Bugün sayfamız iyi,
Herkes burasını fark edebilse her gün "Paragaf" burada olur işte... Hem öyle kısıtlı değil,atışmalı değil,karışmalı değil.....
-Mahmut anlaşılan bu işte çok kararlı....Esas yerine yazdı,oradan sesim duyulmaz düşüncesi ile buraya da yazmış..Adam haklı,"Atışma olunca ben yazamıyorum,yazamayınca da zevk alamıyrom" diyor.... Esas Paragaf sayfasında "Paragafla ilgili duyuru" ya yazıp ona demişim ki;
Sevgili Mahmut,
Senin köy ve köylümüz konusundaki hassasiyetine katılmamak mümkün mü ? Zaten bizim burada bulunuş amacımız o değil mi ?
Paragaf konusuna gelince,dediğin gibi iki ayrı paragaf zaten olmaz,,,,
-Kimisi hafta sonunu zor bekliyor ki atma türkülerle biraz rahatlayacak,
-Kimisi düz yazı ile yazmak istiyor,hoş sohbet ve şakalaşma yapmak için,
-Kimisi karşısında gençlerin olmasını isiyor,
-Kimisi karma olsun istiyor,
-vs. vs.
Yani bir noktada buluşmanın zor olacağını sen de takdir edersin... O halde ne yapılmalı ? Her zaman söylüyoruz...Bu genç-ihtiyar,türkü-düz yazı demeden karma bir şekilde yapılmalı...Ki öyle oluyor zaten... Ha türkü yazanlar arada da düz yazı ile cevap yazmalı,ya da düz yazı ile yazanlara dörtlükle cevap vermeli....Düz yazı yazanlar da dörtlükleri okuyup onlara düz yazı ile cevap verebilir.... Ya da bir hafta düz yazı ile , bir hafta da atma türkü şeklinde yapılabilir... Tabi bu konu tartşılıp bir karara bağlanabilir..Ama mutlaka birlikte yapılmalı....
-O küsüp yazmayanlara gelince ,onların "Paragaf" tan kaynaklandığını sanmıyorum...Köy ve köylüsüne sevdalı olan zaten hiç bir şeye küsemez..
-Bu duygularla herkesi faal olmaya davet ediyorum,,

Aynen sözlerimi tekrarlıyorum,
Ve herkese hayırlı geceler,diliyorum...................