MUZAFFER MUSTAFA ALTUNCU

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Re: MUZAFFER ALTUNCU

Mesajgönderen İhsan Şahin » Pzr Eki 11, 2009 9:04 am

SAYIN İLGİLİ DOSTUM VEYA BABA DOSTU....(o kendini biliyor)

Kasıtlı mı yapıyorsun bunları

VAYBENİ SAYFASINA DÜŞMANLIĞIN SEMERESİNİ VERDİ VE BİTTİ...
ŞİMDİ DE ATIŞMA SAYFASINI MI BİTİRMEK İSTİYORSUN.

BUNA KARŞIYIM HOCAEFENDİ BUNA...

BU SİTEYİ BEN GÖZÜM GİBİ HAİNLERDEN VE CEHALETTEN KURTARMA SAVAŞINI VERİYORUM...

HERKES HADDİNİ BİLMELİ... HERKES NE YAZDIĞINI VE NEREYE YAZDIĞINI BİLMELİ... BİLMEYENLER İKAZ EDİLMELİ AMA AYNI AYIP SÜRÜYORSA BU NADİDE SİTEDEN GİTMELİ.

SEN YETKİLİSİN DİYE HER TARAFA UZANACAKSIN
BEN ŞAİRİM DİYE HAVALARA ÇIKACAĞIM
ÖTEKİ KAYMAKAM DİYE BAĞIRACAK
ÖBÜRÜ MUHTAR DİYE HER YERE YAZACAK
OLMAZ BÖYLE ŞEY BUNUN BİR ADABI VE EDEBİ VAR... ARTIK YA SABIR DEMEK TEN BIKTIK YA...
Kullanıcı avatarı
İhsan Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İhsan Şahin » Pzr Eki 11, 2009 9:43 am

atışma sayfası düzeldi teşekkür ...vaybeni yi de düzelt ...hassas konularda bir genel uyarı yap... bende senden tanışma kaynaşmada özür dileyeyim. neticede bu site bizim ve ihalesi bizim üzerimizde dir. Öyle kıvırmak yok. anladın mı
Kullanıcı avatarı
İhsan Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Hakkı Karal » Pzr Eki 11, 2009 4:23 pm

MERHABA HOCAM UZUN ZAMANDIR YAZIŞAMADIK KEYFİHALDESİNİZDİR İNŞALLAH İSTANBULDAN SEVGİ VE SAYGILARIMLA YARADANA EMANET OLUN
Kullanıcı avatarı
Hakkı Karal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Alptekin Gökhan Şahin » Pzt Eki 12, 2009 9:15 am

Selamun Aleykum aziz hocam,
paragas sayfasına yazmış oduğum metin için umarım beni yanlış anlamamışsınızdır. niyetim sizleri yargılamak değil, kuralların neden istenildiği zaman bozulabilecek esnekliğe sahip olduğunu sorgulamak içindi. zatialiniz tarafından atışma sayfasına iki kere üstüste yazdım diye acımasızca ikaz edildim ve akabinde diğerleri tarafından. lakin ben de mazeretimi bildirmiştim.
bu sayfalarda kuralların olduğunu birşeylerin farklı olduğunu sizlerden öğrenmişken, böyle bir şeyi sizden görmek üzüntüsü ile kaleme almıştım o sözleri. yoksa kafamı taktığımdan değil veya sizi sorgulamak için hiç değil... ne haddime. ama kurallar herkes için aynı olmalıdır. o açılışı günlük yazışmalar sayfasında da yapabilirdiniz. ama siz başka birşey yapmak istediniz.
neyse bunca sözün ardından paragasa katılamama etki olarak; çok ufak etki yapan bu olaydan daha büyüğü sabaha kadar üretim yetiştirmek ile meşgul olduğumdandır. sayfam açık olması ise ben yine varım demek için idi.
suçi lisan ettiysem affola...
yeni paragaslarda görüşmek umuduyla... bu arada gölçük'ün sırtlarından göndereceğin kestanelerden benim payımı da ayırmanı temenni ederim.
allaha emanet olun
Alptekin Gökhan Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Alptekin Gökhan Şahin » Sal Eki 13, 2009 9:11 am

muzaffer amca,
söylemek istediğiniz veya vurgulamak istediğiniz bir noktada sizi düzeltmek zorundayım. yazdıklarımı birilerini talimatıyla yazdığımı düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. onun bunun veya şunun sizinle ilgili düşüncelerinin ne olduğu hiç önemi yok benim için. ben duygularımı açık yüreklilikle ifade edebilecek akla ve edebe sahip birisiyim. illada babamı kastediyorsan babama böyle birşey yaptığımı söylediğimde açıkcası yadırgadı.... her neyse
açılış yazınızı okudum, defalarca. hatta okuduğumu size izah edebilmek için " bir kereye mahsus hafta içi yaparsınız da ona katılırım" ifadesini kullandım. ama siz anlaşılan ya yazdığımı okumadınız veya hiç görmediniz!!! benim için o yazının orada yazılması bende iki sıkıntı yarattı. bunların birincisini yazımda zaten belirtmiştim:" atışma sayfasına iki defa üst üste yazdığımda" kurallar devreye giriyor da, siz kuralı bir kereye mahsus yok sayamazsınız. ben bunu vurgulamak istedim.
ikincisi bu denli konuşmayı veya dörtlükleri, Meltem'in aylar önce yapmış olduğu herkesin sayfasına davet göndererek değil de kuralları koyan birileri olarak bu kuralları bozarak yapmanızdır.
zaten şahsınıza bu güne kadar ne bir saygısızlık ne de kin güdecek bir tavırda bulundum. bundan sonra da bulunmam. çünkü örnek aldığım kişilerden birisiniz. sevgim ve saygımın hiç bir zaman tükenmeyeceği birisiniz bunları samimiyetimle söylediğimden umarım kuşkunuz yoktur.
anlaşılmak umuduyla allaha emanet olun
esen kalın
Alptekin Gökhan Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Nurhayat Ayaloğlu » Pzt Kas 02, 2009 6:59 pm

Merhaba çok saygı değer muzaffer amcam nasılsınız anneniz nasıl iyidir inşallah selam eder ellerinden öperim yazmaya sıra gelende bende sizlere yazamadım biz küçükler sizleri arayıp sormalıyken sizler arıyorsunuz çok sağolun babama sıra gelince babam çok hasta oldu 1 hafta hastanede yattı 3 gün yoğun bakımda kaldı kalp yetmezliği kalpine pil takılması gerekiyordu ama doktorlar biraz daha tedaviyle zamanı uzatmaya bakıyorlar babam çok yaşlı kaldıramaz 76 yaşında çok zor günler gecirdik ama ALLAH A çok şükür şimdi biraz daha iyidir hayat böyle hastalıklar ölümler acılarla geçiyor sizleride dertlerimle bunalttım ama sıkıntılar paylaşarak azalır ALLAHA emanet olun sevgilerle hoşça kalın.
Nurhayat Ayaloğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Nurhayat Ayaloğlu » Pzt Kas 02, 2009 7:03 pm

YA muzaffer amca nedir senin bu insanlardan cekdiğin yeni okudum ve üzüldüm herkes size birşeyler anlatıyor ama seni nekadar üzdüklerini anlamıyorlar ya sabır.
Nurhayat Ayaloğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Hikmet Uygun » Çrş Kas 11, 2009 8:45 pm

Sayın hocam once selam ediyorum ve ailece sağlıklı olmanızı temenni ediyorum.
Beni her halde tam anlamıyla nasıl biri olduğumu anlayamadınız,gibime geliyor bu siteye üye olduğumdan beri hiç kimseye saygısızlık asla yapmadım zaman zaman sitede değişiklikler olsun diye ısrarcı oldum başka bir şey yok sizin ve bazı arkadaşların ihsan şahinle olan kırgınlığınızın düzeltmek için defalarca ihsan abiye yazdım yazılarımı takip edebilirsiniz hiç bir zaman kimsenin arkasından kırıcı tek kelime yazmadım lakin burada bulunan bazı arkadaşların kendilerini yüksek makamlarda gormelerini yadırgadım üzüldüm mangalda kül bırakmayanlar niçin bu gidişata dur diyemediler merak ediyorum ihsan abinin soylediklerine biraz kulak vermek gerekir diye düşünüyorum.
Aylarca uğraşıp vaybeni sayfası açtık ne oldu bitti niçin kimse kurala uymadı diye sebep birbirimizi çekemedik neden bolünecek malımızmı vardı hayır lakin düşünceler doğru olmayınca bitti.
Beni yanlış değerlendirmeyin yazdığınız dortlükleri okuyor o günkü şartlara gore cevap veriyorum sizde karşılık veriyorsunuz hepsi budur tekrar selam ederim.
Kullanıcı avatarı
Hikmet Uygun
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ayşe Selçuk Bacak » Cmt Kas 21, 2009 6:46 pm

Merhaba Muzaffer abi, uzun zaman oldu görüşemedik. daha doğrusu itiraf etmeliyim ki siteyi biraz boşladık.yazın kimse yok diye giresimiz gelmezken şimdide eskisi gibi hergün girme imkanı bulamıyorum. ben size evsahibi dediğimde yanlış dememişim yine siteyi sizler toparlıyorsunuz. İnşallah sağlık ve afiyettesinizdir. Anneniz ve yengemiz nasıllar? selamlarımı iletirseniz sevinirim.

İlgi ve alakanızdan dolayı teşekkür eder, sağlıcakla kalın diyorum
Ayşe Selçuk Bacak
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Hakkı Karal » Pzr Kas 22, 2009 8:16 am

HAYIRLI SABAHLAR HOCAM GÜZEL BİR PAZAR SABAHINDAN SELAM EDER SAYGI VE SEVGİLERİMİZİ SUNARIZ UZUN ZAMANDIR YAZIŞAMADIK SAGLIK SIHHATTESİNİZDİR İNŞALLAH YARADANIMIN BÜTÜN GÜZELLİKLERİ ÜZERİNİZDEN EKSİK OLMASIN GELECEK OLAN KURBAN BAYRAMINIZDA HAYIRLAR GETİRMESİ TEMENNİLERİMLE HOŞÇA VE DOSTÇA KALIN YARADANA EMANET OLUNUZ ARAYAN DOST
Kullanıcı avatarı
Hakkı Karal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muhammet Kama » Pzr Kas 29, 2009 2:54 pm

MUBAREK KURBAN BAYRAMINIZI DEBRIK EDER
NIÇE BAYRAMLARA KAVUŞMANIZI DILIYORUM
Kullanıcı avatarı
Muhammet Kama
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İsmail Bayraktar » Prş Ara 03, 2009 10:51 am

MERHABA MUZAFFER HOCAM
GEÇİRMİŞ OLDUĞUMUZ MUBAREK KURBAN BAYRAMINIZI AİLECE EN IÇTEN DILEKLERIMLE TEBRIK EDER
NICE BAYRAMLARA KAVUŞMANIZI DILERIM ALLAHA EMANET OLUN
Kullanıcı avatarı
İsmail Bayraktar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatih Kırmaz » Cmt Ara 05, 2009 11:43 am

Merhaba muzaffer amca her yerde siteden uzakkaldığımızı hatırlatıyorsunuz doğrudur her akşam internete girme fırsatı bulamıyorum yoksa başka bi nedeni yok ben kimseyle kırgın vede dargın deilim ama sitede böyle şeyler çok oluyor herkes kendini üstün ırk zannediyor bunlara üzülmemek eldedeil sizin yeriniz benim kalbimde çok ayrı size hiç bir zaman kırılmam darılamam. Yengemin ve zizin ellerinizden öper hayırlı günler dilerim
Kullanıcı avatarı
Fatih Kırmaz
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatih Kırmaz » Pzr Ara 06, 2009 5:55 pm

Yazma konusunda her şeyi yazmıyoruz diye bişey yok aslında burda siyaset yapılmasından veya insanlar arasında olan sorunları buraya yansıtmaları çoğu kişinin moralini bozuyor. Tahminimce siteden uzaklaşanlar bu yüzden uzaklaşıyorlar. Böyle sorunları olan kişiler sorunlarını başka yerlerde tartışsalar bence daha iyi olur.Tabiki bizdede biraz ihmalkarlık olmadığı söylenemez inşallah bunlarıda atlatacağız. Sevgi ve saygılarımla ellerinizden öper sağlık, mutluluk dilerim.
Kullanıcı avatarı
Fatih Kırmaz
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Hüseyin İkiz Ayan » Pzt Ara 14, 2009 10:17 am

Mustafa amca merhabalar
Fatih cok güzel bir konuya değindi evet bu site hepimizin buluşma ve kaynaşma sitesi burda siyaset yada kendi özel konularının tartışılma yeri değil bunu yapan arkadaşlar yada abiler herneyse biraz kendilerine ceki düzen vermeleri lazım eğer bu kişiler kendilerine ceki düzen verirseler katılım dahada cok olur buna emin olabilirsiniz enbaşta ben ve kardeşlerim aktif şekilde katılmaya devam ederiz.Siz değerli büyüklerimiz olmasa arasıradahi olsa busiteye girip bakmakdahi aklımıza gelmez.Sizin Fatihe yazmış olduğunuz yazıyıda okudum orda birileri siz bukonulara değindinizdiye sizi kınıyormuş bende sizleri kınayanlara butün içtenliğiöle kınıyorum

saygı ve sevgilerimle
Kullanıcı avatarı
Hüseyin İkiz Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir