İSMAİL BAYRAKTAR

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Sinan Sever » Cum Mar 14, 2008 8:59 am

HOŞ GELDIN İSMAİL ABİ.SELAMLAR
Kullanıcı avatarı
Sinan Sever
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Raziye Kaçoğlu » Cum Mar 14, 2008 4:56 pm

Merhabalarr dayıcımm,öncelikle selam eder ellerinizden öpreim..umarım sağlık ve sıhhatiniz yerindedir..bizi soracak olursan bildiğin gibii büyük küçük herkesin çok selamları var size.bugün anneannem saat 17:30 itibariyle garipliğinii bursaya bırakıp yola girmiş ve kırıkhana doğru yol almıştır.bundan sonrası size kaldıı anneanneme çok iyi bakın :D :D tabi buna şüphe yok ama laf olsun :D neyse dayıcım yengeme de çok selamlarr hayırlı akşamlarrr :D
Raziye Kaçoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Hakkı Karal » Cmt Mar 15, 2008 12:04 am

hoş buldum saolun..inşallah zaman buldukça daha iyi tanışma fırsatına kavuşuruz..şimdilik saglıklı günler....
Kullanıcı avatarı
Hakkı Karal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fehmi Ayal » Cmt Mar 15, 2008 10:25 pm

hoşbulduk ismail abi ben her zaman buralardayım burda olmaktan çok mutluyum her zman görüşelim
Fehmi Ayal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Sinan Sever » Çrş Mar 19, 2008 6:53 pm

mevlid kandiliniz kutlu olsun
Kullanıcı avatarı
Sinan Sever
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Hakkı Karal » Çrş Mar 19, 2008 6:59 pm

hoş bulduk ilginden dolayı teşekkürler tanışmak görüşmek enaz senin kadar isterim :D :D :D
Kullanıcı avatarı
Hakkı Karal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Raziye Kaçoğlu » Cmt Mar 22, 2008 12:24 pm

CANIM İSMAİL DAYICIM :)
NASILSIN ? DÜN AKŞAM PARAGAFTA SÖLEDİĞİM "KUŞMER KIRIKHANDAN DAHA GÜZEL" SÖZÜME İNŞALLAH KIRILMADIN :D
DAYICIM BEN KIRIKHANI HİÇ BİLMEM..AKRABALARIMIN ÇOĞUNUN ORDA OLMASINA RAĞMEN HİÇ GELMEDİM.BU YÜZDEN KIRIKHANI BİZİM BURSA GİBİ BİR YER ZANNEDİYORDUM HEP DÜN AKŞAMINDA KONUSU KUŞMER OLUNCA İÇİMİZDEKİ MEMLEKET ÖZLEMİYLE ÖYLE Bİ CÜMLE SARFETTİM....UMARIM YENGEM VE SİZ İYİSİNİZDİR BİZİMKİLERİN KOCAMAN SELAMLARI VAR SİZE ELELRİNİZDEN ÖPÜYORUM EN KISA ZMANDA SİZİ VE YENGEMİ VE TÜM AİLE BİREYLERİNİZİ BURSAYA BEKLİYORUZ :D SAYGILARIMLAA ....
Raziye Kaçoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

SELAMLAR EDERİM

Mesajgönderen Adil Güveli » Pzr Mar 23, 2008 6:09 pm

selamlar sevgili abim ben sizi tanımıyorum fakat tanısırız nedemek.kırıkhanda arkadaslarım var.onlardan resim isterim bir kac resim buldum.msn size yollarım sevgilerimle.
Kullanıcı avatarı
Adil Güveli
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Osman Ayan » Pzt Mar 24, 2008 11:03 am

daimi senatör merhabalar,
cumartesi geceye gelecekmisin şayet biletin yoksa haber ver bende var ayırayım sana,çocuklara selamlar ghörüşmek üzere
Kullanıcı avatarı
Osman Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

selamlar

Mesajgönderen Adil Güveli » Pzt Mar 24, 2008 5:58 pm

selamlar abim manzaralar'da kırıkhanı görebilirsun sevgilerimle.
Kullanıcı avatarı
Adil Güveli
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Kamil Şahin » Prş Mar 27, 2008 3:03 pm

İsmailciğim...!
Geçmiş olsun dileklerin için tekrar teşekkürler...!!!Sanada çok geçmiş olsum...!!!Çocuklar bayağı rahatsızlık geçirmiş..Yazmasaydın kimsedende duyamıyacaktık...!İnşallah şimdi iyilerdir...!!!ALLAH önce size sonrada vatana bağışlasın...!!!Zaten birkaçgün günlük sayfada yazılarını göremeyince doğrusu bende acaba yaramaz bir durummu vardiye düşünmedim değildi...
Tekrar geçmiş olsun diyor hepinize sağlıl sıhhat ve işlerinizde başarılar diliyorum...!!!
Kullanıcı avatarı
Kamil Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Cum Mar 28, 2008 3:58 pm

Ismail abi bizler iyiyiz sizleri sormali, indirmis oldugunuz dosyada zaten sadece bir tek resim var bu resimin ozlelligi panoramik cekilmis olmasi kusmeri her acidan gorebiliyorsunuz resimi actiginiz zaman yakinlasdirdiginiz zaman nereyi gormek istediyorsaniz oraya yaklasin resimin goruntusu bozulmuyor, yani pes pese cekilmis resimlerin birlesimi bu resim..Insallah alatabilmisim, elimden geldigince herkesin isteklerine cevap vermeye calisiyorum, kolay gelsin saygilarimla..
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Cum Mar 28, 2008 11:23 pm

İsmail Selamünaleyküm:
Bu akşamki paragafta yapılan yazışmalar sonucu çocukların ameliyat olmuş ben orada sana geçmiş olsun dileklerimi iletmişim bir kez de burada yazmayı uygun buldum,zıra anı olarak haberim oldu teselli şu ameliyatları hayatı önem taşıyan bir hastalık değil,Yeyenlerimin gözlerinden öpüyorum duam onlarla inşallah, sağlikli,sıhhatlı uzun bir ömür yüce Allahtan niyaz ediyorum onlara.....
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Prş Nis 03, 2008 9:27 am

İsmail Selamünaleyküm:
Dr.İlhanin ölümü hepimizi çok ama çok üzmüş ama yapacakda bir şeyimiz yok zıra hepimizin gideceği yer orası,tekrar Allahtan rahmet diliyoruz mekani cennet olsun,çocukların son durumu nasıl bilgi alırsam memnun olurum,sizlerinde iyi haberlerinizi bekliyorum.
Bizler Ailece hepimiz sizlere sağlik,sıhhat,hayırlı günler yüce Allahtan niyaz ediyoruz,sizi Allaha emanet ediyoruz......
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muhammet Şahin » Cum Nis 04, 2008 1:22 pm

İsmail teşekkürler. Bahsettiğin arkadaşın ismi Zeki KAZAN, iyi bir dostumuzdur.Bizden bir kaç yaş büyük olsa bile bizimle samimidir. Kendisine selam söyle, portakaluni görsun. Bu tarafa gelen olur ise bizum Mayis portakallarını da unutmasun.

Selamlar.
Kullanıcı avatarı
Muhammet Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir