dedim bihal hatır sorayım..karne tatiline gün sayıyoruz,çalış bi türlü çalışma bi türlü,hangisi iyi anlayamadım...yoruldum biraz anlayacağın:)en yakın zamanda görüşmek üzere...Allah'a emanet ol...
Nilüfer İşçi Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Gökmen Özeren » Pzt Oca 15, 2007 4:10 pm

tesekkür ederim hoşbuldum.iyi vakit geçiriyorum bu sitede.yeni olmama rağmen çok sıcak davranılıyor bana ve bu çok hoşuma gidiyo:)
Kullanıcı avatarı
Gökmen Özeren
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Çrş Oca 17, 2007 2:42 pm

Sibelum eki kurs isini iyice ciddiye aldun bakayurum :) ceyizler hazir demek :lol: nemutli saga, artik yakinda dugunde yaparuk insallah :lol: siteyi cok ihmal edeyusunuz :) :) ceza verecegum bundan sonra ona gore :) optum seni kocamannnnnnnnn.
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Muharrem Bayraktar » Cmt Oca 20, 2007 2:19 pm

hosbulduk.bi surlu olarak uye olmak boynumuzun borcu.msj yazdgnz icin tsekkurler.ama haftada bir girecem.ossye hazırlanıom.kib.aeo
:wink:
Muharrem Bayraktar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Asuman İnce Özen » Prş Oca 25, 2007 5:47 pm

Egiii burdayum daaa.Hergün seninleyim sanki bilmiyon zamanım kalmay daaa :D Fatma ablam kıyamaz bize bilmezmisun?O bitanedir.... :D
Kullanıcı avatarı
Asuman İnce Özen
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Bülent Aydınlı » Pzt Oca 29, 2007 2:19 pm

Canım merhaba :) nasılsın? uzun zaman oldu görüşemedik. güya gelecektiniz hani???? bekledim bekledim baktım geleceğiniz yok canım da sıkılmıştı zaten ben de başladım işe :) ne yapayım eki. evde oturmak bana göre değil. ayy canım patladı ya :D şimdi muhasebe bürosunda çalışıyorum canım. sen neler yapıyorsun. nasıl geçiyor günlerin. eki düğününe ne zaman geleceğuk :?: hadi öpüyorum seni canımmm.görüşürüz.merve :wink: :wink: :wink:
Kullanıcı avatarı
Bülent Aydınlı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ergün Özen » Cum Şub 02, 2007 7:40 am

dogum dunu mesajı ıcın tesekkur ederım daha once tanısma fırsatı bulamadık ayrıca aramıza hos geldın ERGÜN ÖZEN BURSA
laz_ergun_61@hotmail.com
Kullanıcı avatarı
Ergün Özen
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Asuman İnce Özen » Cum Şub 16, 2007 12:28 am

Egiii hiç görüşemiyoruz bu aralar :lol: :lol: Uzak diyarlara gideceğiz seninle dimi bak sen gidicen bende bırakmıyorum seni duramam sensiz çünkü öptüm canımmm :P
Kullanıcı avatarı
Asuman İnce Özen
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Tuğba Çalıkoğlu » Cum Şub 23, 2007 10:20 pm

Cnm ameliyat olmuşsun... Çok geçmiş olsun...nasılsın şimdi?
Kullanıcı avatarı
Tuğba Çalıkoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir