SAMİ AYAN

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Cmt Nis 26, 2008 9:27 am

Sevgili Sami,
Senin sitedeki faaliyetlerini takdirle takip ediyorum..Allah senden razı olsun... Zaten site sizlerde olmasanız yokları sergilerdi..Dilerim bu durum devam eder...

Benim en çok önem verdiğim Tanışma-Kaynaşma sayfasınında faal halde olması için zaman zaman buradan birbirimizin hal haırını sormamızda fayda vardır. Bu düşünce ile sayfana yazıyorum..Umarım seni rahatsız etmemişimtir.

Sana günlük hayatında başarılar dilerken selam ve sevgilerimi sunuyorum....
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Erhan Ayal » Prş May 01, 2008 12:05 am

Abimm nasılsın nevar ne yok Artık resim yollamadığımız gibi pasta vermiyorsun..::::) olmuyor arada bir o mubarek selamını eksik etma üzeerimizden Görüşmek dileğil ile Allaha emanet ol.
Erhan Ayal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Prş May 01, 2008 1:32 pm

Sami Merhabalar:

Nasılsınız bakalım iyi olduğunuzu biliyorum Allah daha iyi etsin inşallah,bizleri memleketten fazlasıyla bilgilendiriyorsun teşekkürlerimi iletiyorum,Allah razı olsun aynı şekilde devam et,bizden karşılık olarak bol bol dua başka birşey elimizden gelmiyor.

Biz Ailece Gölcükten sizlere selamlarımızı yolluyoruz size sağlikli,sıhhatlı günler diliyoruz,görüşmek ümitiyle hoşta kalın......
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muhammet Kama » Cum May 02, 2008 6:36 am

MERHABALAR SAMİ HOÇAM NASİLSİN DABİGİ ZAMANZAMAN SİDEDE YİNE COK GÜZEL HİZMETLER VERMEYE DEVAM EDİYORSUN ELİNE SAĞLİK DEŞEKÜRLER NEKADAR ETSEK AZ SAĞOLASİN MUHAPPETLEKAL ALLAHA EMANETOL
Kullanıcı avatarı
Muhammet Kama
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İsmail Bayraktar » Cum May 30, 2008 1:49 pm

SAMİ BEY MERHABA
BİLMEM BENİ TANIRMISIN BEN NİYAZ HOCANIN KIRIKHANDAKİ AĞABEYİNİN OĞLUYUM AZ ÖNCE SİTEDEN MAHMUT KÖSEOĞLU KARDEŞİM SENİN MSN ADRESİNİ BANA VERDİ BENDE MSN ADRESİME EKLEDİM UMARIM RAHATSIZ OLMADIN OLURSAN HEMEN SİLERİM MAHMUT KARDEŞİMDEN KÖYDEKİ BİZİM YANI KAZIM BAYRAKTAR DEDEMİM EVİNİN ÖNDEN VE ARKADAN ÇEKİLMİŞ RESİMLERİNİ İSDEDİM O DA SENİN YARDIMCI OLACAĞINI SÖYLEDİ OLURSAN DA ALLAH RAZI OLSUN OLMASSANDA MSN Nİ AÇARSAN ORDAN GÖRÜŞME YAPABİLİRİZ ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDER SANA VE AİLENE SAĞLIK SIHHAT DİLERİM.
Kullanıcı avatarı
İsmail Bayraktar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Süleyman Ayaloğlu » Pzr Haz 15, 2008 7:24 am

Hoşbultuk teşekkür ederim
Süleyman Ayaloğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İsmail Bayraktar » Prş Haz 19, 2008 3:16 pm

Sami bey merhaba
kardeşim ne var ne yok nasılsızın inşallah bir yaramazlık yok ayıp olmaz herhalde ne yaptınız acaba köye çıktınızmı evin resmini alacaktım çıkmadıysanız da önemli değil çıktığınız zaman çekersizin eğer çektiyseniz msn adresimden gönderirse çok memnun kalacağın sağlıcakla kal.
Kullanıcı avatarı
İsmail Bayraktar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatih Sever » Pzt Eyl 29, 2008 9:30 pm

RAMAZAN BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN. HAYIRLI BAYRAMLAR.
Kullanıcı avatarı
Fatih Sever
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen hasan özdil » Sal Eyl 30, 2008 3:50 pm

bayramınızı kutlar nice bayramlar dileğiyle
hasan özdil

SAMI AYAN

Mesajgönderen Paşa Ayan » Sal Eyl 30, 2008 6:11 pm

Bugün sevinç günü, kederleri bir yana bırakıp mutlu olalım. Ramazan Bayramını doya doya yaşayalım. Hayırlı bayramlar! Her şeye kadir olan Yüce Allah, bizleri, doğru yoldan ve sevdiklerimizden ayırmasın! Hayırlı ve bereketli Ramazan Bayramları dileğiyle.PASA AYAN :roll: :lol:
Kullanıcı avatarı
Paşa Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İhsan Şahin » Pzr Eki 26, 2008 8:24 pm

Üstad,
nasılsın... ihmalkar bir insan olduğumun farkındayım. özellikle kişiler ile iletişim kurmakta ustayım ama,
yaşlılıktan olacak ki, damardan giremiyorum.
enver amcaya özellikle selam ediyorum. onda gizli kalam Türk sanat musikisinin sevdasını biliyorum. gençlik yıllarında mezirelerde duman sarmış iken okuduğu parçalar hala kulaklarımda.
şimdi da ara sıra taksim yapıyor mu yapıyorsa teybe al.
gözlerinden öpüyorum.
Kullanıcı avatarı
İhsan Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muhammet Kama » Prş Kas 06, 2008 5:03 pm

SELAMUNALEYKUM SAMI HOCAM NASILSIN INŞALLAH SAĞLIK SIHHATIN IYIDIR GUZ MEVSIMINI COK GUZEL CANLIGIBI GEYFLE SEYRETDIM COK DEŞEKKUR EDERIM ELLERINE SAĞLIK MANCARALAR HARIKAYDI HER ZAMAN OLDUĞUGIBI KADKILARINDAN DOLAYI DEŞEKKURLERIMI ILEDIR GÖZLERINDRN ÖPERIM ALLAHA EMANETOL
Kullanıcı avatarı
Muhammet Kama
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Meltem Ayal Nacar » Prş Kas 20, 2008 7:56 pm

MERHABALAR
SİTE İÇİN BAŞLATTIĞIM BİR SEFERBERLİK İLANIDIR BU.İÇİNİZDE ŞURLUYUM DİYEBİLECEĞİNİZ UFAK BİR KIRINTI KALMIŞSA EĞER AKTİF OLARAK GÖRMEK İSTERİZ SİZİ DE.HADİ TOPLAYIN ESKİ PARAGAF ANILARINIZI YARIN AKŞAM VE DİĞER CUMA AKŞAMLARI PARAGAFA BEKLENİYORSUNUZ.YANINIZDA UCU DÜĞÜMLENMİŞ BİR HAVLU VE HAFIZANIZDA BİR KAÇ ATMA TÜRKÜ BULUNDURUN LÜTFEN.YOKSA KÖY MUHTARINA İSMİNİZ VERİLECEK HEM ŞURA HEMDE KUŞMERE AYAK BASMANIZ ÖNLENECEKTİR.SELAM VE SEVGİLERİMİZLE...
Meltem Ayal Nacar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

selamlaşma,

Mesajgönderen Mehmet Özdil » Prş Kas 27, 2008 8:05 am

KARDEŞİMSAMIHOCA YAYLA HASRETI ÇEKMİYORUZ SANA ÇOK TEŞEKUR LEREDERIMSELAMLAR,
Kullanıcı avatarı
Mehmet Özdil
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

SELAMLAR.

Mesajgönderen Mehmet Özdil » Cum Ara 05, 2008 2:59 pm

KARDEŞİM SAMI HOCA MUBAREK KURBAN BAYRAMINI KUTLAR HAYIRLARA VESILE OLMASINI DILERİM BABANINHADİRINI SORARIM SELAMLAR,
Kullanıcı avatarı
Mehmet Özdil
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir