Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)
Tekirdağ'dan herkese kucak dolusu selam.Girip bi bakayım dedim kimler var diye Mehmet Yazar ve Naciye ablamı gördüm selam olsun sizlere Herkese hayırlı akşamlar diliyorum.
Herkese hayırlı sabahlar....
Gölcükte hava kapalı,yağmur yok...Herkesten önce açılışı ben yapayım dedim ama Trabzondan Hasan Atamanı geçemedik.Hayırlısı..
Tum surlulara Kazakistandan selam.
Buralar nasil memleket yahu hey gidi sur daglari yemyesil tertemiz...
Burasi duz olmusta ne olmus yani toz toprak kupkuru ova...
Ilahi adalet iki guzelligi birine vermiyor.....
Güneşli bir pazar günü Tekirdağ'dan herkese selam olsun.Sitede ablamı(Mavrina) gördüm ne haber ablam nasılsın inşallah eyisin ekii gene yanıyomusunuz Fransalarda görüşmek üzere öpüldün.
Herkese hayırlı akşamlar,
Bugün de akşam oldu...Günler yıldırım hızıyla geçip gidiyor....İşin sonu yaklaşıyor, beyler bayanlar sonunu düşünerek hareket edelim.... Mutlaka yaptıklarımızın hesabını vereceğimizi unutmadan hareket edelim. Allah yadımcımız olsun...Amin.........................
köyümün insanina hayirli aksamlar diliyorum...yine bir haftasonunu bitirmek üzereyiz ve yeni bir haftaya baslayacagiz..allah cümlemize hayirli ve bol kazancli bir hafta gecirmemizi nasip etsin..
dilerim herkez afiyetdedir insallah... rabbim herkeze huzurlu saglikli ve sevgi dolu güzel günler versin... kölnden herkeze hürmetlerimi sunuyorum...
yurdumun dört bir kösesine bilhassa memleketim trabzona, hasretini cektigimz caykarama ve köyümü kucak dolusu selam selam selam.. ve su an siteye bagli olan tüm sevdigim saydigim dostlara sevgiler