NACIYE SOYSAL

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Sibel Şahin » Cmt Haz 30, 2007 12:32 pm

Ablam demek Trabzondasın hee oh ne güzel yaa.Gez dolaş keyfini çıkar.Bu sene erken davrandın sen keşke ağustosta da orda olsan.Benden selam söyle oralara inşallah ağusosta bende gidicem :wink: Öpüyorum ablam görüşmek üzere Allaha emanet ol.
Kullanıcı avatarı
Sibel Şahin
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

...

Mesajgönderen Fatma Selcuk » Cmt Haz 30, 2007 2:51 pm

ablacım nerelerdesin ya!dün bize gelecektin güya,o kadar bekledik ses çıkmadı senden...üstelik bir haftadır buralardaymışsın ve bizim şimdi haberimiz oluyor,aşk olsun... :( Günay teyzem de geliyodu bir kaç gün içinde ama malesef bir süreliğine ertelendi gelişi!...hep beraber yine eski günlerdeki gibi oturur muhabbet ederiz,gerçi bize oturmak yakışmaz,gezsek daha iyi olur ablam di mi? :D
en yakın zamanda görüşmek üzere ablam,haberlerini değil seni bekliyoruz...
ALLAH'a emanet ol!...
Fatma Selcuk
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Çrş Ağu 01, 2007 9:23 am

Ekiiiiiiii Naciyem ahada izini harcadun bitti donuse bir kac gun kaldi hemii :) vallah yeter don gel artik ozledik seni buralarda sensiz olmuyor canim, guzel tatil gecirdigin icin inan senin adina cok mutlu oldum, keske birazda kalabilsende senliklerde biraz daha horona doysan hemiii :) neyse cik gelde burdada duzenleriz birseyler gene... Simdiden sana hayirli yolculaklar canimin icin, optum seni kocaman.....
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Cum Eyl 21, 2007 12:51 pm

Merhaba naciyem, eki nerelerdesin, buralara hic ugramiyorsun,sms lerime cevap vermiyorsun,insallah hersey yolunda sen buralardan bu kadar uzak kalmazdin birseymi oldida uzaklastin bilmek isterim acikcasi :( daha fazla ozletme kendini...
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Cmt Eyl 22, 2007 4:55 pm

Yoksa memleketten hala dönmedin mi ? Özletme kendini.....

Selam ve sevgilerimle....
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Çrş Eyl 26, 2007 9:47 pm

CANIM YAAA ASLINDA YAZTIKLARIMIN HEPSINIAYNI SEKILDE YAPMISSAN resimin boyutu olarak 100x75 avatari seciMISSEN HIC SORUN OLMAMASI LAZIM EKII SENDEMI HATA VAR ONI BILEMEYECEGUM YOLLA BEN EKLERIM :D
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Yazile Kara » Cmt Eyl 29, 2007 3:48 pm

Sen Şurli ben Fotinoslu.....Sen Alamanyada ben Bursada,,,

Eniştem sizlerden çok bahsetti onun için sen gelmeden ben geldim. İnşallah iyisin.Selam ederim.İyi günler dilerim.
Kullanıcı avatarı
Yazile Kara
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Cmt Eyl 29, 2007 4:00 pm

-Bu haftaki paragafta gözlerim seni çok aradı,gelemedin demek ki.... Sağlık olsun...Dilerim bundan sonra bizi yanlız brakmazsın....

-Selam ve sevgilerimle....

--Yazile benim baldızdır,
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Melahat Uysal » Çrş Eki 10, 2007 12:37 pm

eki naciye nasilsin ne yaparsun,bir aralar biseyler yazdun hakkimda ma cok uzun zaman gecti artik bisey demeyurum sana :lol: iyisin insallah, ben ev profesorlugune devam ediyorumarada bir olsa buralardayim optum seni..
Kullanıcı avatarı
Melahat Uysal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Pzr Eki 14, 2007 12:52 am

NACIYECEGIM SENINDE BAYRAMIN KUTLU OLSUN CANIM BENIM..INSALLAH HERSEY DILEDIGIN SEKILDE GECTI..BIZIM BAYRAMIMIZ HASTAHANELERDE GECTI ALLAHA SUKUR SIMDI HERSEY YOLUNDA TELEFONLASIRIZ ANLATIRIM...OPTUM CANIM NICE BAYRAMLARA DAHA HEP BIRLIKTE...
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Sal Eki 16, 2007 10:11 pm

canim benim tesekkur ederim, allaha cok sukur simdi iyidir, artik nedenler arastiriliyor, hergun hastahaneye kontrollere gidiyoruz, haftaya nedeni nedir tam olarak belli olacak insallah, cok korktuk ama simdi iyi allaha cok sukur, yanimizda olmaniz bizleri daha iyi ediyor, sagolun allah eksigligini hic gostermesin...
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Nurullah Sula » Çrş Eki 17, 2007 9:17 am

MERHABA(ŞURLİ)ÖNCELİKLE BÖYLE BİR GİRİŞİMDE BULUNDUĞUN İÇİN TEŞEK.SULA SOYADINDAN BAHSETTİNİZ AMA İSİM VERMEDİNİZ BU YÜZDEN YARIMCI OLAMICAM GERÇİ İSİM VERSENİZDE OLAMAM DA :D
UZAK VEYA YAKIN BİŞE KİLDE BİR BAĞIMIZ OLDUĞUNA İNANIYORUM BAHSETTİĞİNİZ KİŞİYLE.İLGİNİZ İÇİN TEKRAR TEŞEKKÜRLER
Kullanıcı avatarı
Nurullah Sula
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mahmut Köseoğlu » Çrş Eki 17, 2007 1:16 pm

Şurli mısın pacanlımısın bilmen Naciye hanım. (bu işin şakası)
Ayder'e gittin geçtiğin yer Çamlıhemşin çök küçük bir ilçe Hafta sonu gitmişsen taman da hafta içi ise burda bir köylü komşumuz var deyip uğramalıydınız. Hiç olmayanda bir çay söylerdim.
Kullanıcı avatarı
Mahmut Köseoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Nurullah Sula » Çrş Eki 17, 2007 5:23 pm

Öncelikle selamlarımı iletiyim naciye abla.Sizi şu şekilde bilgilendiriyim bu konuda.
BENİM KURT DEDEM İN İKİ TANE ÇOCUKLARI VARDI(ERKEK)BUNLARIN BİRİ ŞURDA DİĞERİ İSE HOPŞERA'YA GİDDİ VE EVLENDİ TBİ SİZ BAHSETTİĞİNİZ YANİ(ENİŞTENİZ) BURDAN OLACAK.ONA SORARSANIZ(ENİŞTENİZE)HOPŞERADA BULUNAN SULA DİYELİM DAHA SONRA SEL FELAKETİ OLAYINDAN SONRA EŞİNİN MEMLEKETİ OLAN MAÇKAYA YERLEŞTİLER VE YAŞAMLARINI BURDA SÜRDÜRDÜLER.BUDA DEMEK OLUYO Kİ ENİŞTENİZ LE BİZİM BİŞEKİLDE AKRABALIĞIMIZ VAR KUT DEDELERDEN :wink: :D BENDE BU BİLGİLERİ ARAŞTIRARAK BULDUM
KAYNAĞIM İSE SAĞLAM DIR :wink:
OSAMAN SULA'DAN EDİNDİM BİLGİLERİ ENİŞTENİZE SELAMLARIMI SÖYLEYİN ...BİRACIK SİZİ BUKONUDA BİLGİLENDİRDİYSEM NE MUTLU BANA..
Kullanıcı avatarı
Nurullah Sula
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Bülent Aydınlı » Prş Eki 18, 2007 7:06 am

Canım benim mesajını aldım. çok teşekkür ederim.ewet uzun süredir karşılaşamıyoruz.aslında siteye de eskisi gibi fazla bakamıyorum.işlerim çok yoğun geçtiğimiz bir ay boyunca büroda yalnız çalıştım.arkadaşım doğum iznine ayrılmıştı.akşam da eve gidip yemek mutfak felan malum yoruluyorum ama çok şükür herşey yolunda.şikayetçi değilim tempodan:)
sen de iyisindir inşallah bitanem.kendine çok iyi bak. kucak dolusu sevgiler :wink:
Kullanıcı avatarı
Bülent Aydınlı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 11 misafir