ADNAN AYAZ

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Pzr Kas 11, 2007 4:57 pm

:arrow: Merhaba Can Dostum,
Bazı şeyleri irdelemeye gerek yok...O an için hangi duygularla yazdığımı bilemem.. Yazdım,geçti....Ama herhalde bir sayfa açtım ve o sayfaya sadece yorum sen yazmışsın...Sen de olmasan bizim açtığımız sayfa küme gidecekti,diye yorumladım herhalde....

Önemli olan bizim dostluğumuz...Bu arada yeni dostlar yapmakta bir sakınca yok tabi...Ama hiçbir şey zorla olmuyor...Benim duygularıma sen karşılık vermeseydin biz bu duruma elbette gelemezdik...Onun için ben sana çok ama çok teşekkür ederim..İyiki senin gibi bir dost edindim...Dilerim daim olur...

Yengeme selam söyle.....

Kendine iyi bak,,,,,,,,,,,,,,Sensiz yapamam..
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Ayşe Selçuk Bacak » Cmt Kas 24, 2007 8:12 am

Merhaba Adnan Abi,

Öğretmenler gününüz kutlu olsun...
Ayşe Selçuk Bacak
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Alptekin Gökhan Şahin » Cmt Kas 24, 2007 11:26 am

hocam öğretmenler gününüzü kutlar daha nice nesilleri eğitmeniz temennisi ile saygılarımı sunarım
Alptekin Gökhan Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Sibel Şahin » Cmt Kas 24, 2007 7:59 pm

Adnan amcacım öğretmenler gününüz kutlu olsun.Ellerinizden öpüyorum.Sağlıkla daha nice 24 kasımlara inşallah.
Kullanıcı avatarı
Sibel Şahin
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Pzt Kas 26, 2007 1:48 pm

:arrow: Merhaba Öğretmenim;

Benim için manevi değeri çok büyük olan Öğretmenler gününde beni hatırlayıp yazdığın için çok teşekkür ederim..

Dilerim ömür boyu arayanların çok olsun..

Selam ve sevgilerimle....
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Cum Ara 21, 2007 3:58 pm

Sitemizin nadide buyukleri olarak sizlerin mubarek kurban bayramini kutlar saglikli, huzurli sevdikleriniele nice bayramlar diliyorum
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen İhsan Şahin » Cum Ara 21, 2007 6:39 pm

Daha nice bayramlara... CAN DOST

Ne arar ne sorar unuttum cemalini
Yedi kat nuşambaya sarmişun hayalini
Sitemler yollayupta bozamam moralini
Kadim dost Adnan Ayaz bayram(un) mübarek olsun
Kullanıcı avatarı
İhsan Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Sibel Şahin » Cum Ara 21, 2007 9:37 pm

Adnan amcacığım daha nice bayramlar görmeniz dileğiyle ellerinizden öpüyorum.
Kullanıcı avatarı
Sibel Şahin
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen İhsan Şahin » Pzt Ara 31, 2007 11:00 pm

yeni yılınızı tebrik eder sayglar sunarım.
daha nice ylıllara ... bütün sevdiklerinle...
bir yaş daha ihtiyarladık
"dün geçti yarın var mı, söyleyin kabristana ölenler hep ihtiyar mı"
Kullanıcı avatarı
İhsan Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mahmut Köseoğlu » Çrş Oca 09, 2008 9:58 am

Arkadaşlar beyler köylülerimizin çoğu www.google.com köyümün adını yazıyor orada çıkan www.sahinkayaköyü.com u biliyorlar forumdan çoğunun haberi yoktur. Kişiler. Çıkan ana sayfayı hep takip ediyorlar. Ben ne kadar baktımsa ana sayfada kimler online yerine her zaman orada 30–50 civarında kişi görülmektedir. Ayni zamanda forumda üç beş kişi oluyor. Hatta forumda çoğu zamanlar tek başına nöbetçiyim.
Bazı kişiler ile konuştuğumda örneğin Ahmet GÜVERÇİN (İslam un Ahmet abı) benim fotoğraflarımdan bahs edildiğinde soruyorum ne kadar fotoğrafımı gördün kişiler 5-10 söylüyor. Bu da Sami Ayan’ın ana sayfaya forumdan alıp koyduğu ve benim ona verdiğim resimlerdir. Söylüyorum kişilerin forumdan haberi yok.
Bizim köylülerimizin çoğu kamu kurumlarında çalışmaktadır. Günümüzde tüm kamu kurumlarında bilgisayar ve internet vardır. Herkes köyün sayfasını acıyor, Fakat forumu sayfaları hem üyelik istiyor çoğunluk forum ne demektir bilmiyor. Ben 46 yaşında oldum forum denildiğinde düzenlenmiş bir evrak bilirdim. Bu site de böyle bir şeyi gördüm. Sonra www.google.com köyün adını yazdığında forum sayfası çıkmıyor. Kişiler daha ne bilsin duyan gören veya internet bilgisi olanlar ayrı onlar bilebilir. Bir şeyler yapmamız lazım.
Şimdi bu gün günlük yazışma sayfasında da belirdiğim gibi www.sahinkayaköyü.com ana sayfasında şu forumu tanıtıcı yazı yazalım ve yazının hemen altında forumdaki ilgi çeken bölümlere direk giriş linki yapalım. Gerekirse üye kaydı istemeden giriş verelim.
Daha önce bu durum haber olarak yapıldı. Fakat haber iki üç günde yeni haber verildiğinde kayıp gidiyor. Bu yüzden devamlı görülecek bir yer olması gerekmektedir. Bence bunun yeri de yazar olarak tanıtılan kişilerin olduğu yer uygundur.
Belki bazıları bana kızacak fakat olsun ana sayfada devamlı duran yazarlar ve resimleri var. Yazı yazanlar tamam da orada ben hiç site de rastlamadığım kişiler var. Onların ad ve resimleri orada durması şart mı bence orada forumun reklâmını koyalım. Kişileri kızdırmağa gerek yok, ne bileyim yazı yazmayanlar mı kaldırılır veya resimler biraz dana küçültülüp bir yer mi kazanılır.
Bu ana sayfada ilgi çekecek şekilde büyük yazılar ile olsa daha iyi olur. Oradan forumun bazı bölümlerine direk üye girişi istemeden link konulursa kanımca foruma katılımı artırırız. Bunlar tartışılıp yöneticiler tarafından değerlendirilir. Bu benim görüşüm katılıp katılmamak sizlerin elinde; Selamlar
Kullanıcı avatarı
Mahmut Köseoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Çrş Oca 23, 2008 11:40 pm

Sevgili Adnan Hoca,
Yaşadığım olay karşısında gösterdiğin hassasiyet için çok teşekkür ederim.. Allah kimseyine böylesi olaylar yaşatmasın inşallah....

Selam ve sevgilerimle...
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Arslan Kamaoğlu » Prş Şub 07, 2008 11:50 pm

Adnan kardeş merhaba.
Epey zamandır görüşemedik.İyisin İnşaallah.
Murat Şahin(zazoğlu)na yazdığın ve henüz cevabını alamadığın merak konusu ettiğin'' ZAZOĞLU'' meselesini sana açıklayayım.
Murat Şahin'in babasının babasına ''ZAZİKA'' denirdi.
Nedeni ise,kendisini sizin akrabanız olan ve Paçan köyünde yaşayan zazoğluna evlatlık vermeleridir.Zazoğlunun hanımı Eski şur köyü muhtarı İsmail Şahin(saatçı)nın halası idi.
Murat Şahin'in dedesi İsmail ŞAHİN (Saatçı)nın ağabeyi Hasan Şahin'dir.Kendisi topal olup, pastonla yaylanarak gezer idi.Bu dedeye, Zazoğlu'n da (halasında) evlatlık olduğu için ''ZAZİKA'' derlerdi.Ondan sonra gelen nesile 'Zazika'lar diye hitap edilmektedir.
Özetle: Murat'ın dedesi Zazoğlu'nun evlatlığı olmasından dolayı kendilerine bu şekilde hitap edilmektedir.
Biraz kısa açıklama oldu.!..

Selamlar.
Kullanıcı avatarı
Arslan Kamaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Kamil Şahin » Sal Şub 19, 2008 2:54 pm

Adnanciğim.....!
Öncelikle selam ve sevgilerimi yolluyorum....!
İnşallah bisorun yok(!)...
Çünkü son parakaf da yotunda...!Merak ettik seni.
Yoksa Fevkıye hanımile sevdaluğa daldunda parakaf 'ı mi unuttun?
Eğer evde sevdaluk edeyursenuz oni çuğuyirdi kıranında yazun yaparsunuz(!)
Parakaf'İ ihmal etma, gözünü seveyim...!
Herkese çok selam...!
Kullanıcı avatarı
Kamil Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muhammet Şahin » Pzt Nis 07, 2008 4:28 pm

Adnan cığım selam ve muhabbetlerimi sunuyorum.Çocuğu askere gönderdiniz güle güle gitsin, güle güle gelsin. Erkek evladın en büyük görevi askerliktir. Ne mutlu sana yetiştirdin ve gönderdin. Allah kavuştursun.

Geçen paragafda aradunuz beni ben iki paragafa üst üste katılamadım. Birinci de bir haftalığına Antalya ya gittim. O gece döndüm. İkincisinde de kayınvalidem hastalandı hastahanede onunla uğraştım. Çok şükür şimdi iyidir. İnşallak Cuma akşamı görüşürüz. Allah a emanet olun.
Kullanıcı avatarı
Muhammet Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Kamil Şahin » Sal Nis 08, 2008 8:50 am

Adnanciğim...!!!
Mehmedi vatan nöbetine göndermişsin...!!!
ALLAH hayırlısıyle bitirdip getirtmeyi nasıp etsin...ALLAH onu ve onungibi kınalı kuzuları korusun...!!!Fevkıye hanımada aynı dileklerimi iletmeni diliyor hepinize sağlık ve esenlikler diliyorum...!!!
Kullanıcı avatarı
Kamil Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 6 misafir