Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)
Ola cıko hanı görüşecektık nıye aramıyon akşam 7de görüşelım ayşe yenge ile
görüşsun kameran varmı bılgısayar evde mı bana yaz hoşça kalın herkese selam
Ayanoğullarının en yakışıklı abisi nasılsın ya hu samsundayuk bitürlü bir araya gelemeyiruk bigün bize bi boşbi vaktuni ayırda görüşelim da abi saygılarımla
Merhaba Çiko,
Çok zaman sanal alemde de olsa haberleşemedik...Sayfama yazdığın için çok teşekkür ederim..Ama zamanının darlığından olacak ki çok kısa yazdın...
Halbuki en azından Trabzonsporun düştüğü acizlikten az da olsa bahsetmeliydin. Neyse son Manisa maçında ipten dönmüş...
sevgili muhammet abicim ayanoğullarının en karizmatik erkeği
Teklifin için çok teşekkürler malesef iş icabı trabzonda olduğumdan sana sabah kahvaltısında eşlik edemeyeceğim
Saygı ve sevgilerimle
slm çiko memnun oldum tşk ederim.evet yeni üye oldum devamı gelir iskender un dan söylerim. annem yanımday dı bügün kırıkhana gitti.slm nı söylerim . görüşmek üzere slmlar
Muhammed,
Kiloda henüz senin kadar çekemediğim için resim koyamadık, malum ağır arkadaşlar olunca yanlarında çelimsiz kalmayalım.
Bunu Harun Hocada duysun