MUZAFFER MUSTAFA ALTUNCU

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Rahime Kaçoğlu » Sal Haz 10, 2008 8:39 pm

MERHABA MUZAFFER AMCA NASILSINIZ İYİSİNİZ İNŞALLAH UMARIM HÂLA BURSADASINIZ BURAYA GELDINIZ GRÜŞMEDEN GİDERSENIZ ÜZÜLECEĞİMİ BELİRTEYİM..:( :( ANNEMLER BİLİYOSUNUZKİ MEMLEKETE GITIILER... BEN DE STAJ DOLAYISIYLA GÜNDÜZLERİM MÜSAİT OLMUYO AMA BURSADA HAYAT GECE BAŞLAR:) :) ELİMDE İMKANIM OLSAN BEN ARAYIP BULUCAM SİZİ AMA...İMKANLARIM KISITLI... EN KISA ZAMANDA GRÜŞMEK ÜZRE AEO ELLERİNİZDEN ÖPÜYORUM...
Kullanıcı avatarı
Rahime Kaçoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Kamil Şahin » Çrş Haz 11, 2008 4:57 pm

Sevgili Muzaffer hocam...!!
Öncelikle selam ve sevgilerimi yolluyorum...!!!
Değerli bacanağına tekrar acil şifalar diliyorum...!!!
GÜNLÜK SAYFADAKİ Yazdıklarıma ilgin için çok teşekkürler...!!!Sermete birdaha uğrarsan özellikle selamlarımı iletirsen çok memnun olacağım...!!!
Muhammet AKAÇ'I o iyi tanır .onunla bulabilrsin..!!Muhammet AKAÇ Aşağıki şurdandır ve gardiyanlıktan emekli ferhat AKAÇ'ın kardeşi benimde Trabzon lisesinden yatılıdan arkadaşım...!!! Benim üç sınıf ilerimdeydi vede bana orada çok sahip çıkmıştı...Sağolsun unutamam...!Buzamana kadar pek görüşemedik ama inşallah görüşürüz onunla...!!!Dediğim gibi Sermet vede muhammet 'e çok çok selamlarımı iletirsen çok memnun olacağım...!!!
Zahmetlerin için şimdiden ALLAH razı olsun...!!!
ALLAH'a emanet olasınız....!!!!
Kullanıcı avatarı
Kamil Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İsmail Bayraktar » Prş Haz 12, 2008 8:36 am

Merhaba Muzaffer Hocam
Öncelikle saygı ve sevgilerimi sunarım nasılsınız halen eve mal olmadığınızı siteden takip ederek anladım bacanağınıza bir kez daha geçmiş olsun der acil şifalar dilerim.
Hocam günlük yazışma sayfasına yazmama kararı aldığımdan dolayı siteden ayrıldığım anlamına gelmez sadece o sayfaya yazmamaya karar verdim nedenini de biliyorsunuz ama kişilerin sayfasında aktif olduğumu söylemek istedim buralarda devamlı olarak yazıyla görüşme imnkanımız her zaman olacaktır.Çünkü ben söz vermiştim sizin gibi saygı değer büyüklerime o sözümü bu şekilde tutmal isdiyorum
Sayın Hocam günlük yazışmam olmasa bile kişi sayfasında bizleri unutma olurmu sağlıcakla kal
Kullanıcı avatarı
İsmail Bayraktar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muhammet Şahin » Cum Haz 13, 2008 6:48 am

Muzaffer hoca, iltifatınıza teşekkür ederim. Hayırlı cumağalar. Sakın şaşurup Uludağa çıkup, yoldan da çıkmayasun. Bursa da gezilip görülecek çok yerler var gezerken benum içun da bak. Selam ve saygılarımla.
Kullanıcı avatarı
Muhammet Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Sinan Sever » Cum Haz 13, 2008 8:06 pm

selamüaleyküm abi bizlerde iyiyiz çok şükür samsun dan amcam ve çocukları geldi onlarla ilgilenmem geregiyordu siteye giremedim fırsat bulunca yazmaya başladım. havalar ısınmaya başlıyor tarla işleri başladı işi olmayanda köye yolculuğa gidiyor.uzun oldu slmlar
Kullanıcı avatarı
Sinan Sever
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

slm

Mesajgönderen Hüseyin Yazar » Pzr Haz 15, 2008 8:03 am

günaydın hocam nasılsınız inşaallah isinizdir biz msnde görüşüyoruz ama burda da slm vereyim dedim hala bursadamısnız istanbula gelmeyi düşünüyormusnuz gelirseniz sizide görmüş olurum ve çok mutlu olurum ben sizin yanınıza gelmek isterim ama elde olmayan nedenlerden dolayı şuanda
imkansız ama okul bitince evinizde ziyaret etmeği istiyorum sizi çünkü özledim sizi sizin gibi eğitimcileri bulmak zor bu zmanda kib benden bi emriniz varsa başımla beraber yapmaya hazır olduğumu unutmayın hocam şimdilik görüşmek üzere diyor dualrınızı bizden esirgemeyin hocam bye
Kullanıcı avatarı
Hüseyin Yazar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Rahime Kaçoğlu » Pzr Haz 15, 2008 9:12 am

SELAMÜN ALEYKÜM MUZAFFER AMCA NASILSINIZZZ ŞAHİNKAYA SİTESI SAYESINDE TANIŞTIK ÇOOOK MEMNUN OLDUMM ŞİMDİ AYNI KORDİNAT ÜZRİNDEYİZZ AMA Bİ TÜRLÜ GÖRÜŞEMİYORUZZ EN KISA ZAMANDA GÖRÜŞMEK ÜZRE ELLERINIZDEN ÖPÜORUMM AYRICA BABALAR GUNUNUZ KUTLU OLSUNN
Kullanıcı avatarı
Rahime Kaçoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Kamil Şahin » Pzr Haz 15, 2008 4:44 pm

Sayın Hocam...!!!
Öncelikle selam ve sevgilerimi yolluyorum...!
Kızımın Bursa'ya gelişi bir okul arkadaşı nedeniyleydi..!!!
Benimki tabii bir latife vede dilekdi...!!!Tabii karşılaşmanız çok zor. Zaten bu akşam gece saat 2.00 de Ankaraya'a dönüyorlar...!!!
Ben çok isterimki benim neslim eşi dostu ve de arkadaşlarımı tanısınlar ziyaret etsinler ...İnşallah ilerde tanışma fırsatı ailece buluruz...!!!
Başta sana ve ailene vede bacanağının külfetine selamlarımı ve sevgilerimi yolluyorum ve de bacanağına sonsuz şifalar diliyorum...!!!
Kullanıcı avatarı
Kamil Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muhammet Kama » Pzr Haz 15, 2008 8:01 pm

MERHABALAR HOCAM NASİLSİN SAMSUNDAN SELAMLAR NASİLSİNİZ İRFANDAN HABER YOK HERHALDE GÖYÜN MUHTARİOLDU MERKEZE İNMİYOR AĞABİ İNŞALLAH İYİSİNİZ HEBİNİZE SAĞLIKLI GÜZEL ÖMÜRLER DİLİYORUMALLAHA EMANETOLUN GÖRÜŞMEK DİLEĞİLE
Kullanıcı avatarı
Muhammet Kama
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen hasan özdil » Pzt Haz 16, 2008 5:57 pm

merhaba hocam nasılsın
sanma uzaklaştı hergün bakıyorum sıteye yazan yok ondan cevap yazmıyorum sen nasılsın sağlığın nasıl inşallah görüşürüz saygılarla
hasan özdil

Mesajgönderen İhsan Şahin » Pzt Haz 16, 2008 7:47 pm

TANIŞMA KAYNAŞMA
GÜNLÜK SOHBETLRİMİZ BU BAŞLIKTA OLSUN
Sayfa 179 ...
Ve DÜŞÜNCE PLATFORMUNDA İhsan Şahin,
bir zındığın söylediği söze tepki koymayan
ADNAN AYAZ
MUZAFFER ALTUNCU
MUHAMMET ŞAHİN' e yazıklar olsun.
Kullanıcı avatarı
İhsan Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Bülent Altuncu » Prş Haz 19, 2008 6:21 am

annemi yaylaya çıkarmak üzere bir haftalığına izin alıp Trabzona geldim, burada da işler, gidip görülecek kişler derken fazla fırsatım olmadı siteye bakmaya. sizlerinde dönmeniz iyi oldu. daha sık görüşmek üzere, herkese selam ve saygılar
Kullanıcı avatarı
Bülent Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mehmet Altuncu » Prş Haz 19, 2008 6:59 am

amca nasılsın ne var ne yok durumun nasıl yengeme selam söyle kendine iyi bak. öptüm ellerinden.
Kullanıcı avatarı
Mehmet Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Prş Haz 19, 2008 9:32 am

Selamünaleyküm Abi

Bizden önce Gölcükten ayrıldın bir geceyi saymazsak hala gelemedin bak biz senden önce gelmişiz anlaşılan senin pek gelmeye niyetin yokvarsa ne zaman .

Bak kızarsam bende Gölcükten kayıplara karışırım geldinmi sende beni ararsın,Adil karanın son durumu nasıl iyi olamıyormu andanmi gelemiyorsun.

Orada herkese selamlar......
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Prş Haz 19, 2008 9:55 am

İnsan bazen yanlış yapabiliyor demek ki !!!!!!!!!
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir