gönderen İrfan Altuncu » Cmt Nis 19, 2008 10:20 am
Berat Merhabalar:
Teşekkürler,Yüce Allah sizede sevdiklerinle birlikte uzun bir ömür nasıp etsin,İnşallah.
Sana son mesaji yazan ben yine yazan ben ama mesajima anında cevap aldığım için sevincliyim ve duacıyım,bende hemen karşılık vermenin mutluluğu ile satırlarımı karalıyorum.
Sevgi,sevsinler yazki,yazsınlar hatırlaki,hatırlasınlar hatırlarsan,hatırlayanın olur vs.bunları hayatın boyunca unutma sonunda sen kazanırsın genc iken bunlar hep aklında olsun yaşlanınca meyvesini yersin ki öyle yapacağına hiç şüphem yok sadece hatırlatma görevimi yerine getiriyorum.
Kendini çok güzel ayrıntılı bir şekilde tanıtmışın ama şu hasretlik çeken amcan hala tam net anlayamadı onu ne olursun bağışla inşallah ilerleyen zamanlarda netlik kazanır.
Ben,İlkokulu Şur Köyümüzde,orta okul ve liseyi Kırıkhanda okudum,köyden 1965 de,Kırıkhandan 1981 de ayrıldım her iki tarafa ayrıldığımdan sonra pek gitemedim bu nedenle tanımamda biraz zorlanıyorum ki ilkokulu beraber bitirmiş olduğum arkadaşlarımda beni hatırlayamadı ben onları hatırladım,ayrı kalmak kadar zor bir durum yok.
Ben,Şevki Altuncu Hocanın en küçük oğluyum,iki Abim var biri Mehmet Altuncu emekli öğretmen İstanbulda kalıyor diğeri Muzaffer Altuncu emekli öğretmen Gölcükte kalıyor sitede yazışıyorsun,Mehmet Altuncu dediğin bizim Halit Altuncunun oğlu,Halit benim Amcaoğlu Mehmet ise Yeyenim olur.
İlerleyen günlerde muhabbetlerimiz devam etsin diye şimdilik burada kesiyorum,inan beni çok mutlu ettin niyeme mesajima anında cevap vererek,dualarım seninle,ne işle meşkulsun öğrenirsem memnun olurum nerde kalıyorsun falan,sana sağlikli,sıhhatlı uzun bir ömür tekrar Yüce Allahtan niyaz ediyor hoşta kalın diyorum,görüşmek üzere.....