gönderen Kamil Şahin » Prş Ağu 21, 2008 12:10 pm
Selamun aleyküm PAŞA....!!!
Nasılsın iyisin inşallah...!!!
Kuşmerde kısada olsa güzel bir günümüz oldu...!!!ALLAH razı olsun...Yalnız sonradan seni sordum Mehmet'e... Babanın aniden rahatsızlığını ve köye gittiğini söyledi bana. Aramak istedim ama eksiklik bende telefonunu almamışım ve bu nedenle arayamadım kusura bakma...!!!Sonradan heyette olduğu için muhtar Adil AYAL'ı arayarak durumunu sordum iyi olduğunu söyledi bana...!Sonradanda köye gidince Babanı arayarak görüştüm ve iyi olduğunu gördüm..ALLAH acil şifalar versin...!Seni babana sordum 2-3 gün oluyor gitti dedi...Hayırlısıyle ulaştınız herhalde..!ALLAH yeniden görüşmemizi nasıp eder inşallah... Sana gurbet ellerde çoluk çocukların ile sağlık sıhhat ve başarılar diliyorum...!!!
Paşacığım...!!! Şunuda itiraf edeyim ki..Sayfana yazılan yazıları taradım..Sen haklıymışsın...!!Ben sana hoşgeldin yazısı yazamama eksikliğini yaptım kusura bakma..!Özür diliyorum...!!
Tekrar selam eder gözlerinden öpüyorum...!Ailece sağlık ve esenlikler diliyorum....!!
ALLAH'a emanet olasınız....!!!
Not:Yazmayı unuttum..Bende pazartesi (18.08.2008)Tarihinde yayladan geldim..Geldim ama gönlüm yaylada ve dağlarda kaldı..ALLAH yeniden güzel günlerde sizin gibi güzel dostlar ile kavuşmayı nasıp eder inşallah....!!!