NURHAYAT AYALOGLU

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Prş Eki 09, 2008 1:33 pm

Nurhayat Merhabalar,nasılsın bakalım son mesajinda Babam hasta demiştin şimdi nasıl acaba haber veririsen memnun olurum Allah şifalar versin.
Ailece hepimiz hepinize selamlarımızı yolluyoruz sağlik sıhhat ve afiyet diliyoruz sizlere,hoşta kalın....
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatih Sever » Prş Eki 09, 2008 8:20 pm

NURHAYAT GEÇMİŞ OLSUN. BABAN ŞİMDİ NASIL İNŞALLAH İYİDİR. KENDİNİZE İYİ BAKIN.
Kullanıcı avatarı
Fatih Sever
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Semra Ayan » Cum Eki 10, 2008 10:01 am

merhaba nurhayat nasılsınız çocuklar nasıl gittiğinden beri görüşemedik herkese selam öptüm
Semra Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Filiz Ayan » Cmt Eki 11, 2008 8:40 pm

Mrhb nurhayatcım nasılsın canım?haklısın görüşemetik tatilde vakit kısıtlı olunca ancak aillemizle geçirebiliyoruz,helede senin gibi iki taraflı olunca arkadaşlarına vakit ayıramıyor tam iş zamanı olsun gönüllerimiz bir olsun canım cocukları öptüm süleymena slm kndnze iyi bakın Allaha emanet olun. :lol: :lol:
Filiz Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İsmail Kama » Pzr Eki 12, 2008 12:31 am

nurhayat hanım ilginizden dolayı teşekkür eder hoş bulduk derim enişteye ve aylenin tümüne tortyoldan selamlar allaha emanet olun sağlık ve sıhatte kalın
Kullanıcı avatarı
İsmail Kama
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Sinan Sever » Sal Eki 14, 2008 9:07 am

slm nurhayat mesajını okudum tşkrler. bu sene görüşemedik kısmet seneye

inşaallah çoçuklara slmlar.
Kullanıcı avatarı
Sinan Sever
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ülkü Altuncu Kızılkuş » Çrş Eki 15, 2008 11:47 pm

canım nasılsın bayadır giremiyorum siteye cocuklar malüm bide grip gecirdik ailecek ondan dolayı biraz vefasızlaştık canım sen nasılsın hayat nasıl gidiyo enişte cocuklar nasıllar inşallah iyidirler fırsat buldukca giricem artık bolca sohbet edriz canım kendine iyi bak allaha emanet ol canım
Ülkü Altuncu Kızılkuş
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Semra Ayan » Cum Eki 17, 2008 10:19 am

merhaba canım aynen köyden geldik geleli bizde hastalıklarla boğuşuruyoruz çok şükür iyiyiz şimdi sizede geçmiş olsun msn yede arasıra giriyorum ama denk düşmüyo galiba süleyman abi de selam kendinize iyi bakın öptüm
Semra Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Cum Eki 17, 2008 10:23 am

Nurhayatcigim merhaba,

Guzel ilgi Ve alakan inan beni cok mutlu ediyor, sen nasilsin burda hala yaz havalari yasiyoruz allah bozmasin, cocuklar iyidir okula gidip geliyorlar yani yaramaz bir durum bu taraflarda yok..

Hasta yeyenimizin durumunda bir ilerleme yok ilacla tedaviya devam ediyorlar umudumuz gittikce azaliyor allah yardimcimiz olsun, dua etmekten baska bir caremiz kalmadi allah kimsenin basina vermesin cok uzucu bir durum..
HASTALARA ACIL SIFALAR DILIYORUM.. OPTUM KOCAMAN KENDINE IYI BAK SEVGILERIMLE....
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Meltem Ayal Nacar » Cum Eki 17, 2008 4:43 pm

Merhabalar
Evet doğru bildiniz.Ben o meltemim sizde songülün ablasısınız.Sizi hatırlıyorum.Dağılıp gitme konusunda haklısınız.Ben 10 yıldır Elazığdayım.Evlendim.5 yaşında bir kızım var Resmi Şahinkayalı Çocuklar albümünde ablam meltemin bıcır kızı başlığında..
Sizde samsundasınız sanırım.Umarım da iyisinizdir.İlginize teşekkür ederim.Görüşebilmek üzere...
Meltem Ayal Nacar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Alptekin Gökhan Şahin » Prş Eki 23, 2008 8:21 am

eba ne var ne yok. nasil gideyu hayat. ağabeye selam soyle. kendinize eyi bakun. eba halam ile görüşüyumisunuz. taniyusun herhalde halamı(fatma azal),
umarum en kısa zamanda görüşürük esen kalun
Alptekin Gökhan Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Semra Ayan » Çrş Eki 29, 2008 10:03 pm

merhaba nurhayat ne haber yoksun kaçkündür iyisiniz umarım kendine iyi bak
Semra Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Pzr Kas 02, 2008 9:00 pm

Merhaba Nurhayat,
Bu ara sitede pek olamadığımiçin bana yazanlara haliyle yazamamış oldum... İlgin için çok teşekkür ederim...

Selam ve sevgilerimle !!!!!!!!!!
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Sal Kas 18, 2008 7:36 pm

Teşekkürler Nurhayat,ben niyet ettim seninle beraber bırkaç kişiye mesaj yazmaya hal hatır sorayım dedim tam siteye girdim günlük yazımı yazdım ki kara haberi Fatma verdi ilk ondan öğrendim Erkan Ocaklının ölüm haberi orada bittim hala kendime gelmiş değilim çok zoruma gitti,şu an siteye girdim mesajinla karşılaşdım demekki sana benden önce mesaj yazma nasıpmış iyide yapdın memnuniyetimi anladamam.Bizler Ailece hepimiz hepinize sağlik sıhhat diliyoruz,kalın sağlıçakla diyoruz........
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Filiz Ayan » Sal Kas 18, 2008 8:38 pm

mrhb nurhayatcım,iyiyim canım teşekkür ederim çalısıyorum hafta sonları köye gidiyorum ufakl çaplı bir inşaatımız var biz de gidıp yardım etmeye çalışıyoruz bide bilirsin kar yağana kadar iş bitmez köyde, Allaha şükür annemler iyidir bayramdan sonra gelecekler güya,bizde böyle sen nasılsın?coçuklar nasıl?bayramda gelmeyi düşünüyormusunuz?ınşallah görüşürüz.süleymana selam kendinize iyi bakın Allaha emanet olun. :lol: :lol: :lol:
Filiz Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir