NALAN UYSAL

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen İbrahim Sever » Prş Mar 16, 2006 3:36 pm

NALAN MERHABA.NASILSIN ANNENE´-BABANA-AMCANA VE FADİME YENGENE SELAM SÖYLE.SEZGİNLERE DE SELAM.MESAJLARI BEKLİYORUM
Kullanıcı avatarı
İbrahim Sever
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Melahat Uysal » Pzt Nis 24, 2006 12:47 pm

Hosbuldum kizim ailece burdayiz ne guzel iki evimiz oldu artik :) :)
Kullanıcı avatarı
Melahat Uysal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Sal May 02, 2006 8:51 am

Ekizzzz ne kadar uzun zaman oldu buralarda yoksun, acaba bir nedenimi var, bilmek isteyerum, sitede zaten bayan cok az sizde uzak durmayun daa, optum sevgilerimle....

Canim merhaba, hani sozunu tutmuyorsun gibi geliyor bana nerelerdesun sitede hic raslamadum sana, verilen sozler yerine gelmeli haaaa sonra karismam, hadi bugun okullar acilmis gozunuz aydin diyeyim :) optum sevgiler..
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Naciye Soysal » Çrş May 03, 2006 12:48 pm

NALANCIM DIGER SITEYE BAGLANAMIYORUZ BU YÜZDEN SANA BURADAN YAZAYIM; NASILSIN CANIMIN ICI HIC GÖRÜNMÜYORSUNUZ ÖZLETTINIZ KENDINIZI.... UMARIM HERSEY YOLUNDADIR; DERSLERINDE ALLAH ZIHIN ACIKLIGI VERSIN... KENDINE IYI BAK BYEEEE

IYI OLMANA SEVINDIM NALANCIM ALLAH DAHADA IYI ETSIN SIZLERI INSALLAH... TSK BENDE IYIYIM HAMDOLSUN...INSALLAH BU TATILIN TADINI DOYASIYA CIKARMISSINDIR VE BOLCA DINLENMIS BILHASSA UYUMUSSUNDUR... INSALLAH CANIM ZAMANIN OLDUKCA UGRARSIN; SENDE KENIDNE IYI BAK VE BENDE SENI ÖPÜYORUM BYEEE :D :D
Kullanıcı avatarı
Naciye Soysal
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Canan Uysal » Cmt May 13, 2006 11:04 am

Nalannnnnn ekizzzzzzzzzzzzz ne o yaww her gun yani basumdasun ya git biraz amcamlarada kurtulim sendennnnnnnnnn :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: saka sakaaaaaa neyse hadi kendine iyi bak yaw ne diye yaziyom sana her gun goruyom seni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: olsun olsun yazim dimi daha iyi boylece sende bana yazarsun uysal ailesi daha cok aktif olur habu sitedee daaaaa 8) 8) 8) 8) 8) optum kocamannnnnn seni cokkk seviyorum canum ikizummmmmm
Kullanıcı avatarı
Canan Uysal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Sibel Şahin » Sal Haz 20, 2006 3:19 pm

merhaba nalancım nasılsın?diğer kızlara yazdım seni unuttum sağolsun nevgin hatırlattı :lol: görüşmek üzere canım öptüm senii :lol: :lol:
Kullanıcı avatarı
Sibel Şahin
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Nevgin Uysal » Cum Haz 30, 2006 3:34 pm

Amca kizi bakiyorum siteye tekrar donus yaptin cok sevindim valla cok olmusu siteye ugramadigin bakiyorumda forumlarda kizlari acaip koruyorsun afferim sana umarimbundan sonra daha cok girersin neyse umarim hersey yolundadir ve umarim iyisindir kendine iyi bak yakin zaman gorusmek dilegiyle zaten cok az gorusuyoruz ya :d hadi optum canim benim
Nevgin Uysal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

selam

Mesajgönderen Muhammet İbrahim Özen » Cmt Tem 01, 2006 2:53 pm

siteye hoş geldiniz bu sitenin en sevdiğim yanıda arada ülkeler de olsa tanımadığımız siz köylü arkadaşlarla tanışmak tekrar dan siteye hoşgeldiniz...
Kullanıcı avatarı
Muhammet İbrahim Özen
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

HASAN ATAMAN

Mesajgönderen Hasan Ataman » Sal Tem 11, 2006 8:45 am

ÖNCELİKLE SİTEYE HOŞ GELDİN SELAM ŞİMDİ SORARSIN BU KİMDİR DİYE BENİ NERDEN TANIYO AMA NEYSE TURANA SELAMSÖYLE
Kullanıcı avatarı
Hasan Ataman
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Pzr Eyl 10, 2006 5:21 pm

Canim Tekrardan aramiza hosgeldin, sitede bilmeyerek uyeligini silmisler saglik olsun, insallah boyle yanlisliklar bir daha tekrarlanmaz, seni yeniden aramizda gormek mutluluk verici, bugune kardar yazmis oldugun mesaj sayin ve unvanin yok olmus , sana yapilmis olan yanlisi biraz olsun duzeltmek adina sana ozle bir unvan adiyorum sitenin guzel melegi.. :)
En son Fatma Ozbilgi tarafından Pzr Eyl 10, 2006 8:02 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Cevdet Durgun » Pzr Eyl 10, 2006 7:17 pm

Merhaba Nalan;

Forum düzenlemeleri esnasında yanlışlıkla sildiğim birkaç kişiden birisisin. Özür diliyor ve hoşgörüne teşekkür ediyorum. Konu açılmışken açıklama yapmak istiyorum; fotoğraf ayarları yaparken bir kutucuk işaretleniyor, eğer dikkatsiz anıma rast gelirse de hemen altındaki üyelikten silme kutucuğunu işaretleyip onaylıyorum. Eee, tabi böyle olunca da senin gibi güzel bir kızı üyelikten silmiş oluyorum. Görüşmek üzere.

Saygılarımla.
Kullanıcı avatarı
Cevdet Durgun
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Cüneyt İbrahimağaoğlu » Pzt Eyl 11, 2006 12:00 pm

e ba hoşgeldin demeyen ben kalmışım bari bende diyimde ayıp olmasın :lol: aramıza hoşgeldin ben yaylada üçünüzü karıştırıyordum ikisiyle canan ve nevgini daha karıştırmıyorum bi seni sitede göremiyordum ama artık senide görücem :lol: neyse görüşmek üzere kendine iyi bak bys :wink:
En son Cüneyt İbrahimağaoğlu tarafından Cum Eyl 15, 2006 12:35 am tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
Cüneyt İbrahimağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ömer Uysal » Çrş Eyl 13, 2006 9:17 am

canım benim sağol hoş bulduk nbrsin nasıl gidiyo neler yapıyosun bakalım ben 21 eylülde okuldayım artık bol bol msnde görüşürüz kib byebye
Kullanıcı avatarı
Ömer Uysal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Cüneyt İbrahimağaoğlu » Çrş Eyl 13, 2006 12:58 pm

msj'ını aldım evt daha sizi karıştırmam iyice ayırt ettim sizi :) beni zaten karıştıramazsınız zaten tekim çünkü :) neyse görüşmek üzere kendine iyi bak allah'a emanet ol bys :wink:
Kullanıcı avatarı
Cüneyt İbrahimağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Vedat Başar » Çrş Eyl 13, 2006 4:53 pm

Yaw dayı kızı senin sayfana baktımda ben yokum sana yazdığımı hatırlıyorum ama silmiş olabilirler yada ben belkide yazmamışım.. unutmuşum.

Neyse sana tekrardan HOŞGELDİN diyeyim..

Görüşmek Üzere Kal Sağlıcakla ...
Vedat Başar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir