Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)
Teşekkür ederim Fatih, Arayıp soranların çok olsun inşallah....Evet Bursaya son gelişim biliyorsun arkadaşımın ölümü sebebiyleydi...Babanlada cenazede görüşebildik o kadar.. Sağ olsun akşam gel dedi ama biz oradan ayrılamadık...Daha sonra Ankarya gidip eşyalarına alıp geldik derken sizinle buluşmamız nasip olmadı... Sanırım normal karşılamışsınızdır...Bu durumlarda bazı şeylere bakılmaz düşüncesindeyim...
FATIH ABI, BI DE BURADAN HOŞ GELDIN DIYELIMM YENİ ÜYENIZE ALLAH ANALI BABALI BUYUTSUNN... AILENIZIN TEK KIZ ÜYESI NASILLAR ACABA UMARIM SAĞLIĞI SIHHATI İİDİR...AEO
MERHABALAR
SİTE İÇİN BAŞLATTIĞIM BİR SEFERBERLİK İLANIDIR BU.İÇİNİZDE ŞURLUYUM DİYEBİLECEĞİNİZ UFAK BİR KIRINTI KALMIŞSA EĞER AKTİF OLARAK GÖRMEK İSTERİZ SİZİ DE.HADİ TOPLAYIN ESKİ PARAGAF ANILARINIZI YARIN AKŞAM VE DİĞER CUMA AKŞAMLARI PARAGAFA BEKLENİYORSUNUZ.YANINIZDA UCU DÜĞÜMLENMİŞ BİR HAVLU VE HAFIZANIZDA BİR KAÇ ATMA TÜRKÜ BULUNDURUN LÜTFEN.YOKSA KÖY MUHTARINA İSMİNİZ VERİLECEK HEM ŞURA HEMDE KUŞMERE AYAK BASMANIZ ÖNLENECEKTİR.SELAM VE SEVGİLERİMİZLE...
teşekkür ederim fatih kardeş. yakın olmamıza rağmen görüşemememiz doğru fakat bir kerede sen gel. en azından 3 - 4 kere ben geldim. şimdi seni bekliyorum. en kısa zamanda.
Sevgili Fatih, Elbette küskünlük olmadığını biliyorum..Ancak ihmallik var diye düşünüyorum.. Belki başka yerlerde her şeyi yazabiliyorsunuz,doğrudur.. Ama dostlarla köy sitemizde buluşmamız gerektiğine inanıyorum,onun için mücadele ediyorum.. Bizi buralarda yalnız bırakmayın..
Çok haklısın Fatih, Bu site dostların buluşma noktası olması lazım,bu sitede her şey orta yerde tartışılmamalıdır.. Burada siyaset dışı bir buluşma olması lazım, Bunu söylediğim zaman beni kınayanlar oluyor, Hayırlısı olsun..
Siz yine de ihmallık etmeyin gençlerle sitede buluşmayı ve hasbihal etmeyi çok seviyorum..