Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)
yaa görünmüon diosun ama vakit var mı die sormuyosun hiç olum öss hayatımın akışını deiştirdi valla yemek yemeğe vakit bulamiom artık neyse msn de karşılaşioz da yetmio mu?
ya semso izini kaybettik yaa nerelerdesin olum herkes geldi ilker mehmet...sen hala yoksun. bu tatilde gel işte bak tövbe edecm yaa gelde sonra edeyim tövbeyi hadi cnm k.i.b. unutma bizi heeeeeeee
ola semsettın hanı gelecegudun lan ola cok yalancı herıfsun haa heberın olsun geldun geldun gelmedun ben baklavamı ısterım solıyım sana (mehmette ole dıo ya gelır alır oynarız yenılen alır gelmezsede baklavada bızımdır )
ya semsettin seni mahvedicem bi geldin nasıl gittigini anlamdık deliii annemde cokkızdı sana ama heralde kimseye haber verememissin neyse tmm ama yazdım bunu haberin olsun hadi k.i.b. sen yinede...
slm semso nbr? benden iyilik okullar allaha sukur iyi gidiyo hafta zaten bitiyo bizim okullar ama sonra sinavlarim basliyo insallah onlarda cabuk gecerde turkiyeye geliriz senin okul nasil gidiyo aslinda sormam bile hatta cvbini biliyom ama neyse soruyim dedim insallah yakinda grsz kendine ii bak byee
merak etme semso senin gibi olmam ben buyuyup is sahibi olcam senin gibi surunmicem sokaklarda seninde derslerinin ii olmasina sevindim ins hep boyle devam edersin yani aklin basina geldi ama sene sonunda bunada sukur seneye daha erken aklin basina gelsin neyse semso kendine ii bak gorusuruz akilli ol bye