gönderen Fatma Ozbilgi » Çrş Eki 04, 2006 4:16 pm
Muzaffer amcacigim Merhaba,
Bu zor gunlerimizde bir buyugumuz olarak bizleri yanliz birakmatiginiz icin sizlere tesekkur ediyorum, sizin burda bizimle beraber olmanizi bilmek bana inanin buyuk bir guven veriyor, iyiki burdasiniz, Saygi Ve sevgilerimle...
Muzaffer amca hosgeldin nasilsiniz? sizleri buralarda gormek ne guzel, biliyorsunuz sizsiz buralar olmuyor, sizi gorunce sevindim, insallah bundan sonra artik hergun aramizda olursunuz, saygilarimla.
O guzel sozleriniz icin tesekkur derim, bende ayni duygulari paylasiyorum, senliklerde halam muzaffer amca merhaba nasilsin demese, belkide tanisamiyacaktik, iyiki sizleri tanimisim, samimiyetiniz icinizde olan o guzel sevginizi karsiniztaki insana, hemen veriyorsunuz, gorusmemiz cok kisa bir sure surmus, insallah seneye daha uzun boyle sohbetlerimiz olacak, saygi ve sevgilerimle.....
Merhaba Muzaffer Amca Nasilsiniz?, Sitede eksikliginiz cok hissediliyor, insallah tatiliniz istediginiz gibi geciyor, bizleri cok uzun zaman yanliz birakmayin, hersey istediginiz gibi olsun, Saygi ve sevgilerimle.....
Sevgili Muzaffer Amca, sizede hayirli ramazanlar diliyorum......
Ozbilgisi ailesinde herkes cok iyi ellerinizden operler.....
Biliyorsunuz bilegimi incitmisim hala duzelmemis ama yinde buralardan uzak duramiyorum yazdiginiz butun onerileri dikkate aliyorum ve o yonde calismlar yapiyorum, yardimlariniz benim icin cok onemli, beni yanliz birakmadiginiz icin, size sonsuz tesekkurler...Saygi ve Sevgilerimle..
Muzaffer amaca Merhaba,
Gecmis olsun rahatsizlnadiginizi okudum, insallah onemli bir seyiniz yoktur, aman kendinze cok iyi bakin , size bizlerin cok ihtiyaci var, buralar sensiz olmaz biliyorsun, bir kac gundur bende fazla aktif olamiyorum islerimin yogunlugundan.....
Tekrardan Gecmis olsun, Kendinize Cok Iyi Bakin Sevgilerimle....
Muzaffer amca merhaba,
Son gunlerde yogunlugum biraz fazla, cevaplarda gecikiyorum, aman siz bizi lazimsiniz kendinize cok dikkat edin,terkrardan gecmis olsun, insallah simdi daha iyisiniz, kendinize cok iyi bakin sevgilerimle....
Muzaffer amcaaa, nasilsin? insallah saglik sorunlarin bitmisdir, yoksun buralarda insallah hersey yolundadir, aman kendinize cok dikkatli davranin siz bizlere lazimsiniz........ Buralar sizsiz olmuyor, sevgilerimle....
Tarih: Pts Ekm 16, 2006 3:39 pm Mesaj konusu:
--------------------------------------------------------------------------------
Muzaffer amca merhaba nasilsin????? Ergun Dincere yazmis oldugun mesaji okudum yanlis anlasilmalar olmasini istemiyorum... Ergun sandiginiz gibi bir kisi degil o sadece komiklik olsun diye boyle yazmis, bana en son saygisizlik yapacak olan kisidir ergun... kendi sitesinde de ayni tarih yaziyor espri olsun diyedir yoksa asla saygisizlik olsun diye yazmaz....
Muzaffer Amca Merhaba Nasilsiniz???
Dogrudur kimseyi kirmak istemem, ayni anda yanlis anlasilmalardandan cok korkarim onun icin size bilgi vermek ihtiyaci duydum, artik sorun yok hersey duzelmis, siz nasilsiniz nasil oldunuz sagliginizda insallah bir sorun kalmadi, sevgi ve saygilarimla...
En son
Fatma Ozbilgi tarafından Pzr Eki 29, 2006 9:08 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 7 kere düzenlendi.