MUZAFFER MUSTAFA ALTUNCU

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Fatih Kırmaz » Pzr Kas 19, 2006 1:14 pm

evet yerimiz değişti ama eskisi gibi yine kolay bir araba ile geliniyor ama zorlanırsanız arayın gelib alırım sizi kendinize iyibakın ellerinizden öpüyorum

merhaba amca nasılsınız neler yapıyorsunuz bizden soracak olursanız evhali ne olsun idare etmeye calışıyoruz gah işe gah gezmeye böyle vakit geçiriyoruz.yengemin ve sizin elleriniz den öperim ve bursa yada bi ara beklerim

merhaba amca nasılsın neler yapıyorsun bugün istanbula derneğin yemeğine gidecekmisin gelirsen orda görüşürüz herkese selam allaha emanet olun

ziyaret ettiğin için çok teşekkür ederim elimizden geldiği kadar böyle güzel etkinliklere katılmak zevk veriyor inşallah bundan sonraki etkinliklerede katılmayı allah nasip eder herkese selamlar kendinize iyi bakın allaha emanet olun

merhaba amca nasılsın bu aralar pek yazamıyorum internetimde sorunvar siteyede pek giremiyorum bu gün biraz takıldım
nasılsınız amca neler yapıyorsunuz yenge nasıl buralara gelmeyi düşün müyormusunuz biz hiçbir yere gidemiyoruz evde biraz işler var o yüzden bir yere gidemiyoruz herkese selamlar saygıyla ellerinizden öpüyorum allaha emanet oun
Kullanıcı avatarı
Fatih Kırmaz
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İlyas Hasret Uygun » Pzt Kas 20, 2006 12:42 pm

Aziz agabeyim ve pek muhterem.
Kiymetli ve selamlarinizi cok gec te olsa farkettim.
Mukabelede bulunmakligim gecikti ozur murad ediyorum.
Saygilarimi kabul edin lutfen.

Hasret UYGUN
MOSKOVA
Kullanıcı avatarı
İlyas Hasret Uygun
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muhammet Ataman » Sal Kas 21, 2006 7:18 am

slm muzaffer amca teşekkür ederim öncelikle nasılsın iyimisiniz nuray yengeme selamlar kendinize iyi bakın bay görüşmek üzere
Muhammet Ataman

Mesajgönderen Caner Topaloğlu » Prş Kas 23, 2006 4:43 am

Muzaffer Amca hiç denk düşemiyoruz.Nasılsınız iyisiniz inşallah?
Caner Topaloğlu

Mesajgönderen Naim Kamaoğlu » Prş Kas 23, 2006 6:18 pm

TEŞEKKÜRLER MUZAFFER AMCA HOŞBULDUK NASILSINIZ ELLERİNİZDE ÖPERİM ALLAHA EMANET OLUN...
Kullanıcı avatarı
Naim Kamaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Hasan Aydınlı » Cum Kas 24, 2006 11:42 am

sana yazıcak birşey bulamıyorum amcacım allah seni başımızdan eksik etmesin

saolasın muzaffer amca bence düğüne çok neşe verdin hele kız almaya konvoyda beraber olmamız çok güzeldi benim için işkence olan gs nin yenilmesi buna siz sevinirken ben çok şey demek istedim ama diyemedim.. bayağı eğlenceliydi ama bahaddin abi kardeşiniz ve hasan altuncu bayağı güldük yolda unutamıcam bir yolculuktu pazar günü görüşmek üzere muzaaffer amca..

ALLAH BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN..

buraya ne yazsam boş muzaffer amca gönüllerimiz bir.. Allah seni başımızdan eksik etmesin..

gençlere hayata bakış açısıyla örnek olucak bir öğretmenin en büyük warlığıda kendisi gibi gençlik yetiştirmesidir saygılarımla amcacım öğretmenler gününüz kutlu olsun..
Kullanıcı avatarı
Hasan Aydınlı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Vedat Başar » Cum Kas 24, 2006 7:30 pm

Sevgili hocam öncelikle ellerinizden öperim.Nasılsınız sayın hocam..
İnşallah iyisinizdir.İnanın özledim sizi, ilkokuldaki günlerimizi ..
Bana ve diğer arkadaşlarımıza karşı göstermiş olduğunuz gülümsemelerinizi.Ama işte zaman geçiyor bir bakıyorsunuz dün kücük bir yavru olan öğrencileriniz ...şimdi kocaman birer birey olmuşlar.
Vatana , ailesine yararlı bir birey...

