İRFAN ALTUNCU

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Re: İRFAN ALTUNCU

Mesajgönderen Sibel Şahin » Cmt Mar 20, 2010 11:04 pm

Başınız sagolsun İrfan amca çok üzüldüm.Allah bu dünyayı aratmasın,mekanı cennet olsun inşallah.Allah sizlerede sabırlar versin..
Kullanıcı avatarı
Sibel Şahin
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Hasan Özdil » Cmt Nis 03, 2010 11:17 am

merhaba abi olurmu bi insanın insanı
görevi olması lazım dostların iyi
vede kötü gününde yanında olması lazım
ben sizler gibi büyüklerden vede aile
terbiyemden bunu bilirim tekrar
allah sabırlar versın saygılarla
Kullanıcı avatarı
Hasan Özdil
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Sinan Sever » Pzt Nis 05, 2010 4:55 pm

selamü aleyküm abi iletinizi altım. Abi insan olarak dayanışma birbirimize destek olmak şart . tekrar görüşmek üzere slmlr
Kullanıcı avatarı
Sinan Sever
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Hakkı Karal » Pzr Nis 18, 2010 7:50 am

HAYIRLI SABAHLAR İRFANABİ GÖLCÜGE KADAR GELDİKAMA GÖRÜŞMEMİZ KISMET OLMADI HAYIRLISI OLSUNGÜZELBİR İSTANBUL SABAHINDAN GÖLCÜGE SELAM VE SAYGILARIMI GÖNDERİYORUM YARADANA EMANET OLUNUZ SİZİ UNUTMAYAN DOST
Kullanıcı avatarı
Hakkı Karal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İsmail Bayraktar » Çrş Nis 28, 2010 1:36 pm

Sevgili İrfan Abiciğim
Ne var ne yok nasılsınız iyimisiniz bir haylı oldu görüşemedik inşallah yaramaz bi durum hasıl olmamaıştır.İnanın Seni çok seviyor ve özlüyorum. Çoluk çocuğa selamlar ve sevgiler.Bizlerde şimdilik iyiyiz biraz rahatsızlandım ama allaha çok şükür iyiyim.
ALLAH'a emanet olasınız.
Kullanıcı avatarı
İsmail Bayraktar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mahmut Köseoğlu » Sal May 18, 2010 10:11 am

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
Mahmut Köseoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Adnan Ayaz » Pzt Haz 14, 2010 6:35 pm

-Sevgili İrfan kardeşim,torununuzun hasta olduğunu yazıyorsunuz.İnşallah acil değildir.Sizlere geçmiş olsun der minik yavrumuza Allah'tan acil şifalar diler selam ve sevgilerimle şen ve esen kalınız.
Kullanıcı avatarı
Adnan Ayaz
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İsmail Bayraktar » Sal Haz 15, 2010 11:53 am

Sevgili İrfan Abiciğim
Her ne kadar ana sayfaya yazmıyorsam bili sizleri günlük takip etmekteyim yazılarında bizleride unutmasanız çok mutlu olacağım. Sadece yazanlara not düşüyorsan Kamil abimede aynı şeyi telefonda söyledim şimdi yazmayanlardanda bahsediyor. Ne var ne yok nasılsınız iyimisiniz gözden ırak olan gönüldende ırak olmasın diyelim ne dersin. Evek Muzaffer hocam memlekete postu serdi galiba sende gurbet ellerde yanlız kaldın değilmi.
Çoluk çocuğa selamlar ve sevgiler.Bizlerde şimdilik iyiyiz biraz rahatsızlandım ama allaha çok şükür iyiyim.
ALLAH'a emanet olasınız.
Kullanıcı avatarı
İsmail Bayraktar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İsmail Bayraktar » Cum Haz 18, 2010 2:08 pm

Tekrardan Merhaba İrfan Abi
Beni galiba yanlış anladın bildiğin gibi bazi nedenlerden dolayı günlük sayfaya yazmıyorum nedenini sorma çok da önemli değil sağlık olsun ama emin ol her gün mutlaka sayfayı bi kontrol ediyorum ve yazanlar belli bunlardan hele bazıları bizlere bir selam gönderse şahsım adına konuşuyorum ben çok mutlu oluyorum ama ben illa benden bahset demiyorum bunuda sana bizler bi şekilde akrabalık yanı hısımlık olduğu için yazdım bi büyük olarak önümüzde sizleri gördüğümü için yoksa pekte önemli değil .
Sayın abim mesalıma cevap verdiğin için ayrıca çok teşekkür ediyorum allah nasıp ederse istanbula yolum düşerse bi uğramak isderim. Sağlıcakla kal allaha emanet olun.
Kullanıcı avatarı
İsmail Bayraktar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Yılmaz Demir » Sal Tem 20, 2010 8:47 pm

Mesajınızı aldım teşekkür ederim İrfan Bey, sizlerle olmaktan onur duyarım! Face insanımızın kimyasını bozdu maalesef. Yöneticiliğini yaptığım Hamsiköy sitesi de aynı durumda. Dilerim herkes yuvaya döner de sitelerimiz eski günlerine kavuşur. Kendinize iyi bakın, Kocaeli'ne ve sizlere selam, sevgi ve saygılarımla!
Kullanıcı avatarı
Yılmaz Demir
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Alptekin Gökhan Şahin » Pzt Tem 26, 2010 8:53 am

Sayın Büyüğüm,
Aşağıda yazmış olduğum neden? ağırlıklı yazımdan sonra sırf facebookta düşünce ayrılığına düştüğümüz zat-ı muhteremin aşağıdaki sözlerine maruz kalan birisi olarak verdiğim tepkiyi eleştirmişsiniz.
size soruyorum: yazdığım yazının benzerlerini hepimiz yazmadık mı? bu sitemleri hepimiz etmedik mi? veya ettiğim bu sitemden ne yanlış anlam çıkabilir? Bu sayfa .............dan selamlar yazmak için mi sadece. duygu ve düşüncelerimizi paylaşabileceğimiz bir sayfa değil mi? ben mi yanlış biliyorum.
malumunuz yazdığım yazılarda tek düzeliği hele de o zatı muhterem gibi iki kelimeyi bir araya getirmeden yazı yazmayı sevmem. genelde cümlelerimde hep birden çok anlam vardır. bunu da suç olarak mı algılıyorsunuz? o zat-ı muhterem gibi edebiyat yapmak olarak mı algılıyorsunuz.
ben ve siz düşüncelerinizi istediğiniz gibi açıklamaya özgür değil miyiz? benim hangi yazımda(bu sitede) siyaset vardır. hangi yazımda birini veya öbürünü bu sayfalarda cümlelerime kattım. o zat-ı muhteremin sancısı diğer sayfalarda olmasına rağmen buraya yansıtmasına siz göz yumabilir miydiniz? tabi ki hakkınızda olması münasebetiyle...
o zat-ı muhteremin yazılarında farkındaysanız aileme kadar uzanan yazılar var. bu yazılanların bu sayfalarda paylaşılması sizce ne kadar doğru.
ben insanları hakir görme, onlara karşı böbürlenme edalarına bürünecek kadar zavallı ve kişiliksiz biri değilim. ancak benim hatam şu sözü en başında hatırlamamamdır " ben bir söze bakarım söz mü diye, bir de söyleyene bakarım adam mı diye". "cahile efendi olmaktansa akıllıya köle ol" demiş atalarımız. ben bu hatayı yaptığımı geç anladım.
ama umarım siz de birşeyleri bu sözlerimden sonra anlamışsınızdır. sizi sitede rahatsız edişim bundan idi.
sağlıcakla kalın

Re: GUNLUK SOHBETLERIMIZ BU BASLIKTA OLSUN..

Mesajgönderen gokhan sahın(hacaloglu) » Sal Tem 20, 2010 8:48 am
neden sorusunu sordum kendime defalarca... hepsine bir cevap buldum ve hepsini geçiştirdim. kimisini sevinçle kimisini hüzünle geçiştirdim. ancak bu site için neden sorularını düşünürken dün gece aklımdan geçen bir kaç soruyu paylaşmak istedim sizinle:
neden kuruldu bu site?
neden bu kadar fazla üye var?
neden bu kadar fazla üye olduğu halde kimse birşeylerini paylaşmıyor?
neden belli başlı kişilerin yardımları ve gayretleri ile unutulmamaya inat ediyor?
neden birileri birşeyleri deşmeye çalışıyor?
neden ...?
neden ...?
neden ...?
işte bu nedenlerin arasında gezerken kendimi sorguya çektim. imkanın olduğu halde neden bir selam verip son durumun hakkında bilgi vermiyorsun köy sakinlerine(seni kim merak edecek demeden!!!)diye. işte bu duyguların girdabında meçhule yol alırken, siz değerli köy sakinlerim ve site üyelerine en derin sevgi ve saygılarımı sunarak sizleri o anlamlı selam ile başbaşa bırakıyorum.
SELAMUNALEYKÜM EY CEMAAT
SELAMUNALEYKÜM EY MUHTEREMLER...
Allah'a emanet olun

bana cevaben yazılan
ALANYADAN İNADINA SELAM VE SAYGILAR
ALLAH ELIMI AYAĞIMI GÜCSÜZ BIRAKANA
KADAR BIRDE BU SAYFA KABANANA KADAR
HICDE EDEBİYAT YAPANI SEVMEM SITEYE ARADA
BIR GIRIP AKLIM ERMIYOR DIYENLERE BEN YORUMU
KIMIN İÇİN EDILENI BILIRIM COK AKILLI HER ZAMAN
KAYBEDER SAYGILARLA
Alptekin Gökhan Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İsmail Bayraktar » Çrş Eyl 08, 2010 7:02 am

Merhaba İrfan Abi Mubarek Ramazan Bayramınızı cani gönülden kular ailece sağlık sıhhat dilerim allaha emanet olun sağlıcakla kalın
Kullanıcı avatarı
İsmail Bayraktar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İsmail Bayraktar » Cum Eki 22, 2010 6:28 am

Yeniden Merhaba İrfan Abi YaklaşanMubarek Kurban Bayramınızı cani gönülden kular ailece sağlık sıhhat dilerim İnanırmısın her gün sayfayı açıp şu garıp yazılarını okuyorum ben inanki kahroluyorum nerde bu kadar insanlar demekki birileri buralarda emellerine kavuşmuş sadece direnen 3 kişi ama hergün sayfaya giripde yazmamak banada zor geliyor ama yinede yazılanları inanki okuyorum.
allaha emanet olun sağlıcakla kalın
Kullanıcı avatarı
İsmail Bayraktar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İsmail Bayraktar » Prş Eki 28, 2010 7:14 am

Merhaba İrfan Abi Öncelikle allahın selamı üzerinize olsun sağlık mutluluklar dilerim evet galiba bu hafta oğlunuzun düğünü var allah hayırlı etsin allah tamamına erdirsin inşallar günlük sayfada yaptığın nazik ince davetiniz için çok teşeşekkür ederim gönül isderdi böyle günlşerde hep bir yerde olalaım ama kısmet neyse fazla kafanızı karıştırmadan tekrar hayırlı olsun en kötü günleriniz ailece böyle olsun sağlıcakla kal.
Kullanıcı avatarı
İsmail Bayraktar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mehmet Özdil » Pzt Kas 15, 2010 9:43 pm

KARDEŞİM İRFAN KURBAN BAYRAMINİZİ KUTLARVE DUĞUNUNUZ HAYİRLI OLSUN.
Kullanıcı avatarı
Mehmet Özdil
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 5 misafir