AHMET HAMDİ KAMA

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Çrş Şub 13, 2008 7:01 pm

:arrow: Merhaba Ahmet,
Son zamanlarda ekisi gibi sitede seni göremediğim için üzgünüm...Bir zamanlar gerçekten çok faal durumda aramızdaydın...Acaba tek sebep meşkuliyet mi ?

Sizlerle burada tanışıp dost olduk..Bir gün inşallah yüz yüze görüşme imkânımız da olur inşallah..Unutmaki sitenin ve bizim sizlere ihtiyacımız vardır...

Tekrar eskisi gibi faal bir şekilde aramızda olmanızı istiyorum...

Selam ve sevgilerimle....
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Kamil Şahin » Cum Şub 15, 2008 9:35 am

Sevgili Ahmet...!
Selam ve sevgilerimi yolluyor; Sağlık ve başarı dolu günler diliyorum.!
Böyle bir faniyi hatırlayıpnyazdığın için çok teşekkür ediyorum.İnşallah çoluk çocuk iyisinizdir inşallah.ALLAHA emanet olun .Görüşmek dileğiyle..!
Kullanıcı avatarı
Kamil Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Cmt Şub 16, 2008 12:31 pm

Sevgili Ahmet:
Siteyi fazlası ile gezme firsatım oluyor seni bazı yerlerde fazla göremiyorum,bazı yerlerde aktif görüyorum,bu vesile ile halını hatırnı sorayım dedim.
Umarım Ailece iyisiniz,iyi olmanız için duacıyız,sizinde duanıza bizim ihtiyacımız var,esirgemeyeceğinizden eminim.Biz burada Ailece sizlere sağlikli,sıhhatlı,mutlu günler geçirmenizi yüce Allahtan niyaz ediyoruz,seni muhabbetle kucaklıyorum.........
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Yunus Şen » Prş Şub 21, 2008 3:50 pm

Merhaba Ahmet,
Seni uzun bir aradan sonra burda görmek güzel, inşaallah sık sık görüşme imkanı buluruz.
Yunus Şen
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Recai Ayan » Pzt Şub 25, 2008 9:01 pm

AHMETCİĞİM MERHABA SİTEYE GEÇ DE OLSA KATILDIM GÖRÜŞÜRÜZ İNŞALLAH SELAMLAR ÖĞRETMENİM
Kullanıcı avatarı
Recai Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Recai Ayan » Pzr Mar 02, 2008 8:40 pm

YA KARDEŞ Bİ CEVAP YAZ NE OLDU KÜSMÜYÜZ :D
Kullanıcı avatarı
Recai Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Sinan Sever » Prş Mar 06, 2008 10:45 am

mrb hala oğlu sesiniz çıkmıyor.iş den yeni sabah geldim,dua alayım dedim yazmaya başlıyorum.slmlar
Kullanıcı avatarı
Sinan Sever
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Recai Ayan » Prş Mar 06, 2008 12:33 pm

ANLAŞILDI KÜSÜZ
Kullanıcı avatarı
Recai Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Recai Ayan » Prş Mar 06, 2008 7:59 pm

AHMETCİĞİM TABİKİ SEN BENİM CAN DOSTUMSUN MAZİDE ÇOK ŞEYİ PAYLAŞTIĞIM AEKADAŞIMSIN BUNDAN EMİN OLABİLİRSİN. BANA NİYE KIRILDIĞINI ANLAMADIM SANKİ SENİN OLDUĞUN YERE GELMİŞ VE SANA UĞRAMAMİŞ GİBİ BİR SİTEM VAR DOĞRUMU . YAZARSAN SEVİNİRİM SELAMLAR
Kullanıcı avatarı
Recai Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ahmet Hamdi Kama » Cum Mar 07, 2008 6:06 pm

slm
Ahmet Hamdi Kama
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Hakim Ayal » Cum Mar 07, 2008 9:23 pm

Merhabalar Ahmet Hamdi Kama
Seni hatırlayamadığım için üzgünüm. Keşke tanıyıp da "ooo merhaba Ahmet nasılsın"ı daha içten ve coşkuyla söyleyebilseydim. Yinede bunu dediğim gibi yapmaktan beni hiç bir şey alıkoyamaz sanırım. Coşkula,sevgiyle "Merhaba Ahmet" diyorum. ben hatırlamıyorsamda senin hatırlamış olman güzel. bunu yazarak bir başka ilki başlattın benim için. Umarım gerisi gelir. Daha bol yazışırız tabi ama keşke tanışmışta olsaydık. Seni tanımadığım veya hatırlayamadığım için gerçekten üzgünüm.
Güzel bir başlangıç, devamının gelmesi dileğiyle selam ve sevgilerimi gönderiyorum. Sağlıcakla kalın
Hakim Ayal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Hakim Ayal » Pzr Mar 09, 2008 9:41 pm

Selamlar Ahmet..
Unutkanlığımı bağışla lütfen. Hatıralarımda bir Ahmet Kama var, Ama "Hamdi "li olanı yok. Bekcinin Ahmet Kama, yaşıtım. Per'in alt tarafında evleri.O değilsin bir kere. Ama seni isim olarak hatırlayamıyorum.Tanıtım yazını okuduğumda aramızda hayli bir yaş farkının olduğunu görüyorum. Bir şeyleri karıştırıyormuyum diye terettüddeyim hala. Umarım yalnış hatırlamıyorum, Evet yayladaki evimizin karşısında tek katlı bir yayla evi vardı. Pergel amca nın evi. ve ordaki komşumuz olan pergel amcayı ve anakayı bastonlu halleriyle hatırlıyorum, ve benden bir kaç yaş küçük bir çocuk var gözlerimin önünde ama benden çok küçük değildi o. Sen o olamazsın çünkü çok yaş farkı görünüyor yazına göre.Yılları karıştırıyor da olabilirim. Memleket-yayla ziyaretlerimizden kalan bir hatırada olabilir. Yanılıyormuyum acaba.
O eve gelince. Son gördüğümde (2004 ) yıkılmış ve arka bahcesine yeni yapılmış iki katlı bir ev vardı. O eski evin çok hartomasını aşırmıştım araba yapmak için.(blog sayfamda 188 nolu resim) benden sonra daha fazlası aşırılmış.
Bu noktada ansiklopedimi açtım (annemi aradım, şükür ki zengin ve sağlıklı bir ansiklopedi o ) evet seni hatırlıyor o sun, benim hatırladığım o çocuk. Ama beni hatırlıyor olman şaşırttı beni. hala da anlıyamıyorum. yaklaşık onbeş yaş var aramızda.birşeyler çelişiyor sanki, yaklaşık tahminle ben sekiz o üç gibi bir oran olmalı yaş farkı ama......... artık biraz anlatır aydınlatırsan sevinirim.
Şimdilik bu kadar. Bende seni tanıyorum. Hoş tanımasamda şimdi tanıdım.
buda kar hanesine yazılır değilmi?. Bölük pörçük hatıralarımı canlandırmaya vesile olduğun için teşekkür ederim. Umarım bundan sonra yazışmaya devam ederek hatıralarımı-hatıralarımızı arttırır daha bi pekişir kaynaşmalarımız.
Selam ve sevgilerimi sunuyorum. Ortak tanıdıklarımız varsa onlarada selam ,sevgi ve saygılar sunuyorum. Sağlıcakla kalın.
Hakim Ayal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ayal » Prş Mar 13, 2008 8:00 pm

slm ahmet amca nasılsın görüşmeyeli iyisindir inş kendiniye iyi bakın
Kullanıcı avatarı
Fatma Ayal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Sinan Sever » Cum Mar 14, 2008 8:29 am

SELAM SİZE HALAMIN OĞLU.İNŞAALLAH İYİSİNİZ.SESİNİZ ÇIKMIYOR SLM
Kullanıcı avatarı
Sinan Sever
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ali Kemal Şahin » Pzr Mar 16, 2008 10:14 am

Ahmet abi merhaba.Sevgili komşum çok teşekkür ediyorum hoşgeldin mesajına.yaz dan yaza görüşüyorduk ,şimdi daha sık görüşebiliriz.Kendine iyi bak .
Kullanıcı avatarı
Ali Kemal Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir