ARSLAN KAMAOĞLU

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Kamil Şahin » Sal Şub 12, 2008 1:40 pm

Aslanciğim...!
Yazdıklarının hepsi doğru ama inan ihtiyarlıktan olsa gerek seni ben hep bir gerideki sınıftan hatırlıyorum .Herhalde ağabeyinden dolayı olsa gerek.Sanki ağabeyibnle okuyunca sen biraz bizden küçük olunca sanki öyle hatırlıyorum. Neyse kusura bakma.Senin hafızan benden iyiymiş demek...!
Ağbeyin emekli oldu sanırım nereye yerleştiğindeni bilmişyorum. Bilgi verirsen memnun olurum. Büyük oğlunun ANKARA 'da okuduğunu Hüseyinden biliyorum .Başarılıymış .ALLAH zihin açıklığı versin.
Tüm külfete sağlık vesıhhatler diliyorum..ALLAHA EMANET OLUN...!
Kullanıcı avatarı
Kamil Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muhammet Kama » Çrş Şub 13, 2008 7:49 am

merhaba sevkili kardeşim nasilsin yenkem cocuklar iyiler inşallah yazmiş olduğun nodunuzu okudum memnunoldum teşekkürlerinşallah her zaman siksik görüşürüz insan eski yillari hadirlayinca hüzünleniyor ağliyorum inanirmisin ömür cok kisaymiş be aslanim kal sağlicakla emmoğlu allaha emanet olun
Kullanıcı avatarı
Muhammet Kama
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mahmut Köseoğlu » Prş Şub 14, 2008 1:08 pm

Baş sağlığı dilekleriniz ve ilginizden dolayı teşekkür ederiz, Allah sizlerden razı olsun, sağ olun. Mahmut Köseoğlu ve eşi

Resimlerini unutmadım cenazede kar yağıyordu hava dumanlıydı.
Kullanıcı avatarı
Mahmut Köseoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ayşe Selçuk Bacak » Prş Şub 14, 2008 8:49 pm

Merhaba Canım Abim,

Boşuna canını sıkmışsın. Ben sana hiç darılır mıyım? Hani bunu hiç düşünmedim desem yalan olur ama; ilk zamanlar senin işlerinin yoğun olduğundan, daha sonraki zamanda zaten telefonla sık görüştüğümüzden, en sonunda da unuttuğundan yazamadığına kanaat getirmiştim. Biz birbirimizi iyi biliriz abim, sen üzülme.

Valla abi iyi olmaya uğraşıyoruz. Sağlık yönünden annem dışında bir sıkıntımız yok. Sadece işe başlayalı beri ne gün yetiyor bana ne de hafta.

Sağlık durumları iyidir di mi? Yengem ve güzel Sümeyye'me selamlar. (Ahmet'in gitmiş olabileceğini düşündüm) Ordaysa yakışıklıma da selamlar.

Öptüm hepinizi. Sağlıcakla kalın...
Ayşe Selçuk Bacak
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mahmut Köseoğlu » Pzr Şub 17, 2008 8:13 am

Bu evmi eğer buysa tamam değilse bu eve göre izah etin bana vede acele etmeyin daha iyi makine var bende 18 optik zumlu eskisi 3 optiktır. belleme zamanı hemde yeşil olur çeker veririm. selamlar
En son Mahmut Köseoğlu tarafından Pzr Şub 17, 2008 7:14 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
Mahmut Köseoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Bülent Altuncu » Pzr Şub 17, 2008 11:28 am

teşekkür ederim abi, görüşmek üzere
Kullanıcı avatarı
Bülent Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Arslan Kamaoğlu » Pzr Şub 17, 2008 5:36 pm

yanlışlık oldu
Kullanıcı avatarı
Arslan Kamaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ARSLAN KAMAOĞLU

Mesajgönderen Paşa Ayan » Pzt Şub 18, 2008 10:47 am

HOS BULTUK ABI KÖRÜSMEK ÜZERE ALLAHA EMANET OL
Kullanıcı avatarı
Paşa Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Sinem Şahin » Pzt Şub 18, 2008 8:31 pm

hoşbulduk arslan amca iiym sen nasılsın. neyse kendine ii bak arslan amca ALLAH'A EMANET OL.
Sinem Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muhammet Kama » Prş Şub 21, 2008 8:24 am

MERHABA KARTEŞİM ASLAN BEY NASİLSİN YAZMİŞ OLDUĞÜNÜZ YAZİYİ OKUDUM YİNE HUZÜNLENDİM NERDE ESKİ ARKATAŞLİKLAR KALMAMİŞ HİC BİRİ SEN YAYLACİYDİN KESİM YABACAKDİN BUNUN YANİNDA BARAKAF VE GUNÜN KOŞULLARİNDA HİZLİLİK YİLLARİMİZ BİLİRSİN BENİM BİYİĞİM YOK DAVANİN KARASİNTAN BİYİK YABİP KAHVEYİ TAĞİTTİK BELKİ ANLAMSİZ AMA GÜZEL GUNLERTİ NEYSE YAZDİĞİNİCİN YAZİYİM EMEKLİLİĞE İKİ YİL KALDİ M CANER İ TANER ERTUĞRUL ATİNDA UÇ COCUK VAR ELLERİNİZDEN ÖPERLER YENKEYE VE YİYENLERE SELAM SAĞLİKLAR DİLERİM ALLAHA EMANET OLUN HOŞCAKALİN
Kullanıcı avatarı
Muhammet Kama
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Çrş Şub 27, 2008 7:53 pm

Tertip Selamünaleyküm:
Nasılsın bakalım,bu aralar devamlı sitede dolaşıyorsun ve yazıyorsun güzel,ben halını hatırını sormak isdemişim,zaman,zaman sormasam rahat edemem,yakınen duymak daha hoşuma gidiyor,inşalalh tahmin ettiğimden daha iyisin,iyi haberlerini bekliyorum.Bizler Allaha şükür iyiyiz,kaporta biraz ses vermeye başlamış ama biz ona ayak uydurmamaya çalışıyoruz.
Ailece hepimiz sizlere sağlikli,sıhhatlı uzun ömür yüce Allahtan niyaz ediyoruz,kalın sağliçakla..........
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fadime Kama » Cum Şub 29, 2008 9:18 am

Merhabalar bende bir kama ferdiyim.Sizinle tanşmak burda nasip oldu.Bir kamayı tanımak ayrıcalıktır benim için.ben mehmet ve selamet kamanın kızıyım.saygılarımla muhabbetle kalın sayın Kama.
Fadime Kama
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Hilal Yeni Vergili » Cmt Mar 01, 2008 9:30 pm

Dayıcım merhabalar ,
Uzun zamandır sana yazmak istedim ama 1,5 senelik izin döneminden sonra öğretmenliğe sanki yeni başlamışım gibi acemilik yaşadım. okul ev ve gece gündüz durmaz, uyumaz, yaramaz kızım beni yordu. Annem defne ye karanfil çiçeği benzetmeni çok beğendi.
Bu arada annemle babam Kırıkhandan Çok mutlu geldiler Mustafa dayımlar da sizde çok iyi ağırlanmışlar. Sağolun. Birde Sümeyye ve Ahmet için " Allah nazardan saklasın, herkese de öyle çocuklar nasip etsin" diye dua edip durdular. Ahmet'i kutluyorum başarısından ötürü. Gurur duydum. Sümeyye nin de tıp istediğini biliyorum inşallah kazanır. Annem ve babam şu an bizdeler. Pazartesi trabzona gidecekler. Ayşe teyzeme , sümeyye ve Ahmet' e hepimizin selamı var. Görüşmek üzere ....
Hilal Yeni Vergili
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Recai Ayan » Pzr Mar 02, 2008 8:31 pm

ASLAN ABİ MERHABA . BEKLEDİM BEKLEDİM BAKDIMKİ SİZİN BANA HOŞGELDİN DİYECEĞİNİZ YOK BEN YÜZSÜZLÜK YAPIP SİZE SELAMLAR İLETEYİM YENGEMEDE SELAMLAR.
Kullanıcı avatarı
Recai Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ayhan Altuncu » Pzt Mar 10, 2008 8:05 am

Çok teşekkür ederim.
Kullanıcı avatarı
Ayhan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA