İRFAN ALTUNCU

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Mahmut Köseoğlu » Cmt Şub 09, 2008 8:18 pm

Merhaba, doğrudur günlük yazışma sayfasında bir Rize bir Trabzon havası vermem. Belliki dikkatini çekmiştir.
Abi ikamet ettiğim Trabzon merkez havaalanından hafta başı pazartesi günü sabah gidiyorum, Rize Çamlıhemşin'e orada bir küçük ev tutum bekar kalıyorum. Cuma günleri dönüyorum. Çocuğumun okuması için evimi ne Van'a nede Rize ye taşımadım, bu şekilde katlanıyorum. Şimdi Rize Çamlıhemşin adliyesi kapanacak Yine Rize nin Pazar ile Ardeşen ilçeleri ordasında deniz kıyısında Bölge adliyesi yapılıyor. Oraya taşınacağız. Bu yıl güzün büyük bir ihtimal ile gercekleşir.
Bu yüzden bir Rize bir Trabzon hava durumu veriyorum. Selamlar.
Kullanıcı avatarı
Mahmut Köseoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Kamil Şahin » Cmt Şub 09, 2008 11:24 pm

İrfançiğim....!
Sen veseningibi dostlar daima benim kalbimde ve hatırımdadır....!Ama sen haklısın. Bu duyguları dile getirmek ve eylem haline dönüştürmek gerekir.Sen doğrusunu yaptın ve yapıyorsun. Sana çok teşekkür ediyorum.Ayrıca sitedeki aktifliğinden dolayıda seni kutluyorum.Umarım ben ve benimgibi ağır ayaklar seni örnek alırız...! Seni opüyorum .Seni çok seviyorum.ALLAHA emanet ol....!
Kullanıcı avatarı
Kamil Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mahmut Köseoğlu » Cmt Şub 09, 2008 11:30 pm

İyi dileklerinizden dolayı sağolun, teşekkürler.Allah sizdende razı olsun.
Şü aşağıdaki yazıyı 25 nisanda bellemeye köye gittiğimde çekip siteye verdiğim fotoğraflara yazdınız.

Bu resimleri seyrettiğim zaman bana Gölcükteki hava durumunu hatıladiyor.
önde yeşillik iki adım ilerde kar,oysa hepsi 25-04 günü cekilmiş,bilmem bir şeyi ızah edebilmişmiyim.Eline sağlik,Allah razı olsun senden......

Bir latife yapmıştım bayağı tuttu. Fakat Muzaffer hocam bu konuda etkilenmişki hava durumu daha yazmıyor. Yok babamın oğlu bu işi yapıyor fılan kendisi yok filan diyor fakat bayağı etkilenmiştir. Nerden yaptım bu şakayı Abi böyle şaka filan yapmasan buranın datı tuzu olmuyor. Hergün aynı basma kalıp sözleri yazmaktan insan bıkıyor.

Evet 25 nisan o gün çok değişik hava vardı.Yağmur, kar yağdı güneş vurdu ayni gün dört mevsim yaşandı.

Ev resimleri Feğmenosta ki genelde eski ahşap evler. Bir var şöyle yukarıdan çekilmiş o bizim yeni evdir. Bakıyorum hep eski resimlerimizi bakıyorsun o ilk verdiğim resimlerde Kardeşiminde çektiği vardır. Yazıyor birinde telif hakkı isterim. Sizde birşeyler yazdınız oraya
Birde şu dikkatimi çekti diyorsunuzki "nereyi bakarsam sizin resimleriz çıkıyor" Doğrudur abi ben bu siteye bir ara sayıyordum 600 ün üzerinde resim verdim.
Değerini bilen biliyor. Sizlerin bir allah razı olsun demesi bana yeterlidir.
Selam ve saygılarımla
Kullanıcı avatarı
Mahmut Köseoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Merve Ayal » Pzt Şub 11, 2008 10:15 pm

İrfan Emice Hoşbuldum.Teşekkür Ederim...
Kullanıcı avatarı
Merve Ayal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Sinan Sever » Pzt Şub 11, 2008 10:26 pm

Teşekkür ederim irfan abi hoş bulduk. kırıkhandan selamlar görüşürüz.
Kullanıcı avatarı
Sinan Sever
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Arslan Kamaoğlu » Sal Şub 12, 2008 10:17 am

Can tertibim benim.
Senin yazdığına cevap vermemek bana göre bir iş değil.
Senin, benim yanımdaki yerin özeldir.Yeni koyduğun resmin güzel oldu.Öncekisi yılların resmiydi.Doğal olan şimdiki resim.Evet kardeşim,resimler halimizi gösteriyor...
Gerçi benimki de 4-5 yıllık resimdir.Dahada yaşlandık şimdi.
Durmadan sona yaklaşıyoruz.Zaman çok hızlı ilerliyor.Çocuklukta böyle değildi.İsterdikki bir an önce büyüyelim.
Allah öteki tarafta bizlere yardım eylesin.İnşaallah orası iyi olur.
Bizler iyiyiz.Bildiğin gibi,git-gel 40 Km.
Sizlerinde ailece iyi olmanızı dilerim.Selam ve sevgilerimle.
Kullanıcı avatarı
Arslan Kamaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mahmut Köseoğlu » Prş Şub 14, 2008 1:13 pm

Baş sağlığı dilekleriniz ve ilginizden dolayı teşekkür ederiz, Allah sizlerden razı olsun, sağ olun. Mahmut Köseoğlu ve eşi
Kullanıcı avatarı
Mahmut Köseoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İhsan Şahin » Cmt Şub 16, 2008 7:21 pm

bana bak Baba dostu
en son görüştüğümüzde gece idi ve sen malum gözlüklü idin...
dolayısıyle beni tanıyamaman normal.
birazda üstünki köyden oldun mi yeter.
ben otus senedir değişmedim tamam mı...
ah yıllar ah...ah ulan ahhhhhhhhhhh
Kullanıcı avatarı
İhsan Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ahmet Hamdi Kama » Cmt Şub 16, 2008 10:49 pm

....ilginize özel teşekkür ediyorum
muhterem abim...
....bizim siteye katkımız olmiyor .bilakıs bazılarını bir haylı rahatsız etmişiz..bizde onları üzmeme adına biraz geri kalmanın faydası daha fazla diye az görünmeye gayret ediyoruz...
....yoksa sizlerle olmak büyük keyifli bilmenizi isterim..
...
.....aklıma gelmişken köyümüzün önemli şahşiyetleri neden hiç ortalıkta görünmüyorlar....
birazda omların derin fikirlerinden faydalanalım diyorum....
...neyse sizi enderin kalbi duygularımla selamliyor ..allaha emanet ediyorum..
muhabbetlerimle...
Ahmet Hamdi Kama
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Bülent Altuncu » Pzr Şub 17, 2008 11:31 am

>Valla İrfan amca hiç durulacak gibi değil buralar, bir an evvel kurtarmam lazım, herkese selamlar
Kullanıcı avatarı
Bülent Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Kamil Şahin » Pzt Şub 18, 2008 11:30 am

İrfanciğim........!
Seni ve aileni en kalbi duygularımle selamlıyorum.Hatırlayıp özel mesajın için sonsuz teşekkürler.Neyapıyorsun? nasılsın? Emeklilik iyi geçiyor inşallah...!SENİ VE SENİNGİBİ DOSTLARI ÇOK ÖZLÜYORUM...!ALLAH görüşmemizi sağlılklı ve güzel günlerde nasıp eder inşallah...!
Bugün burada ince ince bir kar yağıyor. Bana çocukluk yıllarımın anabodamo hayalini yaşatıyor.Rahmetli annemin kendirden ip için kendir çıkarıp kunçilarını sobada yakmayı hatırlatıyor bana...!Eygidi günler...!Acaba tüm dünya bir olsa ogünleri geri getirebilirmi? ASLAAA! İşte isan oğlunun zavallılığı bu cumlede saklı.
Dünya çok gerip bizda içinde zavallı bir figüran.Oyuna devam ediyoruz.Bakalım perde nezaman kapanır?
ALLAH iman ve kuran selameti versin.....!
Kullanıcı avatarı
Kamil Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İsmail Bayraktar » Sal Şub 19, 2008 2:27 pm

Merhaba İrfan Abi Hatay Erzinde Merhabalar nasılsın ne var ne yok bi hal hatır sorayım dedim sizlerin yabancısı değilim İlhan AYAN ın eniştesi Gülzade Ablanızın eniştesiyim gerci sizlerle kırıkhandan tanışıyoruz ama sizler oradan ayrılalı epe zaman oldu belki görseniz tanırsınız ama ben sizleri unuttum dersem yalan olur çünkü Muzaffer hocamdan sizlerden daha sonrs kırıkhanı terke etmiş ama ordaki insanları bir türlü unutmamış olması gerçi bende kırıkhandan 1988 yılından beri ayrıldım bu site sayesinde bütün şulular bir arada olma durumunu sağlamaktadır.
Epeyi kafanızı şişirdimse affınıza sığınarak özür dilerim ama yakınlarımı ve hısımlarımla ilişiğimi kesmek istemem görüşmek dileğiyle allah emanet olun
Kullanıcı avatarı
İsmail Bayraktar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Sal Şub 19, 2008 11:51 pm

yanlış masej
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mehmet Aydinli » Çrş Şub 20, 2008 7:28 pm

Merhaba İrfan abi.
Taziye mesajınız için çok çok teşekkür ederim,sağolun,varolun.
Başsağlığı dileyen tüm dostlarımıza saygılar,sevgiler sunarız.

Her gün sitede mesajlarınızı okuyorum,katılımınızı yürekten kutluyorum.
Her gün mesajınızı okuduğum için hergün görüşüyormuş gibi oluyoruz :D :D çok güzel bir olay.
Saat saat,dakika dakika mesajları okuduğumuz için sanki birlikte yanyana muhabbet ediyoruz geliyor bana.Onun için sizlere cevap yazamadığım için kusura bakmayın.
saygılar ,sevgiler.
Kullanıcı avatarı
Mehmet Aydinli
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Yunus Şen » Cum Şub 22, 2008 2:44 pm

İrfan abi,
Bende sizinle tanıştığıma memnun oldum, inşaallah daha yakından tanışma fırsatımız olur.
Yunus Şen
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir