Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)
Merhaba Rahime mesaj iiçin tesekkür ederim. Saol iyiyim sen nasılsın kardeslerin nasıl. Köye gittin mi? Filiz halanla görüsüyor musun? sayet görüsürsen cok selamlarımı söyle. kendine iyi bak Allahg emanet ol Allah yar ve daim yardımcın olsun.
seni ikaz ettiğim halde benle konuşurkuen başkalrıyla meşgul olman hiç tasvip ettiğim bir durum olmadığı için biliyorsun sana elveda demek zorunda kaldım.
ikinci kez tekrarı vuku bulması halinde ebediyen elvedaya hazırlıklı olacağını biliyorsundur umarım dayımın biricik kızı!!!!!!!!!!
Mesajını okudum çok teşekkür ederim ya nasıp bir daha görüşmek dileğiyle Annene ve Babana çok selam söyle
Rahimeciğim unutmadan söyliyeyim yayla şenliklerinde baban kamera ile çekim yapmiş ona söyle o çekimlerden bende isdiyorum. Hoştakal.
Cevabınıda okudum birz sitem ediyorsun orda haklı olabilirsin ama şenliklerde babanla görütük eve uğramadım doğru ama yol üstü dedenle görüştüm peki sen neden uğramadın şuralarda uzakta olsa bi dayımız vardı bakalım haline ahvaline değilmi neyse sitem etmiyorum ama köyde galiba Raziye ile görüştük oda bişey söylemedi sana değilmi.
Sağlık olsun be kızım nasıpse seneye görüşürüz inşallah tekrardan baban umreden geldimi selamlarımı söyle annede tabiki bir sidi yapın gönderin onu sana bırakıyorum tamammı. Sağlıcakla kal.
RAHMOŞUM BEBEĞİM;
NASILSIN NE KADAR AŞAĞALARA DÜŞTÜK BEE.....
ARTIK PEK TADİ KALMADI MI BU SİTENİN NEE ???
SENİ ÇOK SEVİYORUMM...
HER NE KADAR YENİ TELEFONUMUZ ÜZERİNE TATLI BİR TARTIŞMA İÇERİSİNDE OLSAKTA SENİ SEVİYORUM....
Mrhaba Rahime Kızım
Bayram Mesajın için çok teşekkür eder bende sizlerin geçirmiş bulunduğumuz Bayramınızı en içten dileklerimle kutlar ailece sağlık sıhhat dililoyum.
Allaha emanet olun