GUNLUK SOHBETLERIMIZ BU BASLIKTA OLSUN..

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Pzt Eyl 17, 2007 11:09 am

Herkese Hayırlı günler;
Dilerim Ramazanınız güzel geçiyor...Çalışanlar için gün daha kolay geçer.. Tabi ağır işlerde çalışanlar için Allah kolaylık versin,demek lazım....

Selam ve sevgilerimle.....
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Sal Eyl 18, 2007 12:37 pm

Bugün Salı,
Herkese Hayırlı Günler;
Dün site biraz hareketledi sanki...Gün boyu siteye girip okuyan ve yazanlar memnun edici bir durumdaydı...İnşallah daha iyi olacak...

Dilerim herkesin Ramazanı güzel geçiyor....Günlerinizin güzel geçmesi dileğimle selam ve sevgiler gönderiyorum......
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Sal Eyl 18, 2007 2:36 pm

Evet muzaffer amca bugun sali ramazanin 6 ci gunu zaman nasilda cabuk geciyor, nerdeyse bir haftayi geride biraktik, ne kaldi surda 3 haftada su gibi akar gecer gider, ben bugun biraz rahatsiz oldum bogazlarim sismis, ama yinede hersey guzel gidiyor, umarim ahli sizlerde iyisiniz..
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Mahmut Köseoğlu » Çrş Eyl 19, 2007 8:05 am

Günaydın Şur Ahalisi
Bu gün Çarşamba saat 9:40 bir sattır site de tek başınayım. Demek ki Muzaffer abım hala uyuyor yoksa o burayı yalnız bırakmaz.

Bu gün ramazanın 7. günü hava güzel tam güz havası, şimdi ne güzel olur mezireler.
Mehmet Aydinli ana sayfada köy için kara düşünce yazdı o kadarda değil. (Tamam domuzlardan kurtuluş için bekliyoruz Vedat Uysalın getireceği Fransızları o zaman tarlalar kurtulacak.) Üzüm bol olduğunu Mehmet söyledi, incirde bol diğer meyvelerde bek yok fakat ceviz vardır. Köyden uzakta olanlar yeterli değimli, hava açık güzel güz havası ne soğuk ne sıcak temiz hava, suyu muhteşem, yukarda saydığım meyvelerde var. Daha ne istiyoruz?
Dabi ki köyde olanlara az geliyor. Uzakta yaşayanlar bu yazdıklarıma hasrett
Kullanıcı avatarı
Mahmut Köseoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Çrş Eyl 19, 2007 9:54 am

Gunaydin surun guzel insanlari..

Bugu burdada havlar guzel sicak ve gunesli, ama ne uzumumuz var ne incir nede cevizimiz, bizleri kiskandirmaya calisanlar bu isi basarmis :) hemde ramazan ramazan, Vedat abimin fransizlari oraya gelene kadar birsey kalmaz tarlalarda :) Muzaffer amca galiba uykuya kalmis yoksa coktan sayfalarda yazisi olurdu..Ben ise acayip girip oldum ses diye birsey yok bende ev halkida bu durumdan bayagi memnum :) neyse hastalik basuma vurdi basladim sacmalamaya :)
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Çrş Eyl 19, 2007 10:02 am

Herkese Hayırlı Günler;
İnşallah iyisiniz...Çok şükür sevdiğim,özlediğim köylülerimin bazılarından bu sayfa sayesinde sıcak haberler alabiliyorum.Bunun değeri verilebilir mi ? Ne olur siteye giren herkes iki kelime ile bu sayfaya misafir olsa... Bir gün olur işallah...Bu sitenin kıymetini bir bilebilsek...

Sevgili Mahmut ,benim mesai sabah 07.00 de başladı...Uyumak nerdeee ! Şükürler olsun....Bugün önce gazeteleri okuduğum için siteye geç girdim, hepsi o....Yoksa uyumak bize yok..85 yaşında çocuğumuz var da,ondan....

Selam ve sevgilerimle....
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Mahmut Köseoğlu » Çrş Eyl 19, 2007 12:00 pm

İyi günler sayın köylülerim

Sabah yazdığım yazıya buranın daimi sakinleri atıfta bulundu. Fatma Hanım önce hastalığın için geçmiş olsun, aslında niyetim ana sayfada Mehmet Aydinli’nin yazdığı köy için olumsuz yazıyı biraz düzelmekti. Ramazan ramazan kıskandırmış oldum sizlere doğrudur. Vedat ağabeyinin fansızları getirip av yapması bu yıldan geçti önümüzdeki yıllarda yapanı hayvanlardan kurtuluruz anlamında yazmıştım. Zaten bu yıl mısırlar bitmek üzeredir.

Saygıdeğer Muzaffer hocam sitede sizi görmeye alışmışım, göremeyince ramazanda oluşu belgi uykuda düşünmüşümdür. Yoksa ben benden büyüklerimin sabahları uyuyamadığını (biliyor) tahmin ediyorum.
“85 yaşında çocuğumuz var da,ondan....” Hocam bu cümleyi bek anlayamadım.

Selam ve saygılarımla..
Kullanıcı avatarı
Mahmut Köseoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mehmet Aydinli » Çrş Eyl 19, 2007 12:14 pm

Mahmut Köseoğlu,İlkay Güvercin ve Fatma bakayurum hep sanki domuzlar ile meşfereli ,bir yazi yazduk domuzlar ile ilgili kalktunuz vurdunuz yere ha ne oldi size.Sizun domuzlara karişmayacağuk tamam.Sizun domuzlarunuz eksuk olmayacak.Birakun yakami yahu.
Neyse herkese iyi günler, iyi muhabbetler dilerim.Havalar güzel .Rutubet yok sıcak sadece ısıtıyor.Yabrak havasi.Dumanlar yer yer kafa gösteruyur ama geneda hava eyi.
Daha tarlara karişmayurum.Dmuzlarada karişmayurum .Çok kızan oluyur.
Yaylacilarun keyfi yerinde.
Şimdilik iyi günler.
Kullanıcı avatarı
Mehmet Aydinli
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Mahmut Köseoğlu » Çrş Eyl 19, 2007 1:18 pm

Mehmet Efendi Kızan iner dereye dere aşağıdadır bilmeyenler için.
Bu ne “Birakun yakami yahu.” Biz bizim domuzları Fransızlara veriyoruz. Bizde sorun yok senin başka bir niyetin var geliyor bana. Niyetin neyse açıkça yaz söyle bir şeyler düşünebiliriz. Ne kadar olmasa Fransızlardan bize daha yakınsınız. Gerekirse domuzları sana veririz. Anlaşılan sen bunların ramazan ramazan tadını aldın. Bir kolaylık düşüneceğiz sana.
Kullanıcı avatarı
Mahmut Köseoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Selam

Mesajgönderen Cengiz Selimoğlu » Çrş Eyl 19, 2007 2:46 pm

Evet bugün çok güzel.Şükürler olsun bize bugünüde görme fırsatı veren yüce mevlaya.Domuzlara gelince bizim tarlada birtane mısır bırakmadılar.Hemde ben evde iken avcılarla gece 02 de otururken onlar tarlada yemekle meşguldu.En son ayakta saydım 14 tane mısır sapı kalmıştı sanki alay eder gibi onlarıda beklediler ben hafta sonu gittim eve ben uyurken onlarıda yediler.Hepsine helal olsun yedikleri mısırlar :) O gavurlari ya sokman haburalara biz domuzlarumuza raziyuk :) benum tarlayi yerler fransuzlar vuracak onlari olurmi
Kullanıcı avatarı
Cengiz Selimoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Çrş Eyl 19, 2007 9:53 pm

Hayırlı geceler,
Şükürler olsun kazasız belasız bir gün daha sona erdi.... İnşallah bütün günlerimiz böyle geçer...Allahım bu günleri bize aratmasın....Amin (!)
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

cevap

Mesajgönderen Ayşe Kama » Çrş Eyl 19, 2007 10:02 pm

günler güzel geçiyor,bir de hayırlısıyla bayrama ulaşsak,açlık çok zor
Kullanıcı avatarı
Ayşe Kama
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Prş Eyl 20, 2007 9:25 am

Merak etme günler çabuk geçer,,,,Bayram şimdi gelir.....

Herkese hayırlı günler !!!!!
Dilerim bu mübarek Ramazan günleriniz sağlıklı ve huzurlu geçsin....

Selam ve sevgilerimle.....
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Mahmut Köseoğlu » Cum Eyl 21, 2007 6:24 am

Günaydın Şur Ahalisi

Bu gün cuma ramazanın 9. günü bakın nasıl zaman hızlı geciyor. Sangi ramazan dün başlamış gibi fakat 9. günü olmuş. Günler hızlı geciyor Ömrüüz bitiyor farkında değiliz.

Selam ve sevgilerimle
Kullanıcı avatarı
Mahmut Köseoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Cum Eyl 21, 2007 11:59 am

Merhaba ahali cumaniz mubarek olsun..

Rahatsizligim suruyor ondan fazla aranizda olamiyorum, insallah herkesin keyifleri yerinde..
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir