Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)
Emmoglu gerıde kaltuk ama gene hep aydınlıların yazıları var sıtede.genede toparlıyoz. senun oraya ne taraftan cılacaguz.sen zaten sıteye yetıyon yazılarınla gorusmek uzere
Mehmet yıllarca aradık ama bulamadık şahinkayalardaki hazine mağarasını.Sami geldi buldu ve millete teşifre etti mağarayı.Ama merak etma oraya kimse inemez.Ben dağcılık tecrübemle halatları aldım ağustosta geliyorum.Ne dersin 11 ağustos da hazineyi bulup 12 ağustus da şenliklere milyarder olarak katılabiliriz.selamlar.(Bu arada kimseye haber verma)
mehmet abi ne var ne yok nasılsın bi çay meselesi dedin balı sürdün ağızımıza ses seda yok merak etme ben çayı coladan çok içiyorum elek diplerinden bekliyorum herkese selamiar görüşmek üzere
ola mehmet herkese çay sözü vermişsin. sen çaykurun ortağı zannetiyorsun kendini heralda.
ama gene da verdiğin sözü yerine getirmeni bekliyorum.
bugün telefonuna cevap veremedim çünkü duruşmadaydım.
ben verdiğim sözü çok yakında yerine getireceğim.
selamlar
...Memlekette birkaç defa görüşmemizden dolayı duyduğum memnuniyetimi bildirmek ve bana karşı gösterdiğin samimi davranışlarından dolayı sana teşekkür etmek için sayfana misafir oldum.