Sayın hocam sizin ve tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü de en içten dileklerimle kutlarım...

Size o kadar şey borçluyum ki beni vatana , ailesine yaralı bir evlat olarak yetiştirdiniz .
Size karşı ne yapsam borcumu ödeyemem hocam..Allah sizden ve diğer hocalarımızdan razı olsun ...

Keşke yanınızda olsam da size bir buket çiçek verseydim.
Ama yinede buradan size sanal da olsa bir buket çiçek yolluyorum...

Resim

GÖRÜŞMEK ÜZERE SAĞLICAKLA KALIN HOCAM ...
Vedat Başar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Bayram Ağaoğlu » Sal Kas 28, 2006 7:38 pm

muhterem hocam sizleri yıllar sonra görebilme fırsatını bizlere sağlıyan bu güzel sitemizi kuran kardeşlerimize ve evlatlarımıza ne kadar teşekkür etsek azdır.yıllar çok çabuk geçiyor son görüşmemiz hatırladığım kadarıyla tekirdağ olsa gerek.Cenabu ALLAH bizlere bu günleri gösterdi ve yıllar sonra tekrar köyümüzün muhteşem sitesinde uzakta olsak bile görüşme fırsatı bulduğum için inanın çok mutluyum. hiç bir zaman geçmişi unutmadan geleceğe anılarımızla yürümek dostlarımızı unutmamak en büyük özelliğim olduğunu belirtir ailece sevgi ve saygılarımı yollar tekrar görüşmek dileğiyle sağlıklar dilerim....

muhterem hocam mesajını aldım son derece mutlu oldum sizlerinde ifade ettiği gibi bizler geçmişi unutmadan geleceğe geçmiş yılların hatıralarıyla yaşayan kişileriz sizleri unutmam mümkün değil.Zira en önemli yapım geçmişi ve dostları unutmamaktır.çalıştığım için mesajlara geç cevap veriyorum.bu sebeple özür dilerim... sizleri unutmayan kardeşiniz ailece selamlarımızı iletir sevgi ve saygılar sunarım...

muhterem muzaffer hocam mesajını aldım inanın her kelimeniz beni son derece mutlu etti.Benim en büyük özelliğim sevdiğim dostlarımı unutmamaktır.Bunların içinde de sizler varsınız ve her zamanda olacaksınız.Sizlerin gölcükte olduğunu bilmiş olsaydım her yıl bizler ibrahimağaoğlu ailesi olarak uludağda toplanıyoruz ve oradan geçiyoruz görüşmeyi çok arzu ederdim ancak nasip olmadı inşallah daha ilerde görüşme fırsatı buluruz CENABU ALLAH'TAN yeterki bizlere sağlık ve hidayetler nasip etsin.mesajlarına geç cevap verdiğim için özür dilerim sizlerin fırsat buldukça haberlerinizi bekler ailece saygılar sunarım...
Kullanıcı avatarı
Bayram Ağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ayşenur Özdil » Prş Kas 30, 2006 8:53 am

merhaba muzaffer abı nasılsın sağlığın nasil ben senden bilgi almak istiyorum abi benim şifrelerden problm yaşiyorum iki gün internede girmedim adımı şifremi giriyorum olmuyor başkasının şifresiyle girdim neden problem oluyor yenıden hesab actım iki gündür cevab almadım.ne yabmalıyım.bende kız kardeşimın hesabından gırdım saygılarla hasan özdil
Ayşenur Özdil
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen hasan özdil » Cum Ara 01, 2006 9:40 am

sağol hocam fatma hanıma yazdım düzeltti mesela önce fotoğrafım vardı şimdi yok olmuyormuş misafır görünüyor ondanmış mesaj yollarken fotoğraf var sayfayada olmuyor sağlık olsun selamlar.görüşmek dileğiyle saygılar
hasan özdil

Mesajgönderen Birsen Çelebi Sarı » Sal Ara 05, 2006 10:25 am

Merhaba Muzaffer amca;

Bende sizinle tkr görüşmekten mutluluk duydum.Umarım yeğeninizin düğününede görüşürüz.Orda olmaya çalışıacağım tkr görüşmek üzere kendinize iyi bakın.

Muzaffer amcacım çok teşekkür ederim.Güzel dileklerin için ellerinden öpüyorum.
Birsen Çelebi Sarı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muhammet Ayan » Çrş Ara 06, 2006 6:15 pm

MUZAFFER HOCAM MERHABA
DURUMUMUZ HİÇ İYİ DEĞİL
NE OLACAK HALİMİZ
BAŞIMI KUMA SOKTUM BEKLİYORUM
GÖRÜŞMEK ÜZERE
ALLAHA EMANET OLUN.
Kullanıcı avatarı
Muhammet Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

selam

Mesajgönderen Muhammet İbrahim Özen » Prş Ara 07, 2006 8:09 am

estağfurullah muzaffer amca seni unutabilirmiyim hiç.yazılarını buradan devamlı takip etmeye çalışıyorum ama fazlaca giremiyorum nete evde olmayınca zor oluyor tabii.babama selamlarınızı iletirim.
Kullanıcı avatarı
Muhammet İbrahim Özen
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ergun Dincer » Cum Ara 08, 2006 6:45 pm

saygıdeğer muzaffre amcacım sızın gıbı buyuklere hurmette kusurumuz olduysa özür dileriz senı orda gormek buyuk bır şerefti gonul ısterdıkı sızlerı ve sızın gıbı buyuklerımızı daima zıyaret etmek ama nasıp boyle zamanlara işte bende sızlerle olduğum ıcın gercekten çok mutlu oldum sızınle bırebır tanışmak gercekten guzeldı dostluğumuz bakı kalması dıleklerımle ELLERINIZDEN OPERIM

sanım amcacım allah ızın verırse yeğenının duğunune de iştirak ederim elbette ayrıca iltifatların ıcın çok teşekkur edıyorum daha yenı başladuk gencleşmeye muzaffer amca çok gunlerumuz var allahun ıznıyle sizleri tanıma buyuk bır onur ve şeref ellerınden operım

saygıdeğer amcacım sanırım hata bıraz bende bırazda sızın admınlerde ben duğunun bu hafta olduğundan haberım yoktu aslında yoktu derken dıyer duğunde soylemıştınız ama iş yoğunluğundan dolayı bunu unuttuğum ıcın ozur dılıyor fakat merveve bulentın duğunu mail olarak geldığı için devamlı onumdeydı ama altuncuların duğununu sadece duğunde sızın soyledığınızle kaldım bu konudan dolayı ozur dılıyorum sızlerın arasında olmayı bende çok ısterdım ama kısmet olmadı umarum bu hafta sonu bır aksılık çıkmaz buluşmaya gelırım ama ben buluşma yerını bılmıyorum

çok değerli buyuğum saygıdeğer hocam sizlerden epeyıdır ayrı kaldım işlerın yoğunluğundan dolayı aranıza iştirakte kusur işledim bugun fırsat bulup geldığımde bana vermış olduğunuz guzel değerlerınızle karşılaştım ve duygulandım sızlere çok teşekkur edıyorum benım ıcın ozel olupta benım unuttuğum bır anımı bana hatırlattığınız için umarım bundan sonra daha bır sıklıkla aranızda olma gayretı ıcınde olacağım saygılarımla ellerınızden operım

saygıdeğer öğretmenim sizin gibi değerli buyuklerımızle bır arada olmanın keyfını yaşıyorum olsun şahınkayalıların ıcınde olsun atakoylulerın ıcınde bızlere on ayak olduğun ıcın sana teşekkur ederim umarım butun çalışmalarımızı el bırlığı ve gonul dostluğu cercevesınde yaparız sızlerle olmak sızlerle aynı havayı tenefus etmek bıle ınsana apayrı bır neşeve sevınc verıyor hayat hepimize guler yuzlu baksın saygılarımla
Kullanıcı avatarı
Ergun Dincer
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Şevki Altuncu » Pzr Ara 10, 2006 5:08 pm

TEŞKKÜR EDERİM AMCA BANA OLAN KATKILARINDAN DOLAYI HAKKIN ÖDENMEZ SEVGİLERİMLE

amcacıgım slmlar burda herkesten .... görüşelim......

teşekkür ederim amcacığım alışıyoruz işte bu aralar görüşemiyoruz görüşmek üzere selamlar

ya ne yapayım amca seni arayan olmazsa sende cevap veremessin senin gibi aktif olan az kişi var dediklerine bakarım selamlar burdan görüşürüz

hayırlı olsun sonunda trabzon ankaraya patladı ve maçı aldı........
Kullanıcı avatarı
Şevki Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 18 misafir