ÇİĞDEM ŞAHİN

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Cmt Mar 15, 2008 1:23 pm

Merhaba Çiğdem,
Sizlerle kurduğumuz dostluk köprüsünün devamı için sizlere yazmağa elim tuttuğu sürece devam edeceğim...Kurtuluşunuz yok,,,

Dilerim karşılık verirsiniz de bu dostluğumuz devam eder...

Selam ve sevgilerimle...
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Pzt Mar 17, 2008 10:34 pm

Çiğdem Kızım Merhabalar:
Bir hafta Gölcükten uzak kaldım,bulunduğum yerde internet yoktu giremedim Gölcüğe geldiğimde güzel mesajini aldım teşekkürlerimi Aps ile yolluyorum,sizlerden hatırlanmak güzel, biz hasretle yaşayan,özlemle boğuşan kişileriz,sizlerin mesajları yüreğimize su serpiyor o yüzden ne kadar teşekkür etsem az olur,şunu lütfen kabul et ve bizi unutmayın,Allah sana sağlikli,sıhhatlı,mutlu uzun ömürler versin,buda bizim acızane duamız,elimizden başka birşey gelmiyor.
Babana,Annene,Kardeşlerine,Sana Bizler Ailece selam ederiz,iyi olmanızı mevlatan niyaz ediyoruz,Hepinizi Allaha emanet ediyoruz...........
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Raziye Kaçoğlu » Pzt Mar 24, 2008 5:46 pm

MERHABALAR ÇİĞDEM ABLA;
NASILSIN NE VAR NE YOK..VALLA BİZ ARAYIP SORMASSAK SENİNDE HİÇ ARAYACAĞIN YOK :D UNUTTUN MU YOKSAAA.. :) :) YOKK CANIM ŞAKA YAPIYORUM SAKIN YANLIŞ ANLAMA... ABLACIM EE GÖRÜŞMEYELİ NELER YAPIYOSUN UMARIM HERŞEY YOLUNDADIR KENDİNE ÇOK İYİ BAK SENİ KOCAMN ÖPÜYORUM :D SEYHAN ABLAYA ÇOK SELAM ....
Raziye Kaçoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Cmt Mar 29, 2008 11:06 am

Sevgili Çiğdem,
Hal hatır soranın çok olsun.Allah senden razı olsun...İnşallah daima bu amcanı hep hatırlarsın..Bana böylesi dostlar lazım...Buna ihtiyacım vardır..

Gölcükten herkese selam ve sevgilerimle...
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Recai Ayan » Pzr Mar 30, 2008 1:28 pm

ÇİĞDEM MERHABA KUSURA BAKMA YENİ GÖRDÜM . ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM YAZDIĞIN İÇİN. İYİYİZ BİR YARAMAZLIK YOK İŞ YOĞUNLUĞUNDA PEK GİREMİYORUM . ANNENE BABANA SELAMLAR . KENDİNE İYİ BAK HOŞCA KAL
Kullanıcı avatarı
Recai Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Furkan Kazancı » Sal Nis 01, 2008 2:12 pm

çiğdem ablacım nasılsın napıyon iyimisin iyisindir işallah muhammet amcalara slm söyle herkesi benim için öp :D :lol: kendinede ii
bak
Furkan Kazancı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Alptekin Gökhan Şahin » Cmt Nis 05, 2008 9:02 pm

çiğdem şahin merhaba,
belki tanımazsın, belki görmüşlüğün var ama secereni okuduğumda babanın sülalemin bireylerinden hatta amca diyebileceğim birinin kızı olduğunu görünce memnun oldum. babana çooook selam söyle. o beni tanır. olurda tanımazsa ihsan(şahin) amcanın oğlu dersin
kendine iii bak
allaha emanet ol....
Alptekin Gökhan Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Pzt Nis 14, 2008 1:42 pm

Çiğdem Kızım Merhabalar:
Aktif durumun devam etiyor bu durum benim çok hoşuma gitiyor inşallah hep böyle devam ,ben senin bu aktifliğini teprik etmek ve halını hatırını sormak için sayfana girdim,inşallah iyisin Allah daha iyi etsin inşallah,bizlerde iyiyiz sizin yazılarınızı okuyunca daha iyi oluyoruz bize moral veriyor, Babana,Annene ve Kardeşlerine selamlar,sanada başarılar diliyorum,görüşmek üzere.......
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Osman Ayan » Sal Nis 15, 2008 6:54 am

e kız,

hani dahaden hiç selam vermedin bana,bunun sonu ne olur tahmin edebilirmisin.( bu işin şakası ) babana ve annene selam söyle.sen nasılsın yiyenim,aktif durumda oluşunu memnuniyetle takip ediyorum,kendine iyi bak selam ve sevgiler
Kullanıcı avatarı
Osman Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Rahime Kaçoğlu » Sal Nis 15, 2008 4:47 pm

SLM ÇİĞDEM UZUN ZAMANDAN BERİ BURDAYIM AMA BI TURLU FIRSAT BULUP SİTEYI İNCELEYEMEDİM.MALUM OKUL OLUNCA.SINAVLARI VERİP GELDIM BURSAYA BİLGİSAYAR BENIM EMRIMDE.SEN NASILSIN NAPIOSUN.SEYHANLA GÖRÜŞÜYOMUSUN.KIZIMIZ BU ARALAR YOĞUN ÇALIŞIYO.GÖRÜRSEN SELAMIMI SYLERSIN OK.GÖRÜŞMEK ÜZRE KENDINE İİ BAK.AEO.
Kullanıcı avatarı
Rahime Kaçoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Osman Ayan » Çrş Nis 16, 2008 8:21 am

ha şöyle kız,arada sırada bir selam ver bu amcana ne var yani.
umarım saglıgın yerindedir,bundan sonra kırıkhanda ki havadisleri bu sayfada senden alamak istiyorum beni kırmazsın değilmi?annene ve babana selamlar kendine çok iyi bak tamammı?

sevgilerimle hoşca kal
Kullanıcı avatarı
Osman Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Nurullah Sula » Çrş Nis 16, 2008 8:38 pm

kişisel msjlar bölümünü oku :wink:
Kullanıcı avatarı
Nurullah Sula
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Nurullah Sula » Prş Nis 17, 2008 10:47 am

çiğdem bu kullandığımız kişisel msj bölümü değil adece herkez tarafındanda okunula bilen bir msj laşma bölümü.kişisel msj sadece kullanıcı tarafından okunan...kişisel msj bölümü sayfanın üstünde yukarda mavi şerit orya yazıyo

ev s.s.s arama üyelistesi üye gurup profil kişisel msj çıkış

sen bu seçeneklerden kişisel msj bölümünü tıklaığında kişisel msj. ulaşırsın . kolay gelsin :wink: [/quote][/i]
Kullanıcı avatarı
Nurullah Sula
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Nurullah Sula » Prş Nis 17, 2008 7:18 pm

kişil msj yazdığımı buraya yazsam ozaman bunun hiç bi espirisi kalmaz neyse tamam boş ver kendine iyii bak okk şansss :D
Kullanıcı avatarı
Nurullah Sula
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Nurullah Sula » Prş Nis 17, 2008 10:21 pm

bayılıyorum insanları meraklandırmayı yaw :ama ilginç ben bişey yollamıştım demek yöneticilerden silmişler....neyse önmei yok :wink:
Kullanıcı avatarı
Nurullah Sula
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Bing [Bot] ve 2 misafir