Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)
hala oğlu merhaba,ikimizde samsundayız,ama iş güç yüzünden herhalde bayaramdan bayrama görüşebiliyoruz.neyse artık sitede görüşelim.yengeye selamlar.çocukları öpüyorum
hala oğlu bekliyoruz. mutlaka gelin. ilhan da samsun da ama onu da henüz görmedim. herkese selam. bu ara da hayırseverlar bana gelince hayırsevmez oluyorlar.
görüşmek üzere...
gönderen Ahmet Hamdi Kama » Cmt Kas 17, 2007 9:58 am
selamlar muhammet kardeş nasılsın zaman zaman göruyorum seni ama ya dügün olacak yada ceneze ve ya bayrab .eh artık bizde burdan görüşürüz .selamlar kib.perkeloğlu
Merhaba Ayanoğlu,
Yoksa unutulduk mu ? Tamam siteye eskisi gibi giremiyorum diyeceksin ama zaman zaman sitede izlerine rastlıyorum...Hiç mi hatırına gelmez bu gariban..
Cıkom yaşıyormusun unutdun bizi iş adamı oldun ya daha aramazsun neyse nasılsınız cıkom msn den sık sık görüşelim herkese selamlar Allaha emanet ol görüşmek üzere.
muhammet merhaba,sen hayriyeye sordun ama ben cevaplayayım. babam uzun süre daha buralara gelmeyi düşünmüyor.zaten biliyorsun malum nedenlerle geldiğinden beri samsuna o hep geri dönme planları yapıyordu. nihayet gerçekleşti ve şimdi çok mutlu.
herkese selam çocukları öpüyorum...
cengiz şu senin emmoğlu varya ço acayip laflar ediyor. acaba diyorum bir inşaatın yanındanmı gecdi. başına tuğla düşmüş gibi konuşuyor. sen ne dersin yoksa okula yenidenmi başladı allaha emanet ol