Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)
-Hayırlı Geceler,
Yine bir gün daha sona erdi,Perşembe günü başladı... Yani gece yarısını geçtik....Sitedeki canlılık devam ediyor...Herkese teşekkür ederim..
IYI AKSAMLAR AHALI BIR KAC GUNDUR YINE SAGLIK NEDENLERINDEN DOLAYI SITEYE FAZLA BAKAMIYORUM BU SENE GIRIP YAPIMIS BANA GITMEK BILMIYOR .. HASTA OLANLARA GECMIS OLSUN.. BURALARI BOS BIRAKMAYIN HAA
-Hayırlı sabahlar,
Bugün Perşembe çok şükür sağlımen buradayız.....Dostlara iyi haberler vermenin mutluluğu içindeyim...İnşallah gün boyu dostlardan da iyi haberler alırız....
selamlar forum sakinleri allahtan herkeze iyilik diliyorum bilhassa fatma ablamiza hasta haliyle bile forumdan ayri kalamadi canim ablam gecmisler olsun ne illetir su girip hastaligi bir türlü üzerinden savamadin onu gitti.. bol bol dinlen fatma abla iftar dan sonra vitaminlerini kullan, kullanki yine seni forumda aktif bir sekilde görebilelim... iyi bak kendine...
İyi akşamlar side sakinleri.
Fatma hanım geçmiş olsun. Bu Avrupa’nın salgın gribi ne fena bir şeydir ki iyileşemediniz. “Bizim burada bu hastalık için ilaç kullansan geçer yedi günde, kullanmasan bir hafta da” hepsi bu kadar.
tsk ediyorum fatma abla sagol var ol... sen nasil oldun hala toparlanamadun herhalde doktorun verdigi ilaclari muntazam kullan ve vücudunu dinlendir fatma abla ev islerinide ismail abiye gördür sen biryere dokunma.... sen iyilesene kadar evun hanumluguni o üstlensun fenami D
desene her aksam senligi kaciriyoruz aman nazar degmesun :