İRFAN ALTUNCU

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Re: İRFAN ALTUNCU

Mesajgönderen Hasan Özdil » Çrş Oca 13, 2010 2:23 pm

HAKLISIN ABI BİZDE ÖZLEMİ GİDERMEK İÇİN DEVAMLI YAZIŞMALARI İZLİYORUM SAYGILARLA ABI
Kullanıcı avatarı
Hasan Özdil
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İsmail Bayraktar » Çrş Oca 13, 2010 3:46 pm

Merhaba İrfan Abi
Öncelikle saygı ve sevgilerimi yollar sizlere sağlık ve mutluluklar dilerim sizlerden ben günlük haberlerinizi okuyorum inşallah hep böyle iyiliklerle karşılaşırsınız.Bizlerden soracak olursanız hamt olsun iyiyiz çalışıp 2 tane üniverste öğrencisi takibindeyim siteye fazla takılamıyorum. Tekrar selam olsun sizlere
Kullanıcı avatarı
İsmail Bayraktar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Hakkı Karal » Pzr Oca 17, 2010 12:54 pm

BİR İSTANBUL SABAHINDAN SELAM VE SAYGILARIMLA HAYIRLI GÜNLER TEMENNİLERİMLE UZUN ZAMANDIR YAZIŞAMADIK BU BİRAZ BENDEN KAYNAKLADI AMA SİZİ UNUTTUGUMU SANMAYIN NEYSE HAYIRLI SAGLIKLI GÜNLER DİLER ALLAHA EMANET OLUNUZ
Kullanıcı avatarı
Hakkı Karal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mehmet Özdil » Pzt Oca 18, 2010 7:43 pm

İYİ AKŞAMLAR IRFAN BEY NASİLSUN İNŞALLAH İYİSUN ALLADAİYİEDSİNİSKENDERUNDAN SELAMLAR
Kullanıcı avatarı
Mehmet Özdil
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mahmut Köseoğlu » Sal Oca 19, 2010 6:21 pm

Kayınpederimin ölümü ile sayfaya yazdığınız başsağlığı mesajı için teşekkür ederim, Allah sizlerden razı olsun.
Kullanıcı avatarı
Mahmut Köseoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Faruk Faysal Uygun » Prş Şub 04, 2010 5:19 pm

sevgili İrfan amca sizede oncelikle selamlar dilerim umarım iyisinizdir ilk defa birlikte yüzyüze bir gorüşmemiz oldu kısa ama olsun ilk olduğu için birşey diyemedik ve sizinde haklı gerekçeleriniz vardı yolculuk vs. Muzaffer amca ya yazdım sizede yazıyorum inşallah birdahaki gorüşmelerimizde onceden haberimiz olur ve bu kadar kısa olmaz çünkü sizinle ne kadar sohbet etsem doyamamki :wink: herşey için teşekkür ediyorum sizede kendinize iyi bakın görüşmek üzere saygılarımla.
Kullanıcı avatarı
Faruk Faysal Uygun
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Meltem Ayal Nacar » Cum Şub 05, 2010 7:33 pm

Annenizin rahatsızlığını az önce öğrendim.Acil şifalar diliyorum.....
Meltem Ayal Nacar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İsmail Bayraktar » Cmt Şub 06, 2010 9:30 am

İrfan Abi
çok geçmiş olsun.Bende .siteden öğrendim.Umarım anneniz eski sağlığına kavuşur.allahtan Acil şifalar diliyorum..
İyi ve sağlıklı haberlerinizi bekliyorum sağlıcakla kalın.
Kullanıcı avatarı
İsmail Bayraktar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Alptekin Gökhan Şahin » Cmt Şub 13, 2010 9:28 am

Değerli büyüğüm İrfan amca
yazmış olduğun iyi dileklerin için hem annem adına hemde şahsım adına sonsuz teşekkürlerimi sunuarım. Allah tüm hastalara acil şifalar versin
Alptekin Gökhan Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Hakkı Karal » Pzr Şub 14, 2010 12:43 pm

HAYIRLI GÜNLER İRFANABİ HOCAMA BİRİKİ SATIR YAZDIMAMA SONRADAN OKUDUMKİ ANNENİZ RAHATSIZMIŞ ALLAHTAN ACİL ŞİFALAR DİLER TÜM ALTUNCU AİLESİNE GEÇMİŞ OLSUN TEMENNİLERİMİ GÖNDERİYORUM ALLAHA EMANET OLUNUZ
Kullanıcı avatarı
Hakkı Karal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ayşenur Özdil » Cmt Şub 27, 2010 9:01 am

hayırlı günler irfan amca sagol allahın izniyle daimi burdayım biraz acemiyim malum yavaş yavaş öğrenecegim sizlerin sayesinde..sizlerle olmak bana onur verir
Ayşenur Özdil
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Nurhayat Ayaloğlu » Pzt Mar 01, 2010 8:56 pm

Merhaba irfan amca öncelikle sizin hastalarınıza çok gecmiş olsun bizim yüksel abi fena bir kaza gecirdi ispiral ile calışırken dengesini kaybetti ispiral yüzüne geldi burnunu fena kesti 22 dikişi var ama göz çok fene oldu ağır bir ameliyat gecirdi gözde pek ümit yok 10 gün faküldede kaldı şu anda evde telefonunu vereyim
0532 265 77 07 inşallah birdaha gelişinde görüşürüz babamda ameliyat olacak fıtık tan çok ağrısı oluyor ama bakınca iyi görünüyor aydın abimde burdaydı yeni gitti süleymanın selamı var ALLAHAemanet olun hoşça kalın...
Nurhayat Ayaloğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Nurhayat Ayaloğlu » Pzt Mar 01, 2010 8:57 pm

Merhaba irfan amca öncelikle sizin hastalarınıza çok gecmiş olsun bizim yüksel abi fena bir kaza gecirdi ispiral ile calışırken dengesini kaybetti ispiral yüzüne geldi burnunu fena kesti 22 dikişi var ama göz çok fene oldu ağır bir ameliyat gecirdi gözde pek ümit yok 10 gün faküldede kaldı şu anda evde telefonunu vereyim
0532 265 77 07 inşallah birdaha gelişinde görüşürüz babamda ameliyat olacak fıtık tan çok ağrısı oluyor ama bakınca iyi görünüyor aydın abimde burdaydı yeni gitti süleymanın selamı var ALLAHAemanet olun hoşça kalın...
Nurhayat Ayaloğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Nurhayat Ayaloğlu » Pzt Mar 01, 2010 8:57 pm

Nurhayat Ayaloğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Nurhayat Ayaloğlu » Pzt Mar 01, 2010 9:12 pm

irfan amca numarayı yanlış vazdım doğrusu bu 0533 265 77 07
Nurhayat Ayaloğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi