MAHMUT KÖSEOĞLU

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Sal Oca 29, 2008 12:45 pm

Mahmut KÖSEOĞLU yazdı:Merhabalar, eskiden site forumu yeni görümüne geçmeden önce özel mesaj geldiğinde küçük bir ekran çıkıyordu haber veriyordu. Veya oturum açtığımızda kişisel mesajlar parantez içinde rakam yazıyordu. Yine haber veriyordu
Şimdi ise bu durum yoktur. Bana şahsıma özel mesajlar geldi yeni farkına vardım. Bu durumu bir kontrol eder misiniz? Selamlar

Mahmut bey Merhaba,
ozel mesajlarla ilgili sorunuzu soyle cevaplayayim , bu ayarlari kendi profilinizden duzenliyorsunuz, profilinize baktim size ozel mejaz gelince haberdar et kapaliydi, ayarlarinizi yaptim, artik ozel mesaj aldiginizda maillinizede mesaj gelecek her sekilde haberiniz olacak, boyle ayarlar tema degisikliginden kaynaklanmiyor, profilinizi arada bir kontrol edebilir istediginiz zaman istediginiz degiskligi yapalirisiniz...

Iyi gunler diliyorum...
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Sal Oca 29, 2008 12:52 pm

Sevgili Mahmut,
Yaşadığım olay karşısında gösterdiğin hassasiyet için çok teşekkür ederim... Sitede olmadığım zamanlar devamlı beni aradığını ispatlayan özel mesajin için de teşekkürler.. Özel mesaj yazman iyi tabi ama oraya aldığın yazıların tamamını okuduğumu bildirmek isterim...O derece site ile iç içeyim...İnşallah sağlık olduğu sürece de öyle olacağımdam emin olabilirsin....

Senin gibi herkes sitede aktif olabilse site ne mükemmel duruma gelirdi değil mi ? Sağlık olsun bu kadarı da bizleri mutlu ediyor...Ben bu durumdan çok memnunum. Günlerim nasıl geçiyor anlamıyorum...Bu siteler sayesindedir...Hem de sevgili dostlarımdan taze haberler alıyorum ya...Bundan daha iyisi can sağlığı..

Selam ve sevgilerimle....
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Sal Oca 29, 2008 4:35 pm

Mahmut KÖSEOĞLU yazdı:Fatma hanım teşekkürler sağol, şu profile ben hiç baktığım yokki nebileyim. Yaş 40 dan sora bilgisayar öğrentinmi bazi eksiklikler olabilir. Hatırlansınız ilk zamanlar resimleri büyük boyutta verebilirdim siz düzeldirdiniz. Zamanla öğrentik bu işleri sizler bize izah ettinizmi öğreniriz. Ne yapalım şu sitete ben ve benim gibi abileriniz 5-10 kişiyiz bize yardımcı olmalısınız.kolay gelsin.

Mahmut abi demek istiyorum artik, bey cok yabanci oluyor sizinle uzun zamandir buralarda surekli gorusuyoruz abi dememde tabiki sakinca yoksa ,oyle hitap etmek istiyorum..

Sizlere seve seve yardimci oluyorum ve olmaya devam edecegim bana ihtiyac duyuldugu muttetce buralardayim, aslada rahasizlik duymuyorum, bilen bilemeyene tabiki ogredecek, sitenin kurusulusundan buyana bayagi yol alimissiniz bunuda belirtmeden gecemiyecegim, dogru yolda gidiyorusunuz devam eden herzaman buralardayim :) siziede kolay gelsin...
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Ali Akın » Çrş Oca 30, 2008 10:15 am

Mahmut kardeşim ,Asker arkadaşim Şahinkaya com olmasa birbirimizi bulamayaçağız nasılsın ıyimisin .Görev yerini öğrendim olsun, Türk Bayrağının talkalandığı her yer vatan,tır. Gerisi teferruat,tır.Ailene ve size sağlık ve mutlulullar dilerim.Görüşmek üzere.Hastal 83. Kobanoğlu Ali Akın.
Ali Akın

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Çrş Oca 30, 2008 12:42 pm

Mahmut KÖSEOĞLU yazdı:Tabiki diyebilirsin fatma hanım ben senin ahmet abinle ortaokulda aynı sınıftaydım. Tahminimde Ahmet abinden bir yaşta büyük olabilirim. Eskiden bu siteye takılırdı şimdi yok. Bizler kişileri davet ediyoruz senin abilerin neden yok. selamlar

Mahmu abi bir anlasma yapalim ben size abi diye hitap edecegim, lutfen sizde bana Fatma diye hitap edin hanimi kaldirin lutfen..

Abimlere sira gelince onlar sadece gizli takip ediyorlar siteye uyelik adlariyla giris yapmaya useniyorlar, yoksa hergun yazilanlari okuyorlar, onlar daha cakuk yaslandiler galiba :) :)

iyi gunler..
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Çrş Oca 30, 2008 12:43 pm

Fatma Ozbilgi yazdı:
Mahmut KÖSEOĞLU yazdı:Tabiki diyebilirsin fatma hanım ben senin ahmet abinle ortaokulda aynı sınıftaydım. Tahminimde Ahmet abinden bir yaşta büyük olabilirim. Eskiden bu siteye takılırdı şimdi yok. Bizler kişileri davet ediyoruz senin abilerin neden yok. selamlar

Mahmut abi bir anlasma yapalim ben size abi diye hitap edecegim, lutfen sizde bana Fatma diye hitap edin hanimi kaldirin lutfen..

Abimlere sira gelince onlar sadece gizli takip ediyorlar siteye uyelik adlariyla giris yapmaya useniyorlar, yoksa hergun yazilanlari okuyorlar, onlar daha cakuk yaslandiler galiba :) :)

iyi gunler.
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Pzt Şub 04, 2008 9:38 pm

Mahmut Kardeşim Selamünaleyküm:
Hassasıyetin beni cok duygulantırmış şükranlarımı sunuyorum,bunu uzun konuşmuşuz yinelemeye gerek yok sadece memnuniyetimi bir kez daha iletmek için sayfana girmek ihtıyacı hıssettim,gülmek için,muhabbet için,hasret gitermek için,köylümüzü tanımak için buralardayız,hiç bir şey bizi buradan alıkoyamaz rahat olalım,şen,neşeli, moralli olmak zorundayız.Bu duygularla sana ve ev halkına bizler Ailece sağlikli,sıhhatlı nice yıllara diyoruz Allaha emanet olun.......
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İsmail Bayraktar » Cmt Şub 09, 2008 8:36 pm

Merhaba Mahmut Köseoğlu tanışdığımızı sanmıyorum ama siteden tanışıklığım oldu bizler memleketten dışarda olduğumuz için biraz memleket hasretlik olayı var sizlerin resimleri ile gerçekten biraz olsun hasretliğimiz azalıyor çok sağol bundan dolayı yeni resimlerle karşımıza çıkarsan dahada memnun kalacağım adıma bir kere daha teşekkür ederim bende yukarki şur cami imamı mehmet Bayraktarın abisinin oğluyun hayırlı akşamlar
Kullanıcı avatarı
İsmail Bayraktar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Cmt Şub 09, 2008 8:38 pm

Babalar böyle eziyetlere katlanır evlatını büyüdür ama evlat ne yapar ?
Mevla herkesi böyle baba olma yolundan ayırmasın,Allah yaptıklarınızın karşılığını gideceğimiz dünyada fazlasıyla sana versin,inşallah onlarda senin yüzünü kara çıkarmaz,başarılı olurlar,bu vesile ile bu durumu öğrenmiş oldum,bir latife yapmışım neleri öğrenmişim,Allah sana kolaylık versin,yar ve yardımcın olsun,sana bu eziyetli görevinde sağlikli,sıhhatlı,hayırlı günler diliyorum......
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İsmail Bayraktar » Pzt Şub 11, 2008 8:09 am

Merhaba Mahmut kardeşim Hatay Erzin den hayırlı bir pazartesi günü bol kazançlı bir hafta başı dilerim. Sayfama yazdığın için bir kez daha teşekkür ediyorum ilgi ve alakanızdan dolayı çok memnun kaldığımı ifade etmek isdiyorum biliyormusun evimdeki bilgisayarın açılış resmi yaylanın cami görüntüsü yaptım çok güzel resimler seyrettiğim zaman kendimi oralarda hissediyorum devam edeceğini söyliyorsun temennim o olacak bizler sadece memur olduğumuz için yılda bir kez 1 ay izinli olarak gelebiliyoruz bilirsin sayılı günler çabuk geçiyor dönüp özlemeye başlıyoruz bilgisayarın başına geçip bu resimleri görüp hasretliğimizi gideriyoruz. Bu resim katkılarınızdan dolayı tekrar teşekkür ederim sağolun varolun.
Ben önceki yazımda da belirtmiştim Yukarki şur cami imamı niyaz hocanın abisinin oğluyum katip amca babamın amcasının oğlu Hüseyin bayraktar haklamın kocası olur aynı zamanda bizler kırıkhanda büyüdüğümüz için birbirimizi tanımayabiliriz ama bu bilgisayar vasıtası ile de olsa tanışdiğimiza memnun kaldım inşaallah ağustos da gelirsem görüşmek dileğiyle hoşta kalın
Bilmem tanırmısın Altuncuların kızları merhun Gülzade nin eniştesiyim İstanbuldan İlhan Ayana Ayhan Ayan ve Hüseyin Ayan in enişteleriyim
Kullanıcı avatarı
İsmail Bayraktar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Arslan Kamaoğlu » Pzt Şub 11, 2008 9:04 am

Değerli meslektaşım merhabalar.

Bakıyorum siteyi işkal edenlerden oldun.
Maşallah sizlere...
Resimlerini çok özlemle izliyorum.Bir dahaki resim çektiğinde, Zurtuhli mahallemi Zuuumlayarak çek.Eğer zuum yapan fotoğraf makinası varsa. Mahallenin En üst kısmının bir alt sırasında bizim ev.

Neyse orasını geçelim.Gelelim senin hal ve ahvaline.Sağlığın iyidir inşaallah.İşlerden sormuyorum.Çünkü işler yönünde sen bizden çok geride kalırsın.Bizde yoksa sizde hiç yok.
Rolantiye geçtik!..
Hafta içi çocuklardan ayrısın sanırım.Öyle ise işin biraz zora yakın.Ben 3,5 yıl çektim o durumu.Gerçi sen benden zorunu çektin.Doğuda yalnızdın çünkü.Kar kışta çekilmesi ağır gelir.Yazın idare eder.

Bana gelince Kırıkhan-Reyhanlı arası git - gel yol 40 Km. Bazan sallamaya geçiyorum!.. :lol:
Kış burda ağır olmaz.Kar zaten yağmaz.Keşke yağsa da,biraz hasretlik gidersek.Uzaktan seyrediyoruz.

Selam ve sevgilerle hoşça kal.
Kullanıcı avatarı
Arslan Kamaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İlhan Köseoğlu » Pzt Şub 11, 2008 2:59 pm

selamun aleykum Mahmut abi.görüşmeyeli epey zaman oldu.sayende dün akşam selim abi evime geldi ve çok iyi oldu.kırk yıllık arkadaş gibi konuşup muhabbet ettuk.inşallah birgün senide misafir ederum.illa ankaradan yolun geçer.abi bu arada benum cd ne oldi bitmedimi.artuk fotoğrafta gelmeyu.herkese selam eder sağlık ve mutluluklar dilerim.görüşmek üzere ALLAH'a emanet ol.
Kullanıcı avatarı
İlhan Köseoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Sal Şub 12, 2008 11:09 am

Mahmut Kardeşim:
Bugün [12-02-2008] günlük sayfamızda yazmış olduğun mesaj sonucu Eşinizin Anneannesi vefat etmiş olduğunu öğrendim,bu vesile ile Yenge Hanıma ve sana başsağliği diliyorum,Merhümeye Allahtan rahmet size sabır niyaz ediyorum.......
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Sal Şub 12, 2008 11:17 am

Mahmut abi esinizi anneannesinin olumu hepimiz uzmus koyumuzde son cinarlari tek tek kayip ediyoruz, allah rahmet eylesin yeri mekani cennet olsun, esinin ve sizi basiniz sagolsun, allah sabirlar versin...
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Sal Şub 12, 2008 11:32 am

Sevgili Mahmut,
Yenge hanımın ninesinin ölümünü büyük üzüntü ile duymuş bulunuyorum... Ninemize Allahtan rahmet,Sizlere başsağlığı dileklerimi gönderir,sabırlar dilerim..

Selam ve sevgilerimle..
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 5 misafir