RAZİYE KAÇOĞLU

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Cmt Mar 29, 2008 2:17 pm

Merhaba Sevgili Kızım,
Seninle buralarda buluşmak ne güzel...Tam bana göre iş. İnşallah siz de bana ayak uydurursunuz ve yaşadığımız sürece haberleşiriz...Sana başarılar dilerim..

Babana ve herkese selam söyle....

Görüşeim inşallah !!!!!!!!!
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Pzt Mar 31, 2008 12:30 pm

Raziye Kızım Selamünaleyküm:
Bugün Rahime kızıma mesaj yazdım sana yazmasam bir eksiklik olur dedim es gecemedim seni, inşallah iyisiniz hep iyi haberlerinizi bekliyorum sana sağlikli,sıhhatlı,başarılı sevdiklerinle uzun bir ömür yüce Mevlatan niyaz ediyorum,Babana,Anana ve herkese selamlar,gözlerinden öpüyörüm, Allahaismarladık......

Not:Sayfanın yukarısında Raziye alt kısmında Rahime yazıyor kafamı karıştırıyor,benim gibi herkesi acaba yanlışmı girmişim diye şüpheye düşürebiliyor onu düzeltsen iyi olur,teşekkürler....
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Prş Nis 03, 2008 8:45 am

RAZİYE KAÇOĞLU yazdı:Canım Fatma Ablacığımmmmmmm ; :D
O güzel mesajını okurkun annemde yanımdaydı,seni anlattım anneme meğersem annem seni tanıyor adını söyler sölemez çok sevindii çook selamları var sanaa yanaklarından öpüyorr ... bu arada annem yukarki şurdan murvet başar'ın kızı gülten....annem diyor ki:"Gülzade hala yanındaysa çok selam söle ellerinden öpüyorum"diyor.... :) :) yazın memlekette görüşmek üzere canım ablacığım yanaklarından kocaman öpüyorummmmm ALLAH'A emanet olun..sizi seviyorum :)

Vay vay vay demek raziyecigim sen Gultenin kulurun kizisin, vallah dunya bu site sayesinde ne kadar kuculmus inanmiyorum, seni cok kucukken yaylada gormusdum, demek o kucuk kiz buyumusde buralarda bizimle beraber yaslanmaya basladigima simdi inaniyorum :) :) annene cok cok selam soyle yillar oldu ne gormedim onu, annemde burda oda cok cok selam yolluyor gozlerinizden opuyor..
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen İsmail Bayraktar » Prş Nis 10, 2008 6:50 am

Merhaba Raziye Kızım,
Seninle buralarda buluşmak ne güzel.Tam bana göre iş. İnşallah siz de bana ayak uydurursunuz ve yaşadığımız sürece haberleşiriz.Sana başarılar dilerim.
Sen bir ara şu resimler yüzünden iyi takıldın ama şimdi ne oldu anlamadım birden duruverdin umarım yaramaz bi durum yoktur inşaallah Kızım senden bi ricada bulunsam nasıl olur Cevdet ve Cemal AKAÇ ın msn adresleri varsa bana yazarsan sevinirim.

Babana Annene ve herkese selam söyle..
Kullanıcı avatarı
İsmail Bayraktar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İsmail Bayraktar » Cmt Nis 19, 2008 8:10 am

Merhaba Raziye Kızım
En son yazdığın notu okudum sana kocaman öpücükler gönderiyorum inanki bende Ağostas ayını sabırsızlıkla bekliyorum her halde yaylada görüşürüz kuzenlerin ile de tanışırsınız kaynaşırsınız inşaallah yengenin de selamları var o da o güzel yanaklarınızdan öpüyor o da sizleri tanıyor galiba yaylada hiç görüşmedinmi nasıp inşaallah Annene Babana çok selam söyle şimdilik allaha emanet olun Görüşmek dileğiyle
Kullanıcı avatarı
İsmail Bayraktar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Cmt Nis 19, 2008 8:16 am

Merhaba Raziye,
Gölcükten Bursaya kurulan bu sevgi köprüsünün devamını dilerim...Sizi fazla meşkul etmenin doğru olmadığını da bilirim...Ancak,
18.04.2008-Cuma Paragafında ismin sonuna kadar paragaf sayfasındaydı ama bir defa olsun yazmadın...Halbuki her zaman söylüyorum ki, fırsat bulup Cuma paragafına gelenler mutlaka ama mutlaka bir defa yazmaya çalışsın...Yazsın ki o akşamki katılımcılar listesine ismini yazdırsın..Neyse sağlık olsun..

Başta baban olmak üzere hepinize selam ve sevgilerimi gönderiyorum..
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Cmt Nis 19, 2008 8:48 am

Raziye Kızım Merhabalar:
Teşekkürler,güzel mesajini aldım inan beni çok mutlu ettin,içten ve samimi duyguların inan samimi söylüyörüm gözümü yaşartmış,Allah sizede sevdiklerinle birlikte uzun bir ömür nasıp etsin,İnşallah.....
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Rahime Kaçoğlu » Pzr Nis 20, 2008 11:00 am

S.A CANIM KARDEŞİM.BENİM GITTIĞIMDEN BERI HAYAT NASL ORDA.BURASI FELAKET HİÇ SORMA MECBUR KALMASAM 1 DK DURMAM BURDA.AMA VARDIR BUNDADA BI HAYIR.DIMI.NESE OPTM.BU KURSTA KLAVYELER F O YUZDEN YAZAMIYRM.KISA KSTM.HERKESE SLM.
Kullanıcı avatarı
Rahime Kaçoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Çiğdem Şahin Kama » Pzr Nis 20, 2008 4:45 pm

slm canm ben iyim sen nasılsın bizim aramız açılmaz sen hiç merak etme Raziye'cim sen buraya gel ben seni burda gezdireyim tmmı canm
Kullanıcı avatarı
Çiğdem Şahin Kama
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

slm

Mesajgönderen Tuncay Kırmaz » Çrş Nis 23, 2008 10:43 am

selam raziye cım nasılsın ne yapıyorsun nasıl gidiyor okulun.ekız herkese selam soyle kendıne yiyi bak
Kullanıcı avatarı
Tuncay Kırmaz
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Cmt Nis 26, 2008 2:01 pm

Merhaba Raziye Kızım:

Beni fazlasıyla mutlu ettiniz o güzel duygularınızla gerçek o ki uzak olsak bile kendimizi bu şekilde yakınız gibi görüyoruz,inşallah bir gün daha yakın görüşmek nasıp olur bizlere,ama bazen insan çok arzuladığı halde arzusuna kavuşamıyor.

Bizler Ailece hep iyiyiz sizinde iyi haberlerinizı aldıkça daha iyi oluyoruz,burada çocuklar,yengen ve ben başta baban annen olmak üzere hepinize selamlarımızı yolluyoruz,sağlikli,sıhhatlı olmanızı yüce Allahtan niyaz ediyoruz.......
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatmanur Sever » Cmt Nis 26, 2008 4:33 pm

MERHABA RAZİYE ABLA. İYİYİM. TEŞEKKÜR EDERİM. HOŞBULDUK. İNŞALLAH EN KISA SÜREDE DAHA İYİ TANIŞIRIZ. GÖRÜŞMEK ÜZERE.
Kullanıcı avatarı
Fatmanur Sever
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Bülent Altuncu » Cmt Nis 26, 2008 6:04 pm

Mesajın için memnun oldum Raziye, tabi ki ben çektim siteye gönderdiğim fotoğraflar içinde nadiren başkasına ait fotoğraf vardır onlarda da mutlaka kimin olduğunu belirtirim her zaman. Bu arada yukarki şurdanım, görüşmek üzere
Kullanıcı avatarı
Bülent Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Yeşim Kama » Pzr Nis 27, 2008 7:02 pm

merhaba canım tanışmak nasip olmadı ama dostluk kurma fikrin çok hoşuma gitti inşallah öyle olur. yazın için teşekkür ederim tanıtımın çok açık değil o yüzden nasıl hitap edeceğimide bilemedim. bana kendini biraz tanıtırsan sevinirim.
Kullanıcı avatarı
Yeşim Kama
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Sefanur Kahveci » Pzt Nis 28, 2008 6:43 pm

slm raziye!!! kız ne kadar özlemişim seni yaa :) cidden baya oldu görüşmeeli yaaa :? ne war ne yok nabrsun :) bnm msn mi eklesene msnden konuşalım? olur mu?? hadi cnm görüşürüz!!!! :)
Sefanur Kahveci
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 12 misafir