gönderen Alptekin Gökhan Şahin » Sal Eki 13, 2009 9:11 am
muzaffer amca,
söylemek istediğiniz veya vurgulamak istediğiniz bir noktada sizi düzeltmek zorundayım. yazdıklarımı birilerini talimatıyla yazdığımı düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. onun bunun veya şunun sizinle ilgili düşüncelerinin ne olduğu hiç önemi yok benim için. ben duygularımı açık yüreklilikle ifade edebilecek akla ve edebe sahip birisiyim. illada babamı kastediyorsan babama böyle birşey yaptığımı söylediğimde açıkcası yadırgadı.... her neyse
açılış yazınızı okudum, defalarca. hatta okuduğumu size izah edebilmek için " bir kereye mahsus hafta içi yaparsınız da ona katılırım" ifadesini kullandım. ama siz anlaşılan ya yazdığımı okumadınız veya hiç görmediniz!!! benim için o yazının orada yazılması bende iki sıkıntı yarattı. bunların birincisini yazımda zaten belirtmiştim:" atışma sayfasına iki defa üst üste yazdığımda" kurallar devreye giriyor da, siz kuralı bir kereye mahsus yok sayamazsınız. ben bunu vurgulamak istedim.
ikincisi bu denli konuşmayı veya dörtlükleri, Meltem'in aylar önce yapmış olduğu herkesin sayfasına davet göndererek değil de kuralları koyan birileri olarak bu kuralları bozarak yapmanızdır.
zaten şahsınıza bu güne kadar ne bir saygısızlık ne de kin güdecek bir tavırda bulundum. bundan sonra da bulunmam. çünkü örnek aldığım kişilerden birisiniz. sevgim ve saygımın hiç bir zaman tükenmeyeceği birisiniz bunları samimiyetimle söylediğimden umarım kuşkunuz yoktur.
anlaşılmak umuduyla allaha emanet olun
esen kalın