SİBEL ŞAHİN

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Canan Uysal » Prş Eki 12, 2006 9:17 pm

Sibel Ablam cok iyiyim sen nasilsin? yooo buralardayim firsat buldukca internette ilk girdigim anda siteye giriyorum Canim Ablam ayyy hissetirmemeye calisiyorum yoklugumu ama beceremiyorum galiba varya bende sizi cok ozluyorum . Ay sen istersinde ben vermem mi tamam hemen atarim ozelden adressimi merak etme zaten girdigin an kisisel mesaj olarak benimkini goruceksin :lol: bende kocaman opuyorum kendine cok iyi bak gorusmek uzere . Bye Bye
Kullanıcı avatarı
Canan Uysal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Çrş Eki 18, 2006 1:42 pm

Sibel canim benim nasilsin? ekiiiiiiiiii gorusemiyoruz habu bir kac gundur, ozledim seni, yogunum son bir kac gundur msnlere fazla takilmiyorum senin 4 li Y lerinide calamiyorum gecen gun bir ikiisni caldim ama sonra daldim ise yine unuttum ozurumu kabul edersin hemiiiiiii :) :)
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

sagol

Mesajgönderen Sercan Deliömeroğlu » Cmt Eki 21, 2006 6:26 pm

ya kusura bakma dersane mersane ıs mıs derken senın mesaja cevap gec attım neyse artık bol bol mesajlasırız tamam mesaj attıgın ıcın sagol bayyyyyyyyyyyy resım cok guzeeeeeeeeeel
Sercan Deliömeroğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

amcası

Mesajgönderen İhsan Şahin » Çrş Eki 25, 2006 9:29 pm

düğünde görüşürüz İnşallah. bir hatırlatma sana, en son sizin düğünde Tekirdağ'da görüşmüştük. ben derim ki, bizden bu hayat geçti hiç değilse sizler birbirlerinizi arayın sorun. bizim muhabbetimizi siz devam ettirin. bundan sonra sizlerden fatiha bekleriz. hoşça kal kızım.
Kullanıcı avatarı
İhsan Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ali Celal Şahin » Prş Eki 26, 2006 6:48 pm

dorudur bu aralar pek giremiyom internete.. saolasın iletirim bende.. bugün gelmiştim tekirdağa bi işim vardı döndüm hemen... düğüne bne gelemeyecem galiba babam ile ennem gelecek ben dükanda kalamak zorundayım... aslında gelsem cok güsel olurdu kacsenedir horon etmiyom:D görüşürz inş kendine iyi bak
Kullanıcı avatarı
Ali Celal Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Hicran Toplaoğlu » Cum Eki 27, 2006 7:41 am

Egiii Mervenun düğünine gelecesun haaa bizda orda olacaz görüşelum tanışalum kaynaşalum emii :D
Kullanıcı avatarı
Fatma Hicran Toplaoğlu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Haşim Şahin » Cum Eki 27, 2006 8:04 am

merhaba emmi kızı bız iyiyiz hiç bır sorun yoktur cok şukur sizdede yoktur inşallah selamlar.
Kullanıcı avatarı
Haşim Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Cüneyt İbrahimağaoğlu » Cum Eki 27, 2006 4:04 pm

canım ablacım benim nasılsın görüşemiyoruz msn girmiyorsun ne oldu inş kötü birşey yoktur canım ya bide bak düyünde benim için çok oyna tamam mı resimde çekil bolca alıcam onları senden görüşrüüz öptüm seni ablacım

eba canım bitanecik ablacım benim yaza ordayım bütün düyün davetiyeleri al saatleride al yazın düyünden düyüne gideriz bakarsın benim düyünüm olur ne dersin ama ben istemem kimseyi dimi

tamam ablacım verme kimseye dururum ben senle ama çokta değil ha yani bi yerden sonra sal beni çayıra mevlem kayıra neyse görüşürüz canım hadi :lol: :lol:
Kullanıcı avatarı
Cüneyt İbrahimağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ali Celal Şahin » Cum Eki 27, 2006 6:37 pm

hemen dönemm gereklyidi ondan uraayamadım.. galiba gelecem düğüne çok oluyo horon oynamayalı valla atacam bütün pasımı.. görüşmek üzere...
gittim kendi kendime mesaj attım :lol: :lol: :lol:
Kullanıcı avatarı
Ali Celal Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

selam

Mesajgönderen Nilüfer İşçi Şahin » Cum Eki 27, 2006 6:48 pm

Merhabalar sibelciiimmm....çok şükür cevap yazabildim.bayramda mesaj attım ama ileti raporu gelmedi,zaten ne zamandır sayfamı açamıyorum,gelen meallere cevapta veremiyordum.neyse biz iyiyiz.hani demiştinya uğur abime iyi bak diye.gelince görünce nasıl iyi baktığımı görüceksin :) okul,ev,ara sıra köy yolu derken yoğunuz şu dönemler.ama memleketin bu mevsiminde buralarda olmak çok güzel..her mevsimi ayrı bigüzel memleketimin dimi :) inşallah gelirsin buralarada görürsün :) bayram çok güzel geçti,hava güzeldi,ev kalabalıktı,bayburttan ablam,samsundan abimler gelince bide onay olunca anlarsın artık.çok şükür diyelim...sadece düğünlere mi,hele yaz gelsin bakalım neler yaparız :) sevgiyle kal..Allah'a emanet ol..
Nilüfer İşçi Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Cmt Eki 28, 2006 11:01 pm

....Merhaba Sibel,

...Sizinle düğünde bir araya gelmek ne kadar güzel oldu.İnan benim için supriz oldu.Evet siteden birileriyle görüşürüm,diyordum ama seninle görüşebileceğimi hiç düşünemezdim.İlginize teşekkürler.

....Babana selam söyle...
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Sevgi Dincer » Pzr Eki 29, 2006 3:31 pm

selam sibelcim.Ben doğru tahmın etmişim düğünde gördüm cıvıl cıvıl kıpır kıpır bir şurli vardı tabıkı sibelcım sendın Seninle tanışmaktan dolayı cok mutluyum.İnşaallah tekrar görüşürüz.

Sevgilerimle
Kullanıcı avatarı
Sevgi Dincer
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mehmet Kırmaz » Pzr Eki 29, 2006 9:43 pm

slm...

Sebebp olmuş tanışmamıza bülent ile mervenin düğünü ve ben bu tanışmadan çok memnun oldum.Umarım gelecek organizasyonlarda da görüşmek üzere sevgi ve saygılarımla
Kullanıcı avatarı
Mehmet Kırmaz
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Hicran Toplaoğlu » Pzt Eki 30, 2006 6:58 am

Merhaba Sibelcim..

Eyi horon ettuk haa :lol: :lol: baştan bunu deyeyim :lol:

Seni tanımaktan çok mutluyum canım. Bundan sonraki, organizasyonlardada seni aramızda görmek isteri. Öpüyorum canım..

Selamlar..

Egiii resimleri unutmayasun haa.. :lol: :lol:
Kullanıcı avatarı
Fatma Hicran Toplaoğlu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Nevgin Uysal » Prş Kas 02, 2006 12:20 am

ekiiiiiiii nerelerdesun bi kac gundur hic gozukmuyosun duydumki hastasun gecmis olsun ,yakin zamanda umarim iyi olursun ve tekrar aramizda seni goruruz kendine iyi bak opuldun canim benim
Nevgin Uysal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir