MAHMUT KÖSEOĞLU

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Çrş Ara 12, 2007 12:12 pm

:arrow: Merhaba sevgili dostum Mahmut,
Sana yazmak ve hal hatırını sormak bana mutlulukların en büyüğünü veriyor. Bir de seninle yüz yüze görüşebilsem daha da mutlu olacağım... dilerim Mevla onu da nasip eder inşallah...

Rize- Trabzon - Çaykara (Şahinkaya) arasında maşallah mekik dokuyorsun.. Bizler bu yerlere maalesef hasret yaşıyoruz..Ancak nasip olursa yazları gelebiliyoruz ve dostların bazıları ile görüşebiliyoruz...Önümüzdeki yaz bakalım bu gelme işi nasip olacak mı ? Çok istiyorum sen ve senin gibi bazı dostları yakınen görebilmeği...Hayırlısı,,,

Selam ve sevgilerimle...
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Prş Ara 13, 2007 10:41 pm

Mahmut merhabalar,şöyle bir halını hatırını sorayım dedim,iyisin inşallah,bizi resimlerinle iyi ediyorsun,Allahta senin sağlığını,sıhhatını iyi yapsın inşallah,yahu bu bizim hayrinin mesenesi açik olmuyormu,eskiden açik oluyor dışarta yazıyordu son zamanda açik yakalayamıyoruz onu,ne durumu var, haber alabiliyormusun,görüşebilsek iyi olur onunla,Ailece selam eder hayırlı günler diliyoruz,kalın sağlicakla
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İlhan Köseoğlu » Cum Ara 14, 2007 9:51 am

MERHABA MAHMUT ABİ.HAFIZ HASAN KÖSEOĞLUNUN OĞLU MEHMET İLHAN KÖSEOĞLU.SİZLERİ TANIMIYORUM AMA VARLIĞINIZDAN HABERDAR OLMAK GÜZEL.ANKARAYA YOLUNUZ DÜŞERSE BEKLERİM.SAĞLICAKLA KALIN.
Kullanıcı avatarı
İlhan Köseoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Prş Ara 20, 2007 10:33 pm

Mahmut kardeşim teşekkürler resimlerini doya,doya seyreylemişim,inan cok ama cok mutlu oldum eline,yüreğine sağlık,Ailece kurban bayramınızı kutlar sağlık,sıhhat ve mutluluklar dileriz.........
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İhsan Şahin » Pzt Ara 31, 2007 10:59 pm

yeni yılınızı tebrik eder sayglar sunarım.
daha nice ylıllara ... bütün sevdiklerinle...
bir yaş daha ihtiyarladık
"dün geçti yarın var mı, söyleyin kabristana ölenler hep ihtiyar mı"
Kullanıcı avatarı
İhsan Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Çrş Oca 09, 2008 10:43 am

Evet Mahmut aynen dediğin gibi,biz birkac gün önce Ayşe Ayal ablanın cenazesinde buluntuk sultançiftliğinde oradaki konuşmamızda ben,muzaffer abim,ihsan şahin dışıntakilerin tamamı demiş olduğun gibi o ana sayfayı izliyor,biz üye olman lazım demişiz onlara foruma ancak öyle girersiniz,yoksa dediğin gibi başka yeremi giriyorlar siteyi takıp edemiyorlar,ona bir çözüm getirmek lazım,ben şimdi o dediğin sayfaya bakacağım,sana bu uyarılarından dolayı teşekkürler.Sağlıklı,sıhhatlı,hayırlı günler diliyorum............
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Çrş Oca 09, 2008 7:21 pm

Sevgili MAHMUT,
Verdiğin bilgi önemli bir konu tabi...Ama merak eden arştırır,,,Hem üye olan siteye giren merak edip diğer yerlere bakmıyorsa biz ne yapabiliriz ki...

Yani senin dediğin aynı yere çıkar..Anasayfa ile yetinen kişiye bir şey denemez ki..

Hayırlısı olsun,,,,

Selam ve sevgilerimle...
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Bülent Altuncu » Çrş Oca 09, 2008 10:56 pm

Haklısın abi, önerilerimi "yönetime öneriler" başlığında yazdım. gene de olmazsa o zaman Muzaffer amca haklıdır, yapacak da bişe kalmıyor
Kullanıcı avatarı
Bülent Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Prş Oca 10, 2008 7:22 pm

Merhaba Mahmut;
Seni bu şekilde düşünceye sevk ettiğim için özür dilerim...Haklısın bu şekilde yazmamalıydım,,,

Ama şunu unutmaki mücadele azmim hiç eksilmemiştir..Aksine tek kişi kalıncaya kadar ben sitede olacağım...Sitede görülmediğim zaman bilinsin ki ya bir sıkıntım var, ya bir meşkuliyetim var, ya da elim ayağım tutmuyor ....Bilesiniz,,,,

Mücadeleye devam...Birbirimizi bırakmayalım,yeter.........

Selam ve sevgilerimle....
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Adnan Ayaz » Cum Oca 11, 2008 7:35 pm

Sevgili Mahmut,sayfamdaki yazınız için teşekkür ederim.Gereken neyse yapılmalı,benden bir isteğin varsa çekinmeden yazabilirsin,çalışmaların ve katkılarından dolayı tekrar teşekkür ederim.Selam ve sevgilerimle...
Kullanıcı avatarı
Adnan Ayaz
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Cum Oca 11, 2008 11:19 pm

Sevgili Mahmut,
Artık iyi biliniyor ki sen ve ben site aşığıyız...Köy ve köylülerimizi çok seviyoruz.. Onun için siteden kolay kolay kopamayız....

Söylediğim gibi Bayram ve sonrası siteye girme imkanım gerçekten çok kısıtlıydı.. Hatta biraz da moralım siteden dolayı değil,şahsi durumlardan dolayı bozuktu.. En önemli sebepleri ise;
1-İki defa İstanbul'a cenazeye gidip,gelmem,
2-En önemlisi ise torunumun yanımda olması..Dört yaşında ama PC de beni rahat bırakmadığı için maalesef açamadım...

Bütün mesele bu....

İlgin için teşekkürler,selam ve sevgilerimle...
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Cmt Oca 12, 2008 5:39 pm

Mahmut bey merhaba,
Sayfamda yazmis oldugunuz yazinizi daha once okudum ama yazmaya firsatim olmadi, daha once bu konu hakkinda ansayfaya bilgi nideliginde yazi yazmisdim bu yazinin surekli ansayfada kalmasini arkadaslarla anlasmistik, fakat kimse anasayfada uzun sureli kalmasini takip etmedi ve o yazi kayip oldu gitti, onceleri anasayfada gorev almamisdim sonradan ordada gorev aldim, bugun yine forum hakkinda ansayafaya tekrar yazi yazdim forum basligini PARAGAF ( FORUM ) olarak degistirtim insallah bundan sonra cok daha sahinkayaliyi forumda gorme sansina sahip olacagiz.. Yazmis oldugum bilgilerin anasayfada olmasini takip edecegim ve o yazi her zaman orda olacak..

Herkesin onerileri bizler icin cok onemlidir insallah herkesde sizler gibi duyarli olur..

Saygilarimla...
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

tahsin karabıyık

Mesajgönderen İlhan Köseoğlu » Cum Oca 18, 2008 1:23 pm

Kullanıcı avatarı
İlhan Köseoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

MAHMUT KÖSEOĞLU

Mesajgönderen Paşa Ayan » Sal Oca 22, 2008 9:40 pm

Selamlar abi insallah bundan sonra beraberiz resimler icin tesekür ederim dembih edtigin seyleri bakiyorum herkese selamlar PASA AYAN
Kullanıcı avatarı
Paşa Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mehmet ERDOĞAN

Mesajgönderen Mehmet Erdoğan » Sal Oca 29, 2008 9:58 am

Mehmet ERDOĞAN
Sitenin Sahipleri

Tarih: Pzr Oca 27, 2008 10:13 pm Mesaj konusu: Mehmet ERDOĞAN

--------------------------------------------------------------------------------

Mahmut Bey,hoş bulduk iyi iletişimler kurarız inşallah.Bu resmi aşağıki şürdan mahnitaların evlerine yakın incirlerin bulunduğu sırttan çekdiniz.Doğrumu?Sevgi ve Saygılar.

Başa dön
Kullanıcı avatarı
Mehmet Erdoğan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 6 misafir