MAHMUT KÖSEOĞLU

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Arslan Kamaoğlu » Sal Şub 12, 2008 11:35 am

Allah'ın selamı üzerine olsun. Mahmut kardeşim

Yengeme baş sağlığı diliyorum.

Sanada çekecek olduğun resim için şimdiden teşekkürler.Eski resimlere uzun zamandır bakamadım.Baktığımda açıklama gereken kısımlara yazmayı düşünüyorum.
Adliyenizin sahile taşınması senin için iyi olacak sanırım. Hayırlı olsun diyorum.
Memurun askerde olduğu sürece sen daireden ayrı kalamazsın.Kısa dönem askerlikmi ?, yoksa normal askerlikmi yapacak.
Eğer uzun dönem olursa mahalli seçim hazırlıklarına yetişmeyebilir.Gerçi senin seçmenin kaç tane.5000 kişi seçmenmi sayılır.Adliyenin kapatılması geç bile kaldı.

Ben memlekete ne zaman gelirim bilemiyorum.Her şeyi zaman gösterir.Belli bir karar vermiş değilim.Bir ara düşündümki,yayla çıkımında gideyim.Ama belli olmaz.

Gelirsem illaki görüşürüz. İnşaaallah...

Hoşça kal.
Kullanıcı avatarı
Arslan Kamaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Kamil Şahin » Sal Şub 12, 2008 11:52 am

Mahmut kardeşim...!
Öncelikle eşine vede size başsağlığı diliyorum. ALLAH rahmet eylesin.ALLAH utandırmasın...!Mekani cennet olsun...!
Buarada nazım AYDINLI' nın telefonunu bilmiyorum. Bana yazarsan memnun olacağım. ALLAHA emanet olun...!
Kullanıcı avatarı
Kamil Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

MAHMUT KÖSEOGLU

Mesajgönderen Paşa Ayan » Çrş Şub 13, 2008 8:49 pm

Selamlar mahmut agabe Öncelikle yengeme vede size başsağlığı diliyorum. ALLAH rahmet eylesin.ALLAH utandırmasın...!yeri megani cennet olsun fotaraf icin tesegurler :roll:
Kullanıcı avatarı
Paşa Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Arslan Kamaoğlu » Cmt Şub 16, 2008 4:31 pm

Mahmut kardeşim,

Paragaf akşami koyduğun resimler güzeldi. Eline sağlık. En son koyduğun resimde bizim ev daha net gözüküyordu.Paragafa yazdığım yazıyı oku.
Selamlar.
Hoşçakal.
Kullanıcı avatarı
Arslan Kamaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İlhan Köseoğlu » Pzr Şub 17, 2008 11:55 am

MERHABA MAHMUT ABİ.YENGEMİN BABAANNESİ VEFAT ETMİŞ DİYE DUYDUM.MERHUMA YÜCE ALLAH'TAN RAHMET SİZLEREDE SABIRLAR DİLİYORUM.
Kullanıcı avatarı
İlhan Köseoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Pzt Şub 25, 2008 3:12 pm

Mahmut Kardeşim Merhabalar:
Öncelikle iyi olmanı yüce Allahtan niyaz ediyorum,bu sitede hizmet yapmak mutlaka karşılıksız olmalı,ama yapılan hizmet mutlaka görülmeli er veya geç,ben en çok geç ulaşabildiğim konular için fazlasıyla üzülüyorum bu benim özel durumum,herkesinde böyla hassas olmasını canı gönülden arzuluyorum,güzeli de budur,inşallah zamanla benim bu arzum yerine gelir.
Bazı güzel sayfalar hazırlanıyor alt kısmına bakıyorum mesaj yok diyebileceğimiz kadar az,buna üzülüyorum,Sana sağlikli,sıhhatlı,hayırlı,uzun bir ömür yüce Allahtan niyaz ediyorum,Allaha emanet ol..........
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Sal Mar 04, 2008 1:04 pm

Son zamanlarda internettemi sorun var ne fazla göremiyorum seni günlük yazılarında aksıyor gibi geliyor bana,bu nedenle bir halını hatırını sorayım dedim,seni hep görmek isdiyorum da ondan,inşallah iyisiniz Ailece,Mevla size sağlikli,sıhhatlı kazasız,belasiz günler geçirmenizi nasıp etsin,tabiiki bizlerede inşallah,Biz Ailece sizlerin iyi haberlerini bekliyoruz,Sizi Allaha emanet ediyoruz,kalın sağliçakla..........
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

teşekkürler

Mesajgönderen İlhan Köseoğlu » Sal Mar 04, 2008 4:39 pm

Merhaba Mahmut abi ,göndermiş olduğun cd yi aldım,eline sağlık cok güzel fotoğraflar var,bazı fotoğrafları açamadum,herkese selamlar,Allah'a emanet olun,
Kullanıcı avatarı
İlhan Köseoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ayhan Altuncu » Sal Mar 04, 2008 7:09 pm

Çok teşekkür ederim,
Babam kadar burada olmam zor tabi ama aranızda olmaya çalışacağım.
Kullanıcı avatarı
Ayhan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Pzt Mar 10, 2008 8:01 am

Teşekkürler Mahmut,
Benim için zahmet ettin çok güzel resimleri bana ikram ettin,çok sağol....Ne kadar beni memnun ettim ifade edemem...

Bu arada evin çalınmış,geçmiş olsun...O durumu ben bilirim. İki defa başıma geldi. Birinde evimiz çalındı,diğerinde motosikletim çalındı.Çok zor durum..En zor durumu acaba kim ya da kimer çaldı,diye kafanı yorar durursun :::

Sağlık olsun,canın sağolsun....

Selam ve sevgilerimle...
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen İsmail Bayraktar » Pzt Mar 10, 2008 8:31 am

Merhana Mahmut bey herkesin gönlünü alıyorsun galiba o zaman bende bi istekde bulunsam nasıl olur köydeki niyaz hocanın oturduğu eski ev ve etrafını çekip gönderirsen memnun olurum göndermesen de yine sağol derim resimlerinle gerçekten memleket hasretini birazcık olsun gideriyoruz görüşmek deileğiyle hoştakalın.
Kullanıcı avatarı
İsmail Bayraktar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Kamil Şahin » Pzt Mar 10, 2008 4:46 pm

Mahmut bey...!
Öncelikle tekraren eve hırsız girdiği için geçmiş olsun diyorum...!ALLAH sana ve çoluk çocuğuna sağlık versin...!Zor ve çirkin birolaydır ama neyapalım başa gelmiş artık... İnşallah fazla zarar ziyan olmamıştır....!!
Tekrar geçmiş olsun diyorum....!
Bu arada bir ricam olacak varsa sende Hayri Amcanın telefonunu bana yazarmısın? Yazarsan memnun olacağım...!!Çoluk çocuğa selamlar...ALLAHA emanet olun....!!!!!!
Kullanıcı avatarı
Kamil Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İsmail Bayraktar » Çrş Mar 12, 2008 8:00 am

Merhaba Mahmut Kardeşim küçücük bir çağrıma nasıl hemen cevap verdin nasıl teşekkür edeceğimi bilemiyorum çok mu çok teşekkür ederim sana söylenecek bişe bulamıyorum aALLAH gönlüne göre versin bi de evinizin açıldığını duyduk çok geçmiş olun ALLAH bu işleri yapanları ıslah eylesin
Yanlış anlama ama bizlere ne düşüyorsa yapmaya hazır oluduğumu bilmeni isterim Görüşmemiz dileğiyle ALLAH a emanet olun
Kullanıcı avatarı
İsmail Bayraktar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Prş Mar 13, 2008 9:06 am

Sevgili Mahmut,
Uzun uzun mesajini okudum.Canım ben sana rica ettim..Elbetteki yapamıyacağın şeyi senden asla istemem..Benim ki sadece bir istek..Kafanı yorma,,,

Senin fotoğraf çekme yeteneğine hayranım...Bizlerin memleket hasretliğini azda olsa gideriyorsun..Allah senden razı olsun..

Selam ve sevgilerimle....
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Pzt Mar 17, 2008 10:59 pm

Bayağı bir zaman oldu muhabbet yapamadık bir halını,hatırını sorayım dedim,inşallah iyisin,iyi olman bizleri mutlu yapar,bir hafta kadar yoktum güzel resimler yollamışın teşekkürlerimi yolluyorum,eline,yüreğine sağlik olsun Allah razı olsun,artık yavaş,yavaş yaz geliyor daha çooooook resim bekliyoruz inşallah,tabii zamanın olursa,yeni makine almışın herhalde güzel resim çekiyor,bizde güzel seyretiyoruz hemde defalarca seyretiyoruz.
En hoşuma gidenlerden biri o güzelim resimler,Allah sana sıhhat ve afiyet versinki bizde seyretmeye devam edelim.
Ailece şükranlarımızı sunuyoruz size sağlikli,sıhhatlı nice yıllara diyoruz Allaha emanet ediyoruz,kalın sağliçakla............
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir