KAMİL ŞAHİN

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Mahmut Köseoğlu » Pzt Mar 10, 2008 5:12 pm

Çok teşekkür ederim abı, sağolasın Allah kımsenin başına vermesin. Yapacak hiç bir şey yok alınan bek bildiğim bir şey yokta evi mahvetti brıktı aşağı temizlenmez bir haftada.
Amcam Hayri Köseoğlu 05357689193
Kullanıcı avatarı
Mahmut Köseoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Cengiz Selimoğlu » Sal Mar 11, 2008 6:05 pm

Abi çok teşekkürler.maddi anlamda zarar yok denecek kadar az.ama maziden kalma birkaç şeyi aldı gitti.bunada şükür dostlar saolsun demekten başka ne gelir elden
Kullanıcı avatarı
Cengiz Selimoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İsmail Bayraktar » Çrş Mar 12, 2008 3:54 pm

Merhaba Sayın Müdürüm aynı zamanda Kamil Abiciğim nasılsızız inşaallah sağlık sihhatınızda bi sıkıntı yoktur yengemede gerçi Mustafa amcamızın kızınada selamlarımı yolluyorum gerçi ben samsunda kaldığım zaman onlarda çarşambada kalıyorlardı beni tanımayabilir gerçi her gün günlük danışma kaynaşma bölümünde yazılarını takip ediyorum ama yinede sayfana yazmak isdedim abiciğim her şey gönlünüzce olsun sağlıcakla kalın.
Abiciğim teşkilattan tanıdığın bir süre Koruma Şübe Müdürlüğü yapan Abdullah TAMİR şu an şube müdürlüğünden ayrıldı ama emekli olmadı fakat buralara gelmiyor selamını henüz iletemedim
Kullanıcı avatarı
İsmail Bayraktar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Prş Mar 13, 2008 3:15 pm

KAMİL ŞAHİN yazdı:Fatma hanım...!
Zaman zaman rahatsızlığını dile getirsende bukadar ciddi algılayamadığım için özür diliyorum...! Çok çok geçmiş olsun.ALLAH tan hayırlı şifalar diliyorum....! İnşallah enkısa zamanda eski sağlığına kavuşursun...
ALLAHA emanet olun...!

Kamil amca merhaba, alaka ve ilgine tesekkur ederim, dis agirisi vardi disciye gittik olumden donduk, asiri morfin ve sonucta zehirlenme cok kotu olmusdum, allaha cok sukur yavas yavas toparlanmaya calisiyorum..

Insallah siz ve aileniz iyisiniz sizlerde kendinize cok iyi bakin kolay gelsin..
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Fatma Ayal » Prş Mar 13, 2008 7:45 pm

teşekkür ederim :) :)
Kullanıcı avatarı
Fatma Ayal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Alptekin Gökhan Şahin » Sal Mar 18, 2008 1:46 pm

EMİCE NASİLSUN, PARAGAS AKŞAMLARİ Bİ GÖREYURUK SENİ DAHA SONRA KAYIPLARDASUN. NASİL İŞLERUN İİİ İNŞAALLAH. ELLERİNDEN ÖPERİM
Alptekin Gökhan Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muhammet Kama » Pzr Mar 23, 2008 6:05 pm

SELAMUMALEYKÜM SAYGIDEĞER ABİCİM NASILSIN İYİMİSİN YENGEM ÇOÇUKLAR İYİLER İNŞALLAH UZUN ZAMANDIR HABERLEŞEMEDİK BİBAKİM ABİM NEYAPİYOR DEDİM BİZDEN YARAMAZLIK YOK HUDAYA EMANET OLUN HOŞCA KAL
Kullanıcı avatarı
Muhammet Kama
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muhammet Kama » Çrş Mar 26, 2008 7:58 am

saykı değer abicim selam ve saykılarımi sunarım seninle akraba aile dosdluğu gönül birliği olan değerli bir abimin yeri başkadır bizlerden sorarsan yaramazlık
yok sizlerda inşallah iyisinizdir inşallah yakında görüşmek dileğiyle yengeme ve çoçuklara selamlar hoşço kal
Kullanıcı avatarı
Muhammet Kama
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Prş Mar 27, 2008 1:35 am

Kamil Kardeşim Merhabalar:
Son günlerde muhabbet yabamadık hasta filan olduğunu söylüyorsun öncelikle geçmiş olsun inşallah atlatmışsın onu şu an bu konuda duamız seninle havalar bugünlerde düzensiz olur dikkat etmek lazım,koskoca Ordu arkanda nasıl hasta oluyorsun be Kardeşim anlayamıyorum.
Bizler kalmışız şu Gölcükte garıban,garıban zaman tükediyoruz,Köylülerimizin hasretleriyle günlerimiz geçiyor bu dünyada herkese hasretiz inşallah öteki dünyada sevdiklerimizle beraber oluruz,Allahtan en büyük dileğim odur.
Ailece sizlere selamlarımızı iletir sizlere sağlikli,sıhhatlı,huzurlu,mutlu günler diliyoruz sizi Allaha emanet ediyoruz.....
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Prş Mar 27, 2008 10:00 am

Selamunaleyküm Kamilciğim,
Hasta olduğunu ifade ettin..Geçmiş olsun ! İnşallah şimdi iyisindir... Site sizin gibi daimi dostlarsız olmuyor.. Allah sıhhat afiyet versin,,

Selam ve sevgilerimle...
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Prş Mar 27, 2008 10:05 am

Kamil amca rahatsizsiniz gecmisn olsun , acil sifalar dilerim...
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen İsmail Bayraktar » Prş Mar 27, 2008 10:35 am

Kamil Abi ne oldu anlamadım ama rahatsizsiniz gecmisn olsun , acil sifalar dilerim...
Kendine iyi bak Müdürüm.
Bu ara siteyi bende boşladım galiba benim küçük oğlanı 1,5 ay önce Bademcik ameliyatı yaptım arkasından büyük oğlanı da yüzünde bir parca sişlik vardı onu ameliyat ettirdim bu arada bizimde kafamız karışıktı ondan olacak galiba bundan sonra görüşmek dileğiyle allaha emanet olun
Kullanıcı avatarı
İsmail Bayraktar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Meltem Ayal Nacar » Prş Mar 27, 2008 1:29 pm

Geçmiş olsun kamil amca..Umarım rahatsızlığınız ciddi bir şey değildir...
Meltem Ayal Nacar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Saygilar...

Mesajgönderen Ahmet Kerahmet Özbilgi » Prş Mar 27, 2008 5:02 pm

Kamil Abi: uzun sure site den ayrilmanizin nedeni hasta olmanizmis yeni ogrendim cok gecmis olsun, bende ancak firsat bulabildikce siteye girmeye , yazmaya gayret ediyorum ama bu sayfalar icin cok onemli olan abilerimizin rahatsizliklari inanin bizleri de uzer.Umarim bir an once eski sagliginiza kavusur,burdaki aktif gorevinize de kaldiginiz yerden devam edersiniz. Saygilar,sevgiler,selamlar.Gecmis olsun...
Kullanıcı avatarı
Ahmet Kerahmet Özbilgi
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mahmut Köseoğlu » Cum Mar 28, 2008 5:43 pm

Geçmiş olsun Kamil abı
köydeydim yeni geldim site de yazılan yazıları bakarken hastalık geçirdiğinizi okudum. Allah şifalar versin abı
Köyde işlerden artan zamanlarımda çekebildiğm resimlerden bir bölüm "yine yeşerdi fındık dalları 2008 mart sonu" başlığında veriyorum. Selamlar
Kullanıcı avatarı
Mahmut Köseoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Bing [Bot] ve 6 misafir