MEHMET YAZAR

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Sal Ara 05, 2006 2:38 pm

Sevgili mehmet ilgi ve alakana tesekkur ederim, dun mesajini aldim cok memnun oldum, insallah hep boyle cana yakin ve sevecen kalirsin, hayatinda basarilar dilerim,hersey gonlunce olsun..
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Canan Uysal » Prş Ara 07, 2006 11:02 am

hemiiii ola hep atlatayisun oni vuhhh seni bekliyo zavallim :lol: insallah bidahakine bisey cikmazda gorusursunuz bide unutma aricaksin haaa sozun sozdur tamam mi hatirla ben sozumu yerine getirmistim :wink: anlastikmi sirdasimmmmm hadi gorusuruz kendine cok eyi bak anan ve bobanla iyi zaman gecir degerini bill hadi optum bye bye
Kullanıcı avatarı
Canan Uysal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

slm

Mesajgönderen Umut Akaç » Pzr Ara 10, 2006 12:25 pm

mehmetcim aranıza hosgeldin bi geldin pir geldin daha yeni üye olmana ragmen hepimizden daha aktif oldun hep böyle olman dileğiyle. :wink: k.i.b
Kullanıcı avatarı
Umut Akaç
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

:)))

Mesajgönderen Yusuf Alkan. » Pzr Ara 10, 2006 7:12 pm

Memet ben seni okdar aradım gitmeeden bi helallik alı diye ama sana ne yazıki ulaşamadım.Benim telefon son 10 güne kadar acıktı ama 3 gece üst üste konuşurken yakalandım.Telefonu da kırdılar bide mahkeme dosyam açılacak.Hemen hemen her akşam telefon açıktır.
Olum daha arabaylan kapışmıyorum ancak yanımdan biri hızlı yada makas yaparak geçerse ozaman dayanamıyorum .Eskisi gibi artık her önüme gelenle kapışmıyorum. Mayısda izine gelince BAĞDAT caddesinde kapışırız.Ama yanında ilaçlarını almayı unutma allaha muhafaza gene kalpten gidersin:)))))))
Memet her akşam 18_00 dan sonra internetteyim.
GSM : 0535 832 67 73
Yusuf Alkan.

Mesajgönderen Mustafa Taner Çelebioğlu » Sal Ara 12, 2006 8:56 am

abi biz maça haziriz senin gelmeni bekliyorzu gelde alalim ölçünüzü
Kullanıcı avatarı
Mustafa Taner Çelebioğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Kağan Ayan » Sal Ara 12, 2006 12:24 pm

ayıp ettin mehmet abi bende varım tabi.gelin bakalım unutmuşmusunuz futbolu...

selametle...
Kullanıcı avatarı
Kağan Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ömer Uysal » Sal Ara 12, 2006 11:56 pm

ola nerelerdesin olum ne yapıyosun heee adi herif. kardeşim benim sınavlar nasıldı döndünmü okula geçen kontor yollayamadım bende de yoktu kusura bakma ok? hadi öptüm kardeşimi kendine dikkat et... muck...
Kullanıcı avatarı
Ömer Uysal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Çrş Ara 13, 2006 1:08 am

....Sevgili Mehmet,
Teşekkür ederim.Sana derslerinde başarılar dilerim.Her zaman sayfamda seni beklerim.Gözlerunden öperim.
..Allahın selamı üzerine olsun...
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Çrş Ara 13, 2006 12:58 pm

Mehmet merhaba mesajlarina hep gec cevap veriyorum kusura bakma, yogun olmasam hemen yazacagimda islerden kurtlus yok, nasilsin? Nasil gidiyor hayat ve yasam vede okul , ola cok calisman lazim bunu biliyorsun dimi, allah yardimcin olsun her konuda, kendine cok iyi bak sevgilerimle...
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Naciye Soysal » Çrş Ara 13, 2006 7:05 pm

SEVGILI MEHMET MEMNUN EDICI GÜZEL MESAJINDAN DOLAYI SANA TSK EDIYORUM; COK SEVINDIM SAHSEN SENI TANIMIYORUM AMA BURADA ELBET TANISMAK VE KAYNASMAK NASIP OLACAK INSALLAH...

DÜN AKSAM MSNDEN YOLLADIGIN SELAMINI DA ALDIM VE TESEKKÜR EDIYORUM AYRIYETTEN...

GÜZEL IFADELERIN VE DILEKLERIN ICIN DE COK SAGOLASIN; O SENIN VE DIGER KARDESLERIMIN IYILIGINDEN GÜZELLIGINDEN KAYNAKLANIYOR; BENI ÖYLE GÖRÜYORSANIZ NE MUTLU BANA... UMARIM FORUMDA AKTIF BIR SEKILDE IRTIBATTA KALIRIZ...

MSNDE DE SOHBET ETMEKTEN HAZ DUYARIM... KAL SAGLICAKLA OKULDA DA BASARILARIN DAIM VE ZIHNIN HERZAMAN ACIK OLMASI DILEGIYLE...

Kullanıcı avatarı
Naciye Soysal
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Elif İbrahimağaoğlu » Prş Ara 14, 2006 12:02 am

vayyyy teyzemun usagı yakısıklım nbr yavvvv saol hosbulduk neyabarsun konyada dersler ıyıdır ıns neyse kıb tmmm teyzeme slm hadı byeeeeeeeee
Elif İbrahimağaoğlu

Mesajgönderen Mustafa Taner Çelebioğlu » Prş Ara 14, 2006 3:25 pm

mehmet abi ağğ hle bi gel seni ve o arkadaşlarini tek başima sahaya gömecem bak görecen sana söz veriyorum zha neyse hazirlanda gel
Kullanıcı avatarı
Mustafa Taner Çelebioğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ahmet Hamdi Kuzu » Prş Ara 14, 2006 9:00 pm

ula iii bea senden naber he ya senden ayrılmak oyle zor oldu warya anlatamam sana ıkı gun ıkı yıl gıbı geldı :P saka bıyana bı daha ne zaman gelıyorsun bu tarafa olmadı bakarsın hatayda gorusurus temam derslerıme calısırım sende calıs hee gorusurus mehmedım kıb
Kullanıcı avatarı
Ahmet Hamdi Kuzu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Elif İbrahimağaoğlu » Cum Ara 15, 2006 12:16 am

ola cok sık gıremıyom sıteye odevler falan var onlarla ugrasıyoz tmmm hadı kıb byeeeee
Elif İbrahimağaoğlu

Mesajgönderen Caner Topaloğlu » Cum Ara 15, 2006 1:54 pm

Mehmetçim saolasın ilgin için.İyilik sağlık ne olsun işte sınavlar mınavlar zaman öldürüyoruz.Siteye daha nadir uğruyorum kusura bakma....finallere kadar aksatma çalışma işlerini fazla.
Caner Topaloğlu

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Bing [Bot] ve 14 misafir