Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)
Ekiiiiiiiiiiii e sitenun koruyucu melegi nasil oldun bugun? hala duzelemedinmi? Gecmis olsun canim cabuk iyles ve aramiza cabuk geri don ozledik seni...
Hee egii hiç sorma şineklinunda başinun etini yedum ama alduk resimlerii.. Çok geçmiş olsun canım hasta olduğuni bilmeydum.. .benda seni öptüm görüşürüz..
Hoş bulduk.Hasanun Kavazun kızı.Tabiiki bizim de kızımızsın. Çünkü babanla biz bir gecede doğduk.O gece Kırmalara ve Şur köyüne inşallah Nur yağdı. Aralık ayı olduğu için kar kesin olarak yağıyordu hele. Babanla çocukluğumuzve gençliğimiz beraber geçti. Babana çok çok selam.En güzel günler sizin olsun.
sevgili sibel mesajını aldım gözlerinden öpüyorum siteyi kuran ve yaşatan siz yavrularımıza teşekkür ederim.halanlar iyi onlarında selam'ı var...görüşürüz kendine iyi bak herkese selamlar....
saol sıbel henım evet sınavlar bıttı cok sukur ıyı gectı hepsı hemen hemen sunda ıstanbulda evımdeyım cok sukur yazdıgın ıcın saol kıb gorusmek dılegıyle byeeeeeeeeee
Sibelim canim kusura bakma mesajina gec cevap veriyorum nedeninide sende biliyorsun,ekiiiiiii ben sana hic kusermiyim, sana kiyabilirmiyim, espri yapmisdim, hani kusmeler moda olduya, kusmeler gitmeler dedim birazda ben uyayim yeni modaya ya bakiyim nasildur, vallahi hic sevmedum ben sizlerden ayri duramam..