NURHAYAT AYALOGLU

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Ülkü Altuncu Kızılkuş » Cum Ağu 29, 2008 10:14 pm

canım benim aldım mesajını görsem seni cıkarırım herhalde nasip görürşürüz bigün inşalah canım 3 cocuk varmış allah bagışlasın benimde 1kızım 1 oglum var ellerinden öper nurhayatcım yaş kaç senin ben 79dogumluyum canım artık hep mesajlaşırız inşallah beni mesajsız koyma bitenem allaha emanet ol
Ülkü Altuncu Kızılkuş
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

nurhayat ayaloglu

Mesajgönderen Paşa Ayan » Pzt Eyl 01, 2008 9:06 pm

Selamun Aleyküm.
On bir ayın sultanı Mübarek Ramazan ayına girmiş bulunmaktayız. Bu mübarek aya kavuşturan yüce yaradana ne kadar şükür etsek ne kadar hamd ve taazim etsek azdır. Bize düşen ramazan ayını fırsat bilip iyi birer insan, iyi birer Müslüman olmaya çalışmak ve ramazanın o güzel atmosferini doya doya yaşamaktır.Bu ramazan ayının insanımıza ve İslam alemine hayırlara,mazlum insanların kurtuluşuna vesile olmasını ve mübarek Ramazan ayında bol kazançlı gün ve geceler geçirmeniz dileğiyle. Mübarek Ramazan ayınızı tebrik ederim... herkese selam süleymanada
Kullanıcı avatarı
Paşa Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ülkü Altuncu Kızılkuş » Pzt Eyl 01, 2008 10:54 pm

canım merhaba nasılsın inşallah iyisindir allah cocuklarımızı bize bagışlasın aramızda yaş farkı önemli deil canım senin gibi bi dostum var ne isterim benim kızımın adı elifnaz oglumunda dogukan ellerinden öperler samsuna nasip olursa yazın gelicem izinimizi orda gecircegiz geldimmi bi çayını içmeye gelicem mutlaka iki elim kandada olsa yazın sendeyim bitanem yakından bi görüşelim bakıyım hatırlıycakmıyım seni sende benim gibi erken evlenmişsin bende 18 yaşında evlendim severek eşim ardahanlı azeri kökenli ama bize ayak uydurdu onuda laz yaptık :lol: şuan kocaeli gölcükte oturuyoruz eşim burda bingo fabrikasında calışıyo yurtiçi yurtdışı sevkiyat operasyon şefi bu yaz tatil yapamadık ama önümüzdeki yaz ordayız inşallah canım allaha emanet ol mesajsız bırakma beni öpüyorum
Ülkü Altuncu Kızılkuş
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Sal Eyl 02, 2008 9:33 pm

Nurhayat sizede hayırlı Ramazanlar diliyorum,sağlikli sihhatli bol kazanclı kazasız belasiz sevdiklerinizle uzun bir ömür yüce Allahtan niyaz ediyorum,hepinizi yüce Allaha emanet ediyorum,kalın sağlıçakla.........
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Semra Ayan » Çrş Eyl 10, 2008 9:07 pm

merhaba nurhayat iyiyim ramazan da iyi gidiyo çok şükür siz nasılsınız öpüyorum herkese selam :D
Semra Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ülkü Altuncu Kızılkuş » Cum Eyl 12, 2008 10:12 pm

merhaba canım nasılsın sesanada hayırlı ramazanlar ya ben babama sordum seni sen beni başaksıyla karıştırdın herhalde ben hatiya hiç gitmedim bi tane ülkü varya onunla karıştırdın bülent abinin kardeşimi ne varmış ama olsun bak seninle tanışmış olduk bi dost kazandım iyi oldu yazın samsuna gelince görüşcem seninle mutlaka görüşcem ben trazona hiç gitmedim bilmiyorum oraları benim cocuklugum hep istanbulda gecti hatini neresi oldugunu bilmiyorum ama olsun seni tanıdım ya bu cok güzel oldu canım kendine iyi bak cocukları öp benim için enişteyede selam söyle öpüyorum seni allaha emanet
Ülkü Altuncu Kızılkuş
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Semra Ayan » Cum Eyl 19, 2008 10:37 pm

ekız ne oldu daha sesin çıkmaz oldu nerelerdesin herkese selam
Semra Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Sal Eyl 23, 2008 9:39 am

nurhayat ayaloğlu yazdı:merhaba fatma nasılsınız 2 kez yazışım yazmadınız çok merak ediyorum yeyeniniz nasıl oldu inşallah iyidir yazarsanız sevinirim sevgiler selamlar

Nurhayatcigim cok ozur dilerim mesajlarina cevap vermekte cok geciktim, inan yogunlugumdan siteye dogru durust bakamiyorum ilgi ve alakana tesekkur ederim bu yaz memlekete geldim gorusemedik aslinda bu yaz kimseyide goremeden geri dondum, hasta yeyenimiz allaha cok sukur simdilik biraz daha iyi, daha iyi olmasi icin surekli arastirma yapiyoruz biliyorusnuz tumor ameliyat olmasi imkansiz bir yerde oldugu icin dunya capinda baska ne gibi tedavi uygulanir arasdirmasi yapiyoruz insallah birileri bu dunyada bu hastaliga care var diyecek bize, yoksa sonu belli en fazla bir kac yil yasayabilir :cry: bu durum bizleri cok uzuyor, dilerim sen ve ailen iyisiniz ve hersey yolunda gidiyor opuyorum seni canim..
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Filiz Ayan » Sal Eyl 23, 2008 8:24 pm

Hoşbuldum nurhayatcım,sizlerle bir arada bulunmaktan bende mutluyum.umarım görüşürüz bundan sonra süleymana slm çocukları öpüyorum.kendine iyi bak, ALLAHA emanet olun. :wink:
Filiz Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Semra Ayan » Cum Eyl 26, 2008 1:01 pm

seninde mübarek vede dualarınım kabul olması dileğiyle allaha emanet olun öptüm
Semra Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

nurhayat ayaloglu

Mesajgönderen Paşa Ayan » Cum Eyl 26, 2008 4:26 pm

Bu gece bin aydan daha hayırlı olan Kadir gecesi. Kulun Rabbine yakın olduğu gecelerin en önemlisi? Kendisine dua edenleri geri çevirmeyen, günahları bağışlayan, her şeyi bilen, gören ve duyan Yüce Allah tüm dualarımızı kabul etsin.KANDILINIZ MÜBAREK OLSUN PASA AYAN
Kullanıcı avatarı
Paşa Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Cum Eyl 26, 2008 9:37 pm

Sizinde Kadır geceniz mübarek olsun,sağlikli sıhhatlı ve hayırlı bir ömür diliyorum sizlere......
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Filiz Ayan » Pzt Eyl 29, 2008 12:41 am

Mrhb nurhayatcım,Mübarek Ramazan bayramınızı tebrik ader,sağlık mutluluk dilerim Rabbim nice bayramlara sevdiklerinle nasip eder inşallah.süleymanın da bayramını tebrik ederim.Allaha emanet olun.
Filiz Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatih Sever » Pzt Eyl 29, 2008 9:22 pm

RAMAZAN BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN. HAYIRLI BAYRAMLAR.
Kullanıcı avatarı
Fatih Sever
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Cum Eki 03, 2008 5:01 pm

Nurhayat bir hafta kadar yoktum Annemlerle bayramlaşmaya gitmişdim o nedenle geçmiş Ramazan bayramınızı en içten dileklerimle kutluyorum sizlere sağlikli sıhhatlı ve hayırlı günler diliyorum.....
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir