BÜLENT ALTUNCU

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen İhsan Şahin » Pzr Ağu 12, 2007 8:31 am

Sevgili Bülent,
Tanışmak umuduyla saygılarımı sunuyorum. Zannedersem aramızda bir hayli yaş farkı var ki sizi tanımıyorum. gerçekten tanışmak isterim. "Bir akşam üstü gel, yadeyle şu masum kalbimi....." Çerkezköy'de oturuyorum. "Şur'un" Yükseklerindenum. Kırıkhan'dan buraya geldim. Şimdi,
Açtığım sayfa için tenkitlerinize saygı duyuyorum. Ancak bu sayfaya hal ve gelecekle ilgili en küçük bir ekleme olmayacak.Tamamı yirmi üç yıllık bir merakın dışa açılımıdır.Ben artık arşiv tutmayı bıraktım. bu arşivimi bir başka meraklı dost alıp devam ettirebilir. Başka bir niyetim yoktur.
SAYGILARIMLA
Kullanıcı avatarı
İhsan Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İhsan Şahin » Pzt Ağu 13, 2007 6:50 pm

Sevgili Bülent,
Galiba anlaştık. Bir farkla... Eğer sen Altuncu Muhammet ağabeyin ve Saniye Hanımın müşterk meyvesi isen, geriye dön ve baştan başlamak suretiyle bana Dayı diye hitap etmelisin. Zira Biz Annen ile akrabayız.
bundan sonrasını sen araştır.
gözlerinden öpüyorum. Tanışmak umudu ile
Kullanıcı avatarı
İhsan Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Caner Topaloğlu » Sal Ağu 14, 2007 1:26 am

Bülent abi öncelikle teşekkür ederim yazıma yorumun için.Sevindiğim bir hadiseyi paylaşayım istedim.Sitede sesi soluğu çıkmayan hatta üye olup olmadığını bile bilmediğim kişilerden mesajlar aldım yazdığım mesajlarla alakalı.Açıkçası yazarken o yazıların veya fotoğrafların sadece kendi içimizde izlenip,yorumlandığını düşünüyordum.Oysa ki yazmasalar bile takip eden kişiler olduğunu öğrendim.Açıkçası bu haber çok heveslendirdi beni.Haftaya sınavlarımı bitirip memlekete gidince eğer hala birileri kalmışsa yaylada gençler ve gençlerin etkinlikleri(oyunlar,sohbetler vs) hakkında ufak bir fotoğraf çalışması yapmaya niyetlendim.Belki siteye çekmeyi başaramadığımız akranlarımı da siteye çekmek adına başarılı olabilir diye düşündüm.Tek başıma yapamayacağımı tabi ki biliyorum özellikle sen ve Sami abimden de bizim bilmediğimiz,belki sizlerin belki de sizlerden öncesinin zamanında ki gençlik etkinliklerini yayınlamanızı isteyeceğim.Hala okuyanlar ve hasret çekenler varken bu güzelliklere belki bir çoğunun yokolup gitmesini bir nebzede olsa engelleriz.Saygılarımla
Caner Topaloğlu

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Prş Ağu 23, 2007 10:36 pm

Merhaba Dr. Bülent muzaffer abimi soruyorsun o ayhanla urfaya gitti oradandaistanbula ayşenin yanına geçti akşamsabah buraya bekliyoruz iyisiniz inşallah Annen coçuklar iyimi herkese selamlar
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Prş Ağu 23, 2007 10:46 pm

Son gezilerini yapıyor annem onu yakında eve bağlayacak sekiz ay gezemiyecek o yüzden gezsin bıraz
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Cmt Ağu 25, 2007 10:20 pm

Merhaba yeyenim,
Ben de sizleri çok özledim.İnan ki çok zor siteden ve sizlerden ayrı kalmak....Ama İrfanın da dediği gibi bundan sonra hep evde olacağım. Çünkü anam yanıma geliyor.Onunla inşallah güzel bir 8 ay geçireceğiz.... Bu arada sürekli olarak sizinle olmuş olacağım...

Herkese selam ve sevgilerimi iletirsen memnun olurum...
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Rahime Kaçoğlu » Cmt Eyl 22, 2007 9:25 pm

HAYIRLI AKŞAMLAR BÜLENT ABİ AŞAĞIKİ ŞUR KÖYÜNDEN ŞUAYİP KAÇOĞLU (USTAMAHMUTOĞLU )'NUN KIZIYIM DOĞRUSUNU SOYLEMEK GEREKIRSE SITE DE KIMSEYI TANIMIYORUM AMA ZAMANLA TANIŞIRIZ İNŞ..............
Kullanıcı avatarı
Rahime Kaçoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

cevap

Mesajgönderen Hayriye Gönüllü » Prş Eyl 27, 2007 10:03 pm

açtık heralde sayfamızı, cümle aleme rezil etme bizi:) yavaş yavaş öğrenecez. naber abicim nasılsın. Ben pek iyi sayılmam tez yazıyorum ve senin 5 yıl önceki haline döndük. Edip anestezi kazandı senin gibi her gün istifa ediyo:) ne yaptın bitirdin mi?
ülküye selamlar özümü öpüyorum. Kızımın ismi konusuda ise savunacak birşey bulamıyorum:)
iyi geceler kızım ağlıyor. çıkıyoruz...
Kullanıcı avatarı
Hayriye Gönüllü
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

cevap

Mesajgönderen Ayşe Kama » Cmt Eyl 29, 2007 10:05 pm

merhaba bülent, galiba kızı istemeye tüm site üyeleri birlikte gidecez .öyle görünüyor.şura haber sal hazırlansınlar :P
Kullanıcı avatarı
Ayşe Kama
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Sezai Ataman » Pzt Eki 01, 2007 7:32 pm

merhaba senbeni tanımayabilirsin seni şahsen tanıyorum siteden yazılarını takib ediyorum acıkca beğendiğimi söyleye bilirim ama aranıza geç katıldığım için biraz geriden takıb ediyorum bir yazınız vardıki onu başka beğendim evet Cengiz hakkındaki yazınız benim yakınım olmasına ramen sizin gibi kelimelere tökemezdim harıkaidiniz teşekkür ederim hoşcakalın
Kullanıcı avatarı
Sezai Ataman
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Çrş Eki 03, 2007 12:16 pm

-Merhaba yeyenim,
Sana çok teşekkür ederim...Unutmaki her insan kızar,çünkü hem nefsi hem de şeytanı vardır..Ama bir söz var "Kız ama belli etme" bu söz benim rehberimdir...Böylesi topluma ait olan faydalı yerlerde onu devreye koymakta fayda var..Ben de onu yapıyorum....

Ayrıca beni sevindirdin...En azından yanımda birisi hem de candan birisi olduğuna göre kararlılıkla yola devam edebiliriz....

Bir şey daha söyleyeyim mi bu gibi şeyler benim ilgi alanım ve bu işlerden büyük zevk alıyorum...Çünkü benim siteye bakışım bir başkadır...Yani sitede sadece Tanışma-Kaynaşma sayfası olsa bile bana yetecek gibi... Çünkü benim köyüme ve köylüme olan hasret ve sevgim anlatılmaz derecededir...Bu insanlar ile yakın ilişkide olmam bana yetiyor...Haaa öteki sayfalar da KDV si oluyor,,,

Gözlerunden öperim....
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Caner Topaloğlu » Prş Eki 04, 2007 1:31 pm

Abim,
Alıyoruz bazı haberler "Trabzon ziyaretini yakın zamanda tut her an kaçabilir buralardan" yakınların :).Seni bile küstürmeyi becermişler ya Trabzon'dan ne denir ki bu örümcek beyinlilere.Belki çayımızı içemeden karşılıklı sen düşmüş olacaksın anadolunun güzel yollarına ve kimbilir ne güzel anadolu manzaralarını paylaşacaksın bize yüreğinle,fotoğraflarınla.Senin verdiğin narkozla uyumak bile güzel olur eminim onlar için,eşsiz manzaralarla dalarlar o çok korktukları ameliyatlarına bence,sen ne dersin?

Gün gelir sitemiz ve biz baki kalırsak "içimizden biris"i bölümünde en keyifle anlatacağım kişi sen olacaksın gibi geliyor bana.Ve daha hiç tanışmadan tamamen içimdeki hissiyat bana bunları yazdıran,her ne olursa olsun sitemizden ve köyümüzden asla eksik olmaman dileğiyle.
Caner Topaloğlu

Mesajgönderen İlknur Ayal » Pzr Eki 07, 2007 6:01 pm

hoşgeldiniz
Kullanıcı avatarı
İlknur Ayal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ayşe Kama » Çrş Eki 10, 2007 11:26 am

merhaba bülent..
şans kader kısmet..................hatırlamaz mıyım hiç? bir dönem sloganımız olmuştu :D
bu arada nostalji bölümüne fotoğraf atacam kendi resmimizi attığımız gibi mi atılacak bir söylesen. güzel eski fotoğraflar buldu babam bana herkesle paylaşmak istiyorum. herkese selamlar
Kullanıcı avatarı
Ayşe Kama
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Cum Eki 12, 2007 3:49 pm

Merhaba Dr. Bülent Tüm Ailece Bayramınızı kutlar hayirli günler dileriz
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